Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Παράθεση από gkalen: “Το sms mod της 6.8.11 για Kenzo δουλεύει όπως είπε κάποιο παιδί , είσαι σίγουρος ότι πέρασες αυτό το sms mod .. ” Aυτο εχω περασει δεν μπορω να καταλαβω γιαι δεν μπορω να στειλω μυνημα ξαφνικα Μηπως εχουν χαθει οι ρυθμισεις απο την cosmote;
-
Παράθεση από gkalen: “@GiannizZ Clean install ίσον wipe data factory reset.. @Gjimmys Βγαλτην και θα την ανεβασω διορθωμένη το βράδυ , μάλλον δε δουλεύει στο Kenzo το sms mod που έχω βάλει , θα το ετοιμασω το βράδυ και θα την ανεβασω πάλι ... Αν μπορούσαμε βέβαια να το διασταυρωσουμε και από αλλον ότι δε δουλεύουν τα sms θα ήταν καλύτερα .. ” Ναι καλό θα ήταν αν μπορούσε κάποιος που την έβαλε να μας πει αν δουλεύει το sms.Παντως εχτες με την 6.8.18 δούλευε μία χαρά
-
Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys Της 6.8.11 ... ” Το εβαλα ξανα δοκιμασα παλι τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται
-
Παράθεση από demakhs: “@Gjimmys πάτα στα αρχεία και μετά στην έκδοση που έχεις. Άκου κει μάκης....χα χα χα χα....καλό και αυτό!!! ” Εχει jelly bean,ics .... εγω τι κατεβαζω;
-
Παράθεση από demakhs: “@Gjimmys xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO-Kenzo/ @tasospap1986 μεγάλη!!! ” Το βρηκα αυτο ρε μακη ,μεσα ποιο απο ολα κατεβαζω;
-
Παράθεση από gkalen: “@gboy Δεν θα πάθει τίποτα , καλύτερα θα πάει .. @Gjimmys Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…E%AD%CF%82-MIUI-ROMS-GTV/ Πάνω-πανω γράφει για τα 160 sms mod .. ” Ποιο κατεβαζω;
-
Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys Δοκίμασε να φλασαρεις το sms mod της 6.8.11 και πες μου πάλι .. @gboy Μπορείς να περάσεις από πάνω κατευθείαν την καινούργια με απλό install και wipe dalvik cache μετά την εγκατάσταση .. Θα είναι ακόμα καλύτερη .. Δε χρειάζεται factory reset εφόσον φοράς ήδη την προηγούμενη Stable .. ” Που βρισκεται αυτο;
-
Eχω βαλει αυτην σημερα RedmiNote3Pro Kenzo THUNDER Stable V8.0.1.0 και δεν μπορω να στειλω sms με cosmote.Ξερουμε κατι;
-
Oταν φλασαρουμε το clean zip πριν κανουμε κατι;
-
Παράθεση από amalag: “Τι πρόβλημα θα λύνει αυτό το update; Xiaomi Redmi Note 3 Pro with Tapstalk ” Μαλλον για τα sms
-
Παράθεση από amalag: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Gjimmys: “Για 6.8.18 δεν έχεις βγάλει κάποιο update; Για το πρόβλημα με τα sms.Πρεπει να του περάσω την 6.8.25; ” Θα βγάλω ένα update για την 6.8.18 του Kenzo , διορθωμένη ...Απ'οτι φαίνεται θα είναι ή τελευταία Lollipop rom για το Kenzo ..Δεν υπάρχει update σε 6.8.25 για το Kenzo , το επόμενο update θα είναι σε MarshMallow , οπότε θα φτιαξω την 6.8.18 και θα περιμένουμε να δούμε ποτέ θα είναι έτοιμη ή επόμενη MarshMallow Rom για το Kenzo …
-
Για 6.8.18 δεν έχεις βγάλει κάποιο update; Για το πρόβλημα με τα sms.Πρεπει να του περάσω την 6.8.25;
-
Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys εχω απαντησει για το πως θα λυσετε το προβλημα με τα sms σ’αυτη τη version , εδω .. [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM ” Φιλε μου gkalen δεν το έχω root το κινητό και δεν έχω root explorer στο κινητό. Παράθεση από gkalen: “@Bazilepap Μάλλον πρέπει ν'αλλαξεις Twrp φίλε μου .. Δες στο τοπικ με τα recovery του @michael και άλλαξε το , κάτι δε πάει καλά με το TWRP που φοράς μάλλον.. @Gjimmys Πως δεν έχεις ροοτ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Gjimmys εχω απαντησει για το πως θα λυσετε το προβλημα με τα sms σ’αυτη τη version , εδω .. [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM ” Φιλε μου gkalen δεν το έχω root το κινητό και δεν έχω root explorer στο κινητό.
-
Παράθεση από amalag: “@Gjimmys αν έχεις kenzo ο @gkalen απάντησε πιο πάνω ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν στο update της Παρασκευής.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk ” Ναι φιλε μου kenzo εχω,ωραια αναμονη λοιπον
-
Eμενα η μπαταρια φαινεται να ειναι πολυυυυυυ καληηηηηη μεχρι τωρα,αλλα εχω προβλημα με τους 160 χαρ στα SMS.Καποια ιδεα φιλε gkalen;;;;
-
6.8.18 gkalen
ΜήνυμαΕχω βαλει την δικια σου φιλε gkalen 6.8.18 ειναι η καλυτερη που εχω βαλει μεχρι τωρα το κινητο πεταει θελω να δω και την μπαταρια και ειμαι κομπλε.Σε ευχαριστω για την πολλη καλη δουλεια που κανεις συνεχισε ετσι!!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Gjimmys: “Θελω να βαλω την 6.8.11 του gkalen που την βρισκω και την βαζω κανονικα οπως της αλλες rom;Ευχαριστω ” Τέρμα πάνω Download βρίσκεις την συσκευή σου και θα βρεις εκεί που λέει gallen.xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-8-18/ ” Ποια να βαλω;Εχω ακουσει καποια προβληματα στην 6.8.18.Τι λες εσυ φιλε μου;