Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Σήμερα μετά από καιρό έχουμε ενημέρωση στην dev με ενεδιαφέροντες αλλαγές. Για να δούμε .....
-
Και με την εφαρμογή που προτείνει ο jefm δουλεύει και το τηλεκοντρόλ της nova. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά έχω καταντήσει κουραστικός το ξέρω αλλά.. πριν από λίγο πάλι τα ίδια με αυτά που μου έκανε χτες και περιέγραψα προηγουμένως. Αυτό που είδα στα logfiles του unlock tool χτες και σήμερα είναι διαφορετικό από αυτό που είχε καταγράψει τις προηγούμενες μέρες. Εάν κάποιος γνωρίζει και θέλει να τα ερμηνεύσει μπορώ να του τα στείλω.
-
Παιδιά έχω την τελευταία dev, όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν (αίτηση, ίδια στοιχεία στο λογαριασμό στη συσκευή και στο cloud, το find ενεργοποιημένο, εντοπίζει την συσκευή στο χάρτη κ.τ.λ.). Μέχρι πριν μερικές μέρες το unlock tool συνδεόταν με τους servers έφτανε στο 100% και το το μήνυμα ήταν ότι η συσκευή δε μπορεί να συνδεθεί με το mihome (κάτι τέτοιο δεν είμαι στο υπολογιστή που έχω κρατήσει το screenshot). Από χτες το πρωί, μόλις διάβασα για τα άλλα παιδιά που το κατάφεραν, προσπάθησα αλλά τ…
-
Από το πρωί προσπαθώ αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ούτε το unlock tool μου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσω αλλά και με αυτό που έχω ήδη όταν το τρέχω μου λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sb68s: “@geoanto555 Ευχαριστώ Δε κάνω δουλειά λόγω servers ή πρέπει να κάνω κάτι από πλευράς μου? ” Που σε πάει όταν πας να το κατεβάσεις.Αν έχει εγκριθεί η αίτηση σου θα έπρεπε να σε στέλνει κατευθείαν να το κατεβάσεις εκεί που έκανες την αίτηση ” Στο post 782 παραθέτω το screenshot, την έγκριση την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό, τις προηγούμενες μέρες μπορούσα να κατεβάσω το unlock tool αλλά από το πρωί με τίποτα.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
sb68s - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@sb68s υπομονή ” Έχει αρχίσει και εξαντλείται, ένα μήνα το έχω και δεν αντέχω άλλα τις διαφημιστικές μ@λ@κιές να περνούν σαν τα τρένα στην οθόνη μου. Εάν δε γίνει επίσημα την άλλη εβδομάδα θα πάω unofficial να τελειώνω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠεριμένουμε λοιπόν τους servers... Απλά άρχισα να το ψάχνω γιατί κάποιοι το βράδυ κατάφεραν και ξεκλείδωσαν στο RN3 pro SE και "καίγομαι" για το root.
-
@geoanto555 Ευχαριστώ Δε κάνω δουλειά λόγω servers ή πρέπει να κάνω κάτι από πλευράς μου?
-
Από το πρωί προσπαθώ να το ξεκλειδώσω, έχω κάνει όλα όσα απαιτούνται αλλά δε με αφήνει να κατεβάσω το unlock tool. Αργότερα θα δούμε τι θα γίνει.
-
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω και από το σπίτι αργότερα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι με διαφορετικές συνδέσεις, από διαφορετικά router, διαφορετικούς browsers το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το πρόβλημα λύθηκε σε αυτόν που "μπήκες" ?
-
ΜήνυμαΑπό το πρωί όταν πάω να καταβέσω το unlock tool, μου εμφαφνίζεται συνέχεια αυτό η οθόνη, άλλαξα browser, έκανα εκκαθαρίσεις μέχρι και από άλλο router μπήκα άλλα το αποτέλεσμα το ίδιο. Δικαίωμα για ξεκλείδωμα έχω και όλες οι υπηρεσίες του λογαριασμού μου είναι ενεργές. Είναι πρόβλημα των servers της xiaomi ή συμβαίνει κάτι άλλο? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23330/
-
Απορίες στο Xiaomi (RN3 Kate). Είμαι στην dev 6.10.13 την οποία πέρασα μέσω updater. 1) Μπορώ να περάσω την την τελευταία stable μέσω updater? 2) Μπορεί να φλασαριστεί μέσω edl και η stable και η dev? 3) Εάν περάσουμε το twrp με τη διαδικασία που περιγράφεται στη σελίδα 31: α) Με ποιό τρόπο γυρνάμε πάλι σε official ρομ, με φλασάρισμα μέσω edl και το αντίστοιχου αρχείου που απαιτείται? β) Μέσω twrp μπορούμε να φλασάρουμε την κάθε νέα dev (Full ROM pack) που θα κυκλοφορήσει? γ) Μέσω twrp μπορούμε …
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΚαι σε μένα με το που την άνοιξα το πρωί ήρθε η ενημέρωση της εφαρμογής και μετά την εγκατάσταση μου έβγαλε και αναβάθμιση στο Firmware της κάμερας (κατασκευασμένη πριν το Νοέμβρη του 15) από 1.8.6.1B σε 1.8.1.1Q. Στη δεύτερη κάμερα (κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη 15) ζητάει αναβάθμιση από 1.8.5.1L την οποία δεν κάνω γιατί θα ακούσω το γνωστό μήνυμα. Μετά από αυτά όταν απομακρύνομαι από το wifi του σπιτιού μου συνδεόμαι μόνο στην πρώτη κάμερα με το αναβαθμισμένο firmware και δεν μπορώ να συνδεθώ…
-
Παράθεση από Stelios85: “Παράθεση από efkolo: “όχι, κάνοντας update θα χάσεις το root ” Κι αν αμέσως μετά το update ξαναφλασάρω το su θα επανέλθει κανονικά το root? 5 λεπτά υπόθεση είναι. ” Με το update παραμένει το TWRP ή επανέρχεται η εργοστασιακή ρύθμιση στο recovery? Αν παραμένει το TWRP όντως μπορούμε να ξαναφλασάρουμε το SU. Μια άλλη ερώτηση ως νεός στα Xiaomi, όταν έρχεται ειδοποίηση για νέα έκδοση στη dev έρχεται για αναβάθμιση ΟΤΑ ή την περνάμε αφού την κατεβάσουμε στη συσκευή και μέσω …
-
Περνώντας με τον παραπάνω τρόπο την TWRP θα παίρνουμε updates στη dev? Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk
-
Μήνυμα@maddoctor Σε 3G στο Mi Home η κάμερα εμφανίζεται στις συσκευές μου, όταν άλλαξω τη σύνδεση στο κινητό από 3g σε wifi δίκτυο η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί με την κάμερα (για δω δωμάτιο π.χ.) αλλά μένει αρκετή ώρα στο 5% και στο τέλος εμφανίζει το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση. Στη συνέχεια εάν αλλάξω πάλι τη σύνδεση σε 3g άλλες φορές θα συνδεθεί και θα έχω εικόνα και άλλες φορές δε θα συνδεθεί και θα εμφανίσει το μήνυμα για πρόβλημα στη σύνδεση. Η καταγραφή κινήσεων όμως γίνεται κ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sb68s: “Έχω δύο κάμερες (κινέζικη έκδοση), η μία αγορασμένη πέρσι το Σεπτέμβρη με Firmware 1.8.6.1B και μια αγορασμένη το Μάρτη με Firmware 1.8.5.1L η οποία και είναι κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη του 2105. Η έκδοση του YI Home που χρησιμοποιώ είναι η 2.10.2.8-20160907. Το θέμα που έχω είναι το εξής: όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μπορώ να "δω" τις κάμερες κανονικά και όλα λειτουργούν εντάξει (και οι ειδοποιήσεις). Από άλλο δίκτυο w…
-
ΜήνυμαΔεν το έχω δοκιμάσει, θα κάνω μια δοκιμή και με αυτό να δω τι γίνεται. Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk