Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 220.

• Παράθεση από Atha Kappas: “Οχι βρε πριν! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν φορούσε πάλι μια developer rom από xiaomi.eu... Αλλά ήτανε ενός μήνα και δεν το είχα κάνει Update Ποτέ

• @Atha Kappas και εγώ αυτήν έβαλα μόλις πασά μου.. Τελευταία stable από xiaomi.eu.. Είδομεν! Καλές γιορτές να έχουμε

• Τα περισσότερα από αυτά που λες πέρα από το flight mode τα έχω δοκιμάσει. Όταν έλιωσα το κινητό από το 100% μέχρι και 5% μου έβγαλε 3.5 ώρες οθόνης. Σε νορμάλ χρήση το κινητό μετά βίας βγάζει 3 ώρες οθόνης. Το βράδυ πχ πέφτει γύρω στο 10% η μπαταρία με τη χρήση του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που έχει και η συσκευή. Θέλω να δω πώς θα είναι σήμερα το βράδυ. Αυτή τη στιγμή που φορτίζω το κινητό θα το έχω σε λίγο στο 100% και θα μπορώ να πω με ασφάλεια πόσο πέφτει το βράδυ.. Το αστείο είνα…

• @Atha Kappas μολις έβαλα την τελευταία stable από xiaomi.eu προκειμένου να δοκιμάσω τα zipakia. Για αρχή θα το αφήσω ως έχει και αν συνεχίσει το cell standby θα δοκιμάσω τα ζιπάκια που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω. Το deep sleep δλδ δεν έχει κάποια σχέση με την εξοικονόμηση ενέργειας..??

• @crapatzi 4G γράφει. Αναμενόμενο =============== Δεκ 24th 2016, 9:26pm =============== Να ρωτήσω, αφού το κάνουμε Install μετά από κάθε φλασάρισμα νέας ρομ ή update θα πρέπει να το ξαναφλασάρουμε ή όχι?

• Eπικοινώνησα με cosmote και είναι απλά για κλάματα.. Δεν ξέρανε ούτε οι ίδιοι και μου λέγανε έχεις ενεργοποιημένο το 4G απόσο βλέπω εδώ Deep sleep εννοείς τη λειτουργία που βάζεις το βράδυ για να μην καταναλώνεται πολύ μπαταρία??

• Και πώς ξέρουμε εάν η σιμ είναι 4G ή 3G ?? Εγώ δλδ που έβγαλα καινούρια σιμ το καλοκαίρι είναι 4G ή 3G?? Πάνω στη σιμ δεν γράφει κάτι σχετικό (δλδ αν είναι 3G ή 4G). Το μόνο tip που μπορώ να δώσω είναι ότι στην κοσμοτέ η σιμ που μου δώσανε δεν ήτανε νάνο και έπρεπε να την κόψω. Το ίδιο θέμα με το cell standby έχω και εγώ με το μάξιμουμ sot να είναι 3.5 ωρες. Επίσης το deep sleep mode τί είναι ακριβώς?

• @Alex_MLT Είσαι πολύ απόλυτος Γενικά αυτό εξαρτάται από το κατάστημα που αγοράζεις και από το πόσο πρόθυμοι είναι. Υπάρχουνε καταστήματα που κάνουνε refund. Επίσης αν αρνηθείς να το παραλάβεις και δεν πας ποτέ για τους δικούς σου λόγους γιατί πχ το έχεις ξεχάσει γιατί να μην πάρεις refund? Υπάρχουνε κάποιες δικλείδες ασφαλείας τις οποίες μπορείς να παρακάμψεις αν βέβαια το σηκώνει και το κατάστημα. Εγώ πάντως περιμένω ένα Redmi Note 4 το οποίο έχει μπει στο τελωνείο από τις 9/12 και έκτοτε δεν υ…

• Το ίδιο και σε εμένα!! Και μένα μου φάνηκε περίεργο προς στιγμή.. Αλλά ευτυχώς ήταν προς στιγμή!!

• @Atha Kappas Πες ρομ και τί έκανες!!!!! Μπας και γλυτώσουμε επιτέλους από αυτήν την λαίλαπα της κεραίας!!!

• Παράθεση από venioni: “Εγω νομιζω η τιμες ειναι εντάξει στο λινκ που εδωσε πιο πάνω sylvester Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για ελλάδα μια χαρά είναι... Όσοι "καίγονται" για εγγύηση ας αγοράσουνε από τον κωτσο.. Αλλά μετά μη κλαίγονται ότι τους πιάσανε κότσο!! Οι άλλοι, οι "παλλιοί" θα συνεχίσουμε από έξω.. Καλό είναι να υπάρχει μια αντιπροσωπεία σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό, πες σπάσει η οθόνη να μπορούμε να βρούμε σοβαρά ανταλλακτικά από Ελλάδα και όχι ό,…

• Παράθεση από nik_foto: “Γνωριζεται επισημα ποτε θα αρχισουνε να πωλουνται στην αγορα? ” ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - Εικόνα, Ήχος, Computing, Τηλεφωνία, Πλοήγηση, Gaming, Κλιματισμός, Λευκές Συσκευές, Οικιακές Συσκευές, Προσωπική Φροντίδα

• Παράθεση από Thermaikos: “(Hidden Content) ” Και ο Τσίπρας μίλησε για ανάπτυξη σε βάθος τριετίας αύξηση στους μισθούς και συντάξεις.. Ο χρόνος θα δείξει, μη βιάζεστε κάποιοι...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Όπως το πες... Μεταπωλητής-Εισαγωγέας!!! Σε καμιά περίπτωση Επίσημος!!!! Πολύ βαρύγδουπη λέξη το επίσημος τώρα που το ξανασκέφτομαι

• Τα πράγματα είναι απλά και προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: 1. Με ποιόν τρόπο θα είσαχθούνε τα κινητά (ΧIaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi 3s) και πρόκειται όντως για επίσημη αντιπροσωπεία ? Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι κάποιο στέλεχος της εταιρίας θα πήγε Κίνα θα έκλεισε ένα γερό deal για ένα σημαντικό αριθμό κινητών και θα τα έφεραν στην Ελλάδα μέσω τρίτου μεσάζοντα ενδεχομένως σε κάποια αξιόλογη τιμή. Tακτική παλιά με τα Public να παραδίδουνε μαθήματα στο κομμάτι αυτό μιας και έχουνε φέρει μ…

• Τα Xiaomi smartphones επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest Ετοιμαστείτε.. Θα σκάσουνε κουβάδες με ανταλλακτικά από την Κίνα!!!

• Καλημέρα ρε παιδιά. Έχω μείνει πίσω.. Τί έγινε??? Έχει πάρει το ΚΑΤΕ ελληνικά με ΟΤΑ στην global stable?? Βλέπω ξεπηδάνε καταστήματα και γράφουνε σφραγισμένο κουτί με ΟΤΑ και ελληνικά... Τί παίζει??

• Είναι λογικό;;;

sylvester - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Λογικά ναι φίλε μου

• Είναι λογικό;;;

sylvester - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Άμα στο γράφει αυτό, ναι την γλύτωσες εκτός και αν μένεις θεσσαλονίκη. * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 02-12-2016 * 03:13 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 09-12-2016 * 07:12 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ * 09-12-2016 * 10:53 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 09-12-2016 * 10:53 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)