Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • εγω τα εχω ψΑξει ολα. η αληθεια ειναι οτι εχει καταντησει κουραστικο αυτο το πραγμα. δεν πιστευω πως ειναι θεμα drivers γιατι δεν ειναι δυνατον να φλασαρεις απο global --> china dev και ξαφνικα να τρωει σκαλωμα οταν ειναι να ξεκλειδωσεις bootloader

παραλληλα πλεον εχει γινει κουραστικο να βρεις και μια ακρη καθως ο καθενας μπαινει και ρωταει το οτιδηποτε μεσα σε ασχετο τοπικ και χανεται η μπαλα.

το κινητο ναι μεν τουμπανο αλλα η διαδικασι εχει κουρασει .
  • Καλησπερα πήρα την έγκριση για unlock. Ξεκίνησα να ακολουθώ τον οδηγό κατεβάζοντας της developer rom της Κινας. Την έβαλα στο κινητό και όταν πάω να την περάσω κολλάει το update σε αυτό το σημείο και μετά κλείνει η εφαρμογή. Δείτε την εικονα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ.
    Images
    • Screenshot_2016-03-21-15-00-01.png

44,04 kB, 450×800, viewed 134 times
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα,

Θέλω να παραγγείλω το Redmi note 3 pro και επειδή ενδιαφέρομαι να το ξεκλειδώσω τον bootloader και να περασω την ελληνική ρομ μόλις το πάρω θα ήθελα να μαθω ποια είναι η καλύτερη επιλογή σε ρομ που θα μου περάσει το κατάστημα (vickmall).Είναι καλύτερα να ζήτησω την official (θα έχει google play services?) που από οτι διαβάζω είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για ξεκλείδωμα ή μπορώ την διαδικασία μπορώ να την κάνω και άμα περάσω multilanguage?
  • Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω την ρομ από την ανεπίσημη που το παρέλαβα σε China dev μεταφρασμένος στα ελληνικά; ευχαριστώ.
  • @heleuthe μπορείς και με τις δύο ρομ να κάνεις αυτό που ρωτάς. Προτιμούμε όμως official.

@PANTAZOPOULOS87 αυτό που ψάχνεις είναι η Ελληνική developer GTV. Υπάρχουν πολλοί και αναλυτικοί οδηγοί για ότι ψάχνεις. Ψάξε καλύτερα στην κατηγορία του κινητού σου και στην κατηγορία των οδηγών.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • παιδια καλημερα ξεκινω την διαδικασια ξεκλειδωματος ενος redmi note 3 pro και στην επιλογη του πακετου για την εγκατασταση της κινεζικης developer απο stable που εχει ,δεν ειναι η δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης μου λεει και σταματα η δουλεια εδω ..μηπως κατι μου ξεφευγει...εδω θελω να τονισω οτι η επιλογη της κινεζικης ειναι απο redmi note 3 δεν εχει κατι για pro ,σωστα δεν εχω ενεργησει΄:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dikout έγραψε:

παιδια καλημερα ξεκινω την διαδικασια ξεκλειδωματος ενος redmi note 3 pro και στην επιλογη του πακετου για την εγκατασταση της κινεζικης developer απο stable που εχει ,δεν ειναι η δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης μου λεει και σταματα η δουλεια εδω ..μηπως κατι μου ξεφευγει...εδω θελω να τονισω οτι η επιλογη της κινεζικης ειναι απο redmi note 3 δεν εχει κατι για pro ,σωστα δεν εχω ενεργησει΄:
    Στο redmi note 3 ειναι κι αυτο, απλα για το pro επιλεγεις εκει που λεει qualcom.......αυτο ειναι για το pro
    Xiaomi rules!!!!!!
  • εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα καποιος φιλος μου ειπε οτι για να ξεκλειδωθει πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την κινεζικη σταθερη με flashtool και μετα να ασχοληθω με την κινεζικη developer .ξεκινησα με τον οδηγο αλλα μεχρι το twrp.img ,απο εκει και περα τιποτα δεν βρισκει (κατι τετοιο ) το twrp. ολα αυτα με την διαδικασια μεσω cmd. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει και θελει θα περιμενω . Ευχαριστω .Επισης γιατι στην επιλογη απο αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης παταω τις τελιτσες για επιλογη πακετου ρομ παντα ζηταει συνδεση ιντερνετ και μετα απο λιγο λεει οτι αδυνατει να επαληθευσει το πακετο που του δινω για αναβαθμιση
  • Ο/H dikout έγραψε:

εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα καποιος φιλος μου ειπε οτι για να ξεκλειδωθει πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την κινεζικη σταθερη με flashtool και μετα να ασχοληθω με την κινεζικη developer .ξεκινησα με τον οδηγο αλλα μεχρι το twrp.img ,απο εκει και περα τιποτα δεν βρισκει (κατι τετοιο ) το twrp. ολα αυτα με την διαδικασια μεσω cmd. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει και θελει θα περιμενω . Ευχαριστω .Επισης γιατι στην επιλογη απο αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης παταω τις τελιτσες για επιλογη πακετου ρομ παντα ζηταει συνδεση ιντερνετ και μετα απο λιγο λεει οτι αδυνατει να επαληθευσει το πακετο που του δινω για αναβαθμιση
    Εδώ.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Χθες το παρέλαβα και έκανα κάποιες μικρές ρυθμίσεις (gapps - some Chinese apps removed) και γενικά έχω την απορία επειδή έκανα την αίτηση χθες για unlock. Πρέπει να είχα περάσει την developer πρώτα ή δε παίζει ρόλο;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Frix έγραψε:

Χθες το παρέλαβα και έκανα κάποιες μικρές ρυθμίσεις (gapps - some Chinese apps removed) και γενικά έχω την απορία επειδή έκανα την αίτηση χθες για unlock. Πρέπει να είχα περάσει την developer πρώτα ή δε παίζει ρόλο;

Για να κάνεις την αίτηση δεν χρειάζεται. Για να ξεκλειδωσεις όταν έρθει η έγκριση χρειάζεται να έχεις την dev

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk