Παράθεση από NasDriver: “Είναι burn in, δεν φεύγει, δεν ξέρω εάν αξίζει να αλλάξεις οθόνη μόνο για αυτό ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα το αφήσω έτσι αφού είναι πολύ μικρό. Ευχαριστώ
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά εμφανίστηκε μια μικρή κίτρινη κηλιδα στην οθόνη δεξιά. Παω για αλλαγή οθόνης? ” Η οποία δεν φεύγει με τίποτα να υποθέσω;Καμιά φωτο; ” Δυστυχώς όχι δε φεύγει. Ορίστε και μια φώτο αν μπορεί να φανεί κάτι.
Από την 8.2.2 global stable στην 8.5.3 global stable να κάνω την αναβάθμιση από τον updater με τσεκαρισμένο το ΟΤΑ updates στο ΖCX twrp ή να την κατεβάσω πρώτα και να την κάνω install από το twrp??
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “4 wipe Ποια dalvik/art cache data και τι αλλο? και factory reset πως κανω? ” μπες twrp μετα wipe-advanced wipe πατα πανω και κανεις τα 1)dalvik/art 2)catche 3)system 4)dataμετα πισω λεει κατω swipe to factory reset τραβα δεξια και φλασαρε και πες ” φιλε tasosko με εσωσες! ηθελε factory reset κατι που εγω δεν εκανα. ολα τελεια ανοιξε μια χαρα. Σε ευχαριστω! ευχαριστω ολους!!!!!
Παράθεση από trifos: “Η ρομ που θες να περάσεις ειναι η 8.1; αυτή ειναι η android 6 μήπως θέλει το παλιό twrp 3.0.2; ” το παλιο εχω το zcx 3.0.2 ναι την 8.1
απο otg φλασαρω κανονικα φιλε την ρομ αλλα μπαινει σε bootloop ειχα και backup απο την 8.1 αλλα δεν το κανει μπορω να δωσω την εντολη για to fastboot απο το τερμιναλ του twrp?
Εγω το έκανα αυτό αλλά μου λέει flash older version is not allowed. Θα το κάνω απο twrp =============== Απρ 6th 2017, 8:28pm =============== το μπρικαρισα τελεια. εχει boot loop. καποια ιδεα να το ξεμπρικαρω? ειμαι με twrp 3.1