Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Frix: “δε βλέπω πουθενά το αυτοκόλλητο ” Τελικά το βρήκες? Το δικο μου δεν ειχε.” Δε το βρήκα αλλά δε τρελαίνομαι απλά απορία είχα. Όσο για τον γλυκουλι δεν ζήτησα καλύτερη τιμή απλά πλήρωσα σε δολάρια και με την Revolut να κάνει το συνάλλαγμα. Και έτσι το πήρα 217 € Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Frix - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι άσχετο ... Έχω κάνει την αίτηση όλα κομπλέ, άνοιξα έτσι το πρόγραμμα (Mi Unlock) και μετά τον έλεγχο που κάνει στο account που έχω δηλώσει το Redmi Note 3 Pro μου γράφει: "Your device isn't supported by Mi Unlock". Δεν έχω συνδέσει στον υπολογιστή το κινητό, να φανταστώ ότι γιαυτό μου το γράφει ε;
-
Frix - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΩραία άντε να περιμένω το sms. Κάτι ακόμα στο Default Clock που δηλώνουμε για τον καιρό έχω σπάσει τα νεύρα μου
-
Frix - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΧθες το παρέλαβα και έκανα κάποιες μικρές ρυθμίσεις (gapps - some Chinese apps removed) και γενικά έχω την απορία επειδή έκανα την αίτηση χθες για unlock. Πρέπει να είχα περάσει την developer πρώτα ή δε παίζει ρόλο;
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone Ε απλά τα πράγματα το νέο δυνατό και όμορφο !!!
-
Dante αν δε σε πειράζει ρε φιλαράκι γράψε ένα μικρό guide τι έκανες για να περάσεις την ROM για εμάς που θα το πάρουμε στα χέρια μας σε λίγες μέρες και θα περιμένουμε το unlock του bootloader για να μη κάνουμε καμιά πατάτα μεγάλη !!! Σε ευχαριστώ !!! Υ.Γ. Δε το ζητάω γιατί βαριέμαι να διαβάζω, αλλά για να τα έχουμε όλα μαζεμένα σε ένα μέρος για όλους όσους το χρειάζονται (μέσα σε αυτούς θα είμαι κ εγώ σε λίγο καιρό ... άντε ρε NL με τα pre-advised σου )
-
Επειδή πρόσφατα έφτιαξα και εγώ μέσω Revolut κάρτα και την έβαλα στο paypal. Δεν είχα κανένα θέμα, απλά χωρίς λεφτά μέσα στην κάρτα δε θα στην δεχτεί γιατί θα την θεωρήσει μούφα. Μόλις βάλεις λεφτά στην κάρτα θα στην δεχτεί κανονικά, απλά να υπολογίζεις ότι θα σου τραβήξει 1$ όταν την περάσεις και 1 GBP όταν θα την κάνεις δήλωση μέσω της διαδικασίας και θέλουν κάποιες μέρες για να στα δώσουν πίσω. Εμένα προσωπικά έκαναν 4 μέρες για την 1 GBP και ακόμα περιμένω το 1$. Τους έστειλα και ticket στο …
-
Εγώ μόλις το παράγγειλα από τον γλυκούλι !!! Η πλάκα είναι ότι είχα στείλει έμβασα στο Revolut ακριβώς το ποσό σε EURO στο site του. Και μου έκανε τα κλασσικά για card authentication το paypal και αργούσε να μου τα ξεμπλοκάρει 2-3 μέρες και τελικά ακολούθησα το guide να πληρώσω σε USD και να αφήσω την κάρτα να κάνει συνάλαγμα και τσουπ αντί για 227,48 euro το κινητό σε από 242 USD που κοστίζει μου 219,75 euro σχεδόν 8 euro κάτω. Άντε να δούμε πότε θα έρθει !!!
-
Παράθεση από kostakoutas: “ 1)Ξέρουν αυτοί τι θα κάνουν,όπως κ το κινέζικο απατεωνιστικο κράτος 2)Ζήτα την αυθεντική ρομ. 3)οκ Αλλά δε κατάλαβα το ερώτημα 4)οι κινέζικες εφαρμογές απλά απεγκαθιτανται.εφαρμογές γκουγκλ. com.forfun.ericxiang.apk - Google Drive sent from my redmi note 3 pro ” Ναι στο 3) βασικά ήθελα να γράψω αν θα υπάρχουν δυνατότητες για custom rom έτσι για τον πειραματισμό (όπως έπαιζαν τρελές επιλογές ανάμεσα σε Cyano κτλ για το HTC HD2) Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι για το…
-
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, Θα κάνω μέσα στις επόμενες μέρες παραγγελία το Redmi Note 3 Pro 3/32 από τον γλυκούλη (yeso521.com) και έχω μερικές απορίες για το τι να του γράψω στην παραγγελία. 1) του ζητάω κάπως για να γλιτώσω τελώνιο κτλ 2) επειδή γράφει για multi-language (στην περιγραφή με όλες τις γλώσσες) να ζητήσω official rom 3) Θα είναι η πρώτη μου αλλαγή smart phone από το HTC HD2 με τόσα root και custom roms είπα να αλλάξω. 4) Κάνα guide να εγκαταστήσω το κινητό όταν μου έρθει και ν…