Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
VIP υπηρεσία
ΜήνυμαΕμένα γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω με την πληρωμή? Μόλις πάω το ποντίκι στο κουμπί του PayPal μου βγάζει σημαδάκι απαγορευτικού
-
Εγώ έχω το MI4 από το καλοκαίρι και είμαι υπερευχαριστημένη, το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G το παρήγγειλα για τον άντρα μου για να αλλάξει επιτέλους το απαρχαιωμένο του LG. Εν τω μεταξύ το κινητακι έχει ήδη σταλεί από την επομενη μέρα, το καλοκαίρι το πήρα στα χέρια μου σε μια εβδομάδα μαζί με σαββατοκύριακο, άρα αναμένουμε την άφιξη.
-
Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να πάρω και εγώ το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G από το vickmall, από εκεί έχω πάρει και το MI4 μου το καλοκαίρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αυτό που με ανησύχησε ειναι αν ειναι γνήσιο αυτό το μοντέλο με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό μιας και δεν αναφέρεται τετοια έκδοση στο επίσημο site της εταιρίας. @itisme21 εσύ το έχεις παραλάβει? Το τσέκαρες αν ειναι γνήσιο? Έχεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή?
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 3G RAM 3GB ROM 16GB-White Ημερομηνία αγοράς : 11/7/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Παραλαβή 23/7/2015 με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το χρειάστηκα έως τώρα και ελπίζω να μην χρειαστώ!!! Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Ήταν πολύ εξυπηρετικοί, έχουν…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geo221: “Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δεν πείστηκα όμως 100% , ότι μπορεί να λειτουργήσει , όπως είναι αυτόν τον καιρό με τα Capitals Control.!!!!! Επίσης ένα από τα αρνητικά που έχει αυτή η κάρτα είναι ότι έχει πάρα πολλές χρεώσεις, (ειδικά η χρέωση με το (μηνιαίο τέλος 1,5 €) ” To 1,5 ευρώ δεν είναι τίποτα σε σχέση με τις παρακάτω χρεώσεις που αν κατάλαβα καλά, σε μία αγορά από Κίνα που πουλάει σε δολάρια θα μου στοιχίσει +7…
-
Μολις τωρα διαβασα αυτο ΕΔΩ ΑΛΛΑ "Επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές επιχειρούν να κάνουν συναλλαγές για αγορές προϊόντων ή πληρωμές συνδρομών, οι οποίες ωστόσο, όπως, δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους: είτε επειδή τα συστήματα των τραπεζών δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμη, είτε γιατί το διαθέσιμο ημερήσιο όριο ανά τράπεζα (300.000 ευρώ) εξαντλείται πολύ γρήγορα από τις πρώτες πρωινές ώρες. " ΕΔΩ
-
Σε ευχαριστώ @caeser για τα καλά σου λόγια. Σκέφτηκα ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον.
-
Φρένο του PayPal στην Ελλάδα
ΜήνυμαΔες λίγο ΕΔΩ που έχω αναφέρει έναν τρόπο μπορεί να σου φτιάξει το κέφι λίγο
-
Παράθεση από geo221: “Επίσης ένα από τα αρνητικά που έχει αυτή η κάρτα είναι ότι έχει πάρα πολλές χρεώσεις, (ειδικά η χρέωση με το (μηνιαίο τέλος 1,5 €) ” Εδώ έχεις δίκιο άλλα από το τίποτα κάτι ειναι και αυτό γιατί δεν βλέπω σύντομα να ξαναγίνεται η κατάσταση με τις τράπεζες όπως ήταν πριν αν γίνει ποτέ και έτσι καλό να έχουμε και εναλλακτικούς τρόπους. Αυτό βέβαια αφορά αυτούς που δεν έχουνε για παράδειγμα διαθέσιμα χρήματα απευθείας στον λογαριασμό του Paypal ας πούμε. Εγώ καθαρά ενημερωτικά …
-
Με αυτόν τον τρόπο δουλεύουνε οι συνεργάτες μου αυτόν τον καιρό λόγο των Capitals Control που αναφέρεις μην μπορώντας να χρησημοποιησουνε τις Ελληνικές τους κάρτες. Για αυτό το ανέφερα. Η κάρτα αυτή ειναι Αγγλικών συμφερόντων και ανήκει στην Αγγλική τράπεζα. Για καλύτερη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρία 211-850-5500. Από όσο διαβάζω στην ομάδα μας για Αθήνα η καλύτερη λύση ειναι το κατάστημα στην Γλυφάδα που ειναι της ίδιας της εταιρίας Ντουσμανη 15 Γλυφάδα αλλά και …