Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Fotos επαφών

keysmith - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Και εγώ που χθες έκανα καθαρή εγκατάσταση (wipe όλα) της 5.12.24 dev rom στο redmi 2 pro μου και ξαναπέρασα επαφές και φωτογραφίες με το χέρι πάλι "περίεργα" κάνει στο θέμα. Άλλοτε εμφανίζει φωτογραφία σε επαφή που έχει οριστεί φωτογραφία και άλλοτε όχι. Όλα αυτά όταν σε καλεί η επαφή. Θα το μελετήσω περισσότερο το φαινόμενο.

• Μετά τα reboot πάντως για κάποιον λόγο και εμένα την δείχνει αρκετά μικρότερη που νομίζω δεν δικαιολογείται από την κατανάλωση του reboot. Στο νόκια 808 συνέβαινε το αντίθετο, μετά από reboot η μπαταρία έδειχνε πιο γεμάτη. Προφανώς έχει να κάνει με "επαναπρισδιορισμό" της χωρητικότητά της βάσει βολταζ (πόσα βολτ είναι) και μετά μείωση με βάσει κάποιον πιο σύνθετο αλγόριθμο. Για τα reboots δες και λίγο πόσο καλά πατάει η SIM και η SD (βγάλε βάλε καλού κακου)

• redmi 2 pro και 4G σε Wind/q

Μήνυμα

Χρόνια πολλά στο ωραίο forum.. άλλαξα rom έβαλα με recovery (wipe data κτλ πιο καθαρά δεν γίνεται) την τελευταία ελληνική dev rom 5.12.24 ξαναβγήκα στο κέντρο της θεσσαλονίκης και τίποτα Πουθενά 4G. Φίλος μου με lg g4c με ίδια sim (πορτοκαλή q) καμπάνα 4G.. Παρακαλώ κάποιος φίλος με redmi 2 pro 2gb (και όχι παραπλήσιο κινητό, δεν ξέρω πόσο ίδια περίπτωση είναι ένα redmi note κλτ) να μου επιβεβαιώσει ότι έχει 4g σε Wind ή Q και σε πια περιοχή και με ποια rom. Θέλω να έχουμε το ίδιο υλικό και λογι…

• Μόλις έβαλα την νέα rom μεσω wipe clean και recovery (redmi 2 pro). Με την ελπίδα να δω 4G στο xiaomi μου που με την προηγούμενη (πρώτη μου) 5.12.10 δεν είδα και ακόμα ερευνώ το γιατί (έχω 4g κάρτα wind/q και ρυθμίσεις όλες σωστές). Πέρα από αυτά καθώς την έχω μερικές ώρες έχω ήδη διαπιστώσει bugs όπως ότι τρόμαξα να βάλω ελληνικά στο swiftkey keyboard το οποίο διαρκώς κράσαρε όταν έψαχνα την Ελληνική γλώσσα κατά το scroll down (και στην παλιά έκδοση κράσαρε το έκανε αλλα σε άλλα σημεία με κύριο…

• Fotos επαφών

Μήνυμα

και εμένα μου το κάνει. Όποτε θέλει (τις περισσότερες φορές) δείχνει φωτογραφία αλλά κάποιες βγάζει μόνο όνομα. έκδοση dev 5.12.10 redmi 2 pro

Μήνυμα

τις επόμενες μέρες θα του αλλάξω firmware γιατί το προσδιορίζω το πρόβλημα..

Μήνυμα

χρειάζεται τέτοιο πράγμα; Πρώτη φορά το ακούω. Στο site μιλάει απλά για αλλαγή sim ώστε να είναι συμβατή με 4G το οποίο και έκανα μερικές εβδομάδες πριν την αγορά του κινητού. Δεν έχω ξανακούσει ότι πρέπει να τους τηλεφωνήσεις να σου "ανοίξουν" το 4G. Υπάρχει κάποιος με wind που χρειάστηκε να το κάνει αυτό; Στην αδελφή μου με κινητό με 4G μπάντα 800mhz (p8 lite) έχω δει 4G και δεν νομίζω να έχει κάνει κάποια ενέργεια.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από keysmith: “αυτό σωστό, αλλά θα περίμενα σε ολόκληρη την θεσσνικη κάπου να έχει μπάντα 2600. Αν και δεν το ανοίγω συνέχεια αλλα μόνο όταν θέλω ιντερνετ επιλέγω 4g στην κάρτα του internet θα περίμενα να είναι dual band στο θέμα 4G η wind, δλδ οι δύο μπάντες να παίζουν περίπου ταυτόχρονα.. Οπότε ας αλλάξω την ερώτηση. Έχει δει κανείς με wind/q και redmi 2 pro 4G ποτέ και πουθενά; Και αν ναι "πόσο συχνά"? ” Να υποθέσω ότι από την Wind είναι ενεργοποιημένη η πρόσ…

Μήνυμα

αυτό σωστό, αλλά θα περίμενα σε ολόκληρη την θεσσνικη κάπου να έχει μπάντα 2600. Αν και δεν το ανοίγω συνέχεια αλλα μόνο όταν θέλω ιντερνετ επιλέγω 4g στην κάρτα του internet θα περίμενα να είναι dual band στο θέμα 4G η wind, δλδ οι δύο μπάντες να παίζουν περίπου ταυτόχρονα.. Οπότε ας αλλάξω την ερώτηση. Έχει δει κανείς με wind/q και redmi 2 pro 4G ποτέ και πουθενά; Και αν ναι "πόσο συχνά"?

Μήνυμα

Γεια σας Έχω το κινητό (rebmi 2 pro 2gb ram) έχοντας περάσει Ελληνική dev rom. Ολα καλά γενικά πλην ότι μερικές μέρες που το λειτουργώ δεν έχω δει σήμα 4G ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι H+ έχω δεί. Έχω δύο κάρτες πάνω στο κινητό μία q και μία wind και οι δύο "νέες" τύπου 4g, multi. Ξέρω πως το redmi 2 pro δεν έχει την μπάντα 800mhz της wind αλλά έχει την 2600mhz που επίσης χρησιμοποιεί η wind (καθ'όσον βλέπω στο internet). Μπορεί κάποιος κάτοχος με wind/q να μου επιβεβαιώσει ότι συ…

• Μαλλον το δικό μου δεν είναι hardware πρόβλημα απλά είναι χάλια η κάμερα και μου ήρθε απότομα. Το είδα σήμερα δίπλα σε ένα samsung s4 mini και τα ίδια χάλια φωτογραφίζανε. Ένα p8 lite 13mp του γαμπρού μου πάντως είναι αρκετά καλύτερο αν και έχει τέρμα sharpening. Ολα όμως είναι χαοδέστατα μακρυά από την ποιότητα του nokia 808 που είχα πριν και για αυτό ίσως δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντως αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να έχει μικρό θέμα με την εστίαση στα πιο μακρυά θέματα αλ…

• Από τότε που μου το είπες μου μπήκε και εμένα στο μυαλό.. Σίγουρα δεν έχω το σαφές πρόβλημα που βλέπω στις φωτογραφίες σου αλλα και οι δικές μου μακρινές δεν μου φαίνονται να έχουν την απαιτούμενη οξύτητα και μπορεί να φταίει η εστίαση στα μακρινά. Στα κοντινά δείχνει εντυπωσιακά καλύτερη η κάμερα και άρα τα μακρινά μάλλον έχουν θέμα εστίασης... αλλα πάλι δεν είμαι σίγουρος. Το ερευνώ λίγο ακόμη να βγάλω συμπέρασμα...

• Γενικά και από το δικό μου redmι2 δεν είμαι ικανοποιημένος από την φωτογραφική και ειδικά από την εστίασή της. Προέρχομαι από 808 και πολύ μου κακοφαίνεται γενικά το θέμα κάμερα. Στην εστίαση παρατήρησα δυσκολία και γενικά ασάφεια ειδικά στα μακρυνά πλάνα (που πρέπει να εστιάσει μακρυά). Στο κοντινότερα κάπως τα καταφέρνει αλλα και στα μακρυνά μάλλον είναι η εντύπωσή μου λόγω σχετικά κακής ποιότητας κάμερας που δεν έχει την απαραίτητη οξύτητα για τα στάνταρ μου (αν και για κινεζικο δεν είναι κακ…

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Έχει ελληνικά η συσκευή σου;; Εάν όχι τότε δεν έχεις περάσει καμία ROM Ελληνική οπότε είσαι σε αυτό που ήσουν και πριν την "Νεα" ROM. ” η rom έχει μπει κανονικότατα από ότι δείχνει με τον τρόπο που περιγράφω (χωρίς να μπο καν στο recovery απλά διαλέγοντας στο "αρχείο αναβάθμισης"). Δεν νομίζω να έχει μπει κάτι διαφορετικό από το να την είχα βάλει με wipe, άλλωστε το κινητό ήταν "καθαρό" (δεν είχε εφαρμογές). Το μόνο περίεργο ήταν ότι μετά την αναβάθμιση δεν υπήρχε ορι…

• δεν έχω πρόβλημα. Στα Αγγλικά λέω ήταν το recovery γιατί ίσως στα αγγλικά το είχα πριν το "update". Απλά ακολούθησα άλλο τρόπο update από αυτόν του οδηγού. Μία διαφορά που βλέπω για αρχή (μάλλον δλδ) είναι ότι ΔΕΝ είμαι root και δεν μπορώ να γίνω από το κέντρο ασφάλειας. Διαβάζοντας εδώ νόμιζα ότι θα είμαι root, καθώς οι dev εκδώσεις είναι root. Μάλλον θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο να το κάνω root (αν θελήσω)

• Για την ιστορία το πρόβλημα του location service λύθηκε αλλάζοντας rom και βάζοντας την τρέχουσα dev που βρήκα σε αυτό το forum. Ήταν bug της έκδοσης που φορούσε από κίνα.

• Γεια σας και από μένα Αναβάθμισα και εγώ την συσκευή μου (redmi 2 pro 2gb ram) αλλά λόγο βιασύνης δεν ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες μέσω recovery. Αντί από το "Αναβάθμιση" να μπω σε "recovery mode" επέλεξα την επιλογή "επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης" και διάλεξα το zip αρχείο με την rom. Πριν προλάβω να καταλάβω τι πάτησα χωρίς να με ρωτήσει ούτε καν αν θέλω αν είμαι σίγουρος κτλ το κινητό επανεκκίνησε (!) έβγαλε κάτι με recovery που περνούσε την νέα rom (1-2% μέχρι 100% όλα στα Αγγλικά) και μέσα…

• Αγαπητό forum γειά σας. Είναι το πρώτο μου post εδώ και πολύ χαίρομαι που σας βρήκα. Μόλις (την Παρασκευή 11/12/15) παρέλαβα το νέο μου redmi 2 pro 2gb (hm 2lte-cmmc) με μαμά λογισμικό (ευρωπαϊκή rom από Xiaomi, Miui 66.55.22.00 KHJCNCD Stable) και ότι και να έκανα για κάποιο περίεργο λόγο δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες θέσης (location services) αυτές που βασίζονται στα δεδομένα δικτύου (εξοικονόμηση μπαταρίας). Λειτουργεί η υπηρεσία με το GPS (ευτυχώς γιατί θα ανησυχούσα ότι είναι θέμα hardware) …