Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gjimmys: “ο εκανα αλλα ακομα η συσκευη ειναι root ” Ολοκληρώθηκε η διαδικασία; Έκανες επανακκίνηση? ” ναι κανονικά πάω μετά να άνοιξω το nova go και μου λέει δεν υποστηρίζει root συσκευές.
-
Παράθεση από demakhs: “μπες στις ρυθμίσεις του supersu και απεγκατέστησέ/απενεργοποίησέ το... ” Το εκανα αλλα ακομα η συσκευη ειναι root
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Gjimmys: “Τι έννοεις απλό update;Το περναω όπως όλες τις rom μέσω recovery έτσι;Ποια rom να βάλω; Ευχαριστώ ” Ακριβώς. Μέσα από TWRP όπως έκανες και τις άλλες αναβαθμίσεις μέχρι τώρα! Το κένζο έχεις έτσι? Πας στην κατηγορία του κινητού στο Download Section και βρίσκεις την GTV\XTRV και κατεβάζεις την τελευταία 6.11.3: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ ” Tην εβαλα ολα καλα αλλα δεν θελω να ειναι rootαρισμενο το κινητο γιατι εχω το nova g…
-
Παράθεση από lallasgr: “Προχωράς με απλό Update! Wipe Cache/Dalvik και μετά install την ρομ! Κράτα και ένα nandroid backup για καλό και για κακό! ” Τι έννοεις απλό update;Το περναω όπως όλες τις rom μέσω recovery έτσι;Ποια rom να βάλω; Ευχαριστώ
-
Eχω την επισημη ελληνικη GTV-6.10.20 και θελω να βαλω XTRV ποια να βαλω και τι πρεπει να κανω στο κινητο για να την περασω;Την βαζω στην εσωτερικη μνημη,κανω wipe data;
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΈχετε δίκιο παιδιά αλλά αυτό είναι το 4 redmi που έχω πάρει . Τα προηγούμενα ήταν ξεκλείδωτα από τα παιδιά που τα είχα πάρει σφραγισμένα και ξεκλείδωτα αυτό το πήρα όπως ήταν από την μανα του και έλεγα να το ξεκλείδωνα εγώ αλλά και δεν έχω την υπομονή πια αλλά και τον χρόνο . Αν το ξεκλείδωσω μετά το να του βάζω οποία rom θέλω είναι παιχνιδάκι το έχω ξανακάνει . Μόνο εσείς που είσαστε πολύ ποιο έμπειροι από μένα ποια rom να μου περάσει το παιδί ;
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΝαι έχω σβήσει κανονικά , κοίτα από το να κάνω καμιά χαζομάρα και να το Brickaro ας δώσω 10 euro και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΣταματω τις προσπαθειες,θα το δωσω σε ενα παιδι να μου το ξεκλειδωσει φυσικα με χρηματα.Πεστε μου ποια ειναι η καλυτερη rom να του πω να βαλει; Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια
-
Ξεκλειδωμα
Μήνυμαkenzo εχω το 2gb ram,την china πως την βαζω οπως εβαλα και αυτην μεσω update του κινητου;
-
Ξεκλειδωμα
Μήνυμαφυσικα φιλε μου
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΟχι απο κατω γραφει Androind composite ADB Interface
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΔειχνει σαν να μην βλεπει το κινητο ο υπολογιστης.Μηπως πρεπει να βαλω τιποτα drivers;
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΝαι σε ολα
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαAυτη την rom εχω
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαKαλημερα εχω κανει αιτηση φυσικα για ξεκλειδωμα και μου εχει ερθει η αδεια για ξεκλειδωμα.Πως ανεβαζω screenshot εδω;
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΚαλημερα εχω ξανα στην κατοχη μου ενα redmi note 3 pro 16gb.To πηρα με global stable και του περασα μεσω update απο το τηλεφωνο αυτην miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1 για να εχω ελληνικα.Τωρα θελω να το ξεκλειδωσω για να περασω καποια rom απο το καταπληκτικο forum σας.Κατεβαζω το MiFlashUnlock_ το κλεινω ,το ανοιγω βγαινει το fastboot ανοιγω το προγραμμα και το MiFlashUnlock προχωραει και στο 50% μου λεει couldnt verify devise και σταματαει.Τι αλλο μπορω να κανω ρε παιδες για να το ξε…
-
Και μια ερωτηση στον φιλο gkalen.Ποια ειναι η διαφορα της δικιας σου ROM απο την τις ROM της MIUI HELLAS;
-
Παράθεση από gkalen: “Τότε κάτι άλλο συμβαίνει , και ψαχνομαστε όλοι ότι δε δουλεύει το sms mod ... Πάρε τηλ... τον πάροχο σου , κάπου αλλού έχεις πρόβλημα , κοίτα στο κέντρο μηνυμάτων .. Κοίτα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές συστήματος/μηνύματα/πρόσθετες ρυθμίσεις/κέντρο sms/ ... εκεί μέσα πρέπει να υπάρχει ένας αριθμός , πάρε τηλ.. τον πάροχο σου και ίσως χρειαστεί ν'αλλαξεις τον αριθμό .. ” Πηρα τηλεφωνο στον παροχο και ηταν τελικα τεχνικο προβλημα.Συγνωμη για την αναστατωση!!!
-
Παράθεση από Gjimmys: “Παράθεση από Gjimmys: “Aυτο εχω περασει δεν μπορω να καταλαβω γιαι δεν μπορω να στειλω μυνημα ξαφνικα ” Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys Κι εγώ δε μπορώ να το καταλάβω , εφόσον στον @tasospap1986 δουλεύει το 6.8.11 mod .. Αναμενω να μου πει αν δουλεύει και το 6.8.18 , οπότε μήπως παίζει κάτι άλλο .. Μήπως είχες καποίο πρόβλημα στην εγκατάσταση όπως είπε κάποιος .. ” Δοκιμασα και το 6.8.18 αλλα τιποτα.Οχι δεν ειχα καποιο προβλημα με την εγκατασταση ” Εχω βαλει και αλλες rom α…
-
Παράθεση από Gjimmys: “Aυτο εχω περασει δεν μπορω να καταλαβω γιαι δεν μπορω να στειλω μυνημα ξαφνικα ” Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys Κι εγώ δε μπορώ να το καταλάβω , εφόσον στον @tasospap1986 δουλεύει το 6.8.11 mod .. Αναμενω να μου πει αν δουλεύει και το 6.8.18 , οπότε μήπως παίζει κάτι άλλο .. Μήπως είχες καποίο πρόβλημα στην εγκατάσταση όπως είπε κάποιος .. ” Δοκιμασα και το 6.8.18 αλλα τιποτα.Οχι δεν ειχα καποιο προβλημα με την εγκατασταση