Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 296.

• RE:

DrSaG - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@ponaei8anasi εάν είναι πχ με 1-2 γραμμές το 4g του φίλου σου, τότε δε νομίζω να πιάσεις γιατί το κινητό μας έχει ένα θέμα με την ισχύ του σήματος. Δεν ξέρω βέβαια εάν ειναι από τη θέση της κεραίας όπως έχει προειπωθει ή έχει να κάνει με το baseband radio του κινητου. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Όσο αφορά την ισχύ του σήματος, δεν έχει αναφερθεί κανένα τέτοιο θέμα από κάποιον εδώ και στο λέω γιατί παρακολουθώ το post ανελλιπώς. Εκτός αν μου ξέφυγε κάτι που δεν νομίζ…

• Οι απώλειες από τον αντάπτορα (αμερικάνικο σε ευρωπαικο) είναι μικρές της τάξης του 0.1Α. Από κει και πέρα ένας φορτιστής κατά 90% αν είναι χαλασμένος δεν φορτίζει καθόλου ή φορτίζει πολύ αργά (το υπόλοιπο 10% βέβαια αν και πολύ σπάνιο πρόβλημα και μακάρι να είναι αυτό). Πολύ φοβάμαι για χαλασμένo cell της Li-po (μακάρι να μην είναι αυτό βέβαια). Αν έχει κάποιος φίλος σου ένα πολυμετρο μέτρησε την τάση που βγάζει το καλώδιο ή μπορείς και με την εφαρμογή Ampere να δεις στο περίπου πόσο Ampers παί…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “το επαθα και εγώ αυτό με τα ακουστικά. Επίσης συνάμα με αυτό μου σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας που αναβοσβηνει η οθόνη όταν πάμε/απομακρυνουμε το τηλ.από το αυτί μας. Καλά ότι να ναι...τι γίνεται ρε γαμ@ το;” Αυτό το παθαίνω και εγώ με την οθόνη που φοράω Global Stable Rom. Δεν ξέρω τι γίνεται. Sorry για το 2ο reply, προσπαθώ να βρω τρόπο να σβήσω την παραπάνω απάντηση μου και να τα κάνω σε ένα αλλά δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής. Γιατί έτσι; Sent from my Redmi Not…

• @panos-tzem Και το minideal από Eu warehouse (την αποθήκη την έχουν στην Δράμα, εδώ Ελλάδα) δεν έχει θέμα με άμεση πληρωμή μέσω PayPal. Έρχεται και σε 3 ημέρες περίπου αν έχουν απόθεμα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Η πρώτη θεωρώ έχει καλύτερη ανάλυση στο λουλούδι μιας και εκεί είναι η εστίαση σε όλες, αλλά τα χρώματα της είναι πολύ warm. Η δεύτερη έχει πιο γήινα χρώματα αλλά χάνει στις λεπτομέρειες (αυτή είναι του RN3 με HDR?). Η τρίτη μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη και από χρώμα και από εστίαση. Πάντως η 2 από την 3 έχει και διαφορετικο ζουμαριζμα οπότε είναι δύσκολο να τις συγκρίνω. Μπορεί και η 3 να είναι από το RN3 ή ακόμα και η πρώτη χωρίς HDR Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Δεν θα το αντέξω! Χαχα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε πως κουνηθηκες όταν την έβγαλες, αλλά μετά που την ζουμαρα φαίνεται ότι όντως η εστίαση είναι στο λουλούδι για αυτό κάνει θολούρα σε όλα τα υπόλοιπα. Θα έβαζα 9 στην προσπάθεια σου, επέλεξες ένα ωραίο λουλούδι και 5 στην ποιότητα της φωτογραφίας. Περνάς στην επόμενη φάση. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από tranokakalidis: “ποια ROM μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη;( με τα λιγότερα bugs ) [ άσχετα με την γλώσσα] ” Νομίζω η ελληνική είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου.

• Αν τσεκάρετε και το αγγλικό φορουμ θα δείτε οτι αναφέρουν τα ίδια bugs με εμάς. Και θα ξανα αναρωτηθώ κάτι που το έκανα και παλιότερα, αλλά κάποιοι πέσανε να με φάνε Πως βγάζεις ένα update σε official rom όταν έχει τόσα πολλά και σημαντικά bugs? Και πλεον η 7.2.5.0 δεν είναι beta OTA, έγινε official release σε όλα τα RN3 (και οχι μονο). Προκαταβολικά να πω ότι ΔΕΝ φταίτε εσείς στο ελληνικό φόρουμ για τις global, εσεις κάνατε πάρα πολύ καλή δουλειά με την ελληνική ρομ απο αυτά που βλέπω, ήταν επι…

• Παράθεση από Applesnk: “Εγώ το είχα το θέμα και με China dev... Δεν ξέρω αρχίζει και γίνεται πολύ ενοχλητικό. Τώρα έχω global 7.2.5.0 cosmote στην sim 1.στην Πάτρα 8dl 1up :-/ και κάποιες φορές δεν βρίσκει καν... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παρατήρησες και κάτι άλλο; Πχ μετά απο μια κλήση, δεν ενεργοποιείται η οθόνη ξανά. Δεν το κάνει πάντα όμως, περίπου 1 στις 3 φορές μου εμφανίζεται και πρέπει να πατήσω το κουμπί απο τα πλάγια για να δώσει σήμα. Δεν το είχα αυτό με την 7.2.3.0. …

• Εμ... Ναι... Όσοι περάσατε την 7.2.5.0 Global stable, έχετε πρόβλημα με τα Data? Τελικά @Project_P , μήπως είχαν δίκιο στο αγγλικό φόρουμ οτι αντι να λύσουν το πρόβλημα με τα Data, τα κανανε χειρότερα;.. Check it out Όλα είναι στο ίδιο σημείο. Edit: Ανανέωσa το screenshot, είναι 5 λεπτά μετά όπως βλέπετε. Δεν την παλεύει μια. Και επίσης σε πόλη που έχει καμπάνα 4G (Εδεσσα) πλέον πιάνει μόνο 3G ενώ στο κινητό της κοπέλας μου έχει κανονικά 4G. Έχω επιλεγμένο LΤΕ. Sent from my Redmi Note 3 Pro usin…

Μήνυμα

8mp vs 16mp, τεχνολογία 2012 vs 2016. I'm out, Peace. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Το μάθημα μου το έμαθα

• Παράθεση από geoanto555: “η 1 "σ3 λέω" έχει καλύτερη εστίαση στα φύλλα λίγο περισσότερη ευκρίνεια στο σημείο. Πάσχει όμως στο τηλεφωνο.. έχει αρκετό θόρυβο. η 2 τα πάει χειρότερα στα φυλλα , τουλάχιστον σε ευκρίνεια αλλα μου δίνει την αίσθηση ότι στο τηλεφωνο έιναι πιο σωστά τα χρώματα , βασικά δεν επηρεάζεται απο θόρυβο.. Το μέγεθος που τις έχεις ανεβάσει νομίζω δεν επιτρέπει να κάνουμε και πολύ καλή σύγκριση.. ” Αν τις ανεβάσω κανονικά θα με βρίζουν Ναι η 1η ειναι απο το S3 και η 2η απο το RN3…

• @geoanto555 Ποια πιστεύεις είναι καλύτερη και γιατι; Δοκίμασε να τις ζουμάρεις κι ολας. Για αυτό έβγαλα τα αμπελόφυλλα (τα έφερε η μάνα μου χαχα) για να φανεί η λεπτομέρεια στο φύλλο και κυρίως στο χρώμα. Θα σου πω στο τέλος αν όντως είναι αυτή η σειρά. @filthydwarf Αύριο θα είναι έτοιμοι. Βάλε την τσικουδιά να βάλω τους ντολμάδες!

• @Project_P Βρες ποια είναι απο το RN3 και ποια απο το Galaxy S3. Βασικά όχι μόνο εσύ, όλοι που ασχολούμαστε με την κάμερα κτλ. Ανυπομονώ να δω σχόλια σας Προς ενημέρωση σας, έχω αλλάξει τα ονόματα των αρχείων γιατί είστε πονηροί και θα το βρίσκατε με ένα απλό download της φώτο Edit: Sorry που τις ανέβασα σε full image, αν θέλετε μπορώ να τις ποστάρω με link. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13893/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13895/

• Παράθεση από koutsoupis: “@DrSaG εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη 7.2.5.0 Global Stable και την έχω καμιά βδομάδα. Δε λέω ότι το χω λιώσει το κινητό και δεν έχω βρει πρόβλημα, απλά με νορμαλ χρήση δεν με έχει ενοχλήσει κάτι ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις τελείωσε το update και ξεκινάω τις δοκιμές, σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν στο αγγλικό forum.

• Παράθεση από Thracia: “@DrSaG Λογικα δεν θα εχεις πρόβλημα.Αν ξερεις που αποθηκευτικέ αντέγραψε το στο pc και το περνας οποτε θελεις ” Βασικά αποφάσισα να το προχωρήσω. Τώρα κάνει το update, έχει βέβαια κανένα 10 λεπτο κοντά που δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω να μην εμφανίσει τα ίδια προβλήματα με τους άλλους χρήστες αλλιώς θα το βάψω μπλε και θα το πετάξω στον Θερμαϊκό aka @lallasgr ετοιμάσου για φλασάρισμα! χαχα

• Αν σβήσω το OTA update που κατέβασα (από τα downloads δεν έκανα reboot ακόμα και δεν περαστηκε), θα είναι διαθέσιμο να το κατεβάσω άλλη στιγμή; Γιατί διάβασα πως η 7.2.5.0 είναι γεμάτη bugs και δεν ψήνομαι να φλασαρω πάλι ρομ. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Και να συμπληρώσω στο βιογραφικό μου σημείωμα ότι βγάζω φωτογραφίες με κινητό από την εποχή του Τ68i της Sony Ericsson (νομίζω ήταν η 1η συσκευή παγκοσμίως που έβγαζε φωτός με χρήση εξωτερικής κάμερας, την κουμπωνες από κάτω) οπότε ξέρω τι θα πει εξέλιξη και τι θόρυβος :p . Just in case πριν βγει κάποιος να μου πει ότι μόνο κραζω το RN3. Απλά κουράστηκα με το όλο πανηγύρι. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Ξέρεις τι δεν θα ξεχάσω ποτέ; Είναι λίγο creepy και psychotic αυτό που θα γράψω αλλά όταν είχα κάνει μια επέμβαση πριν 2 χρόνια και έβγαλα φώτο την πληγή με το S3, όταν μεγενθυνα την φώτο για να δω πιο κοντά την πληγή φαινόταν μέχρι και ο πορος της τρίχας στο δέρμα :p :p . Εκεί κατάλαβα το πόση καλή δουλειά είχε κάνει η Samsung, άσχετα αν είχα αρκετό lag στην συσκευή που με έφτασε πολλές φορές κοντά στο να την σπάσω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk