εγώ και drivers έβαλα και σε άλλο pc πήγα, τίποτα
Sent from my LG-D855
Sent from my LG-D855
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο redmi note 3 ειναι κι αυτο, απλα για το pro επιλεγεις εκει που λεει qualcom.......αυτο ειναι για το proΟ/H dikout έγραψε:
παιδια καλημερα ξεκινω την διαδικασια ξεκλειδωματος ενος redmi note 3 pro και στην επιλογη του πακετου για την εγκατασταση της κινεζικης developer απο stable που εχει ,δεν ειναι η δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης μου λεει και σταματα η δουλεια εδω ..μηπως κατι μου ξεφευγει...εδω θελω να τονισω οτι η επιλογη της κινεζικης ειναι απο redmi note 3 δεν εχει κατι για pro ,σωστα δεν εχω ενεργησει΄:
Εδώ.Ο/H dikout έγραψε:
εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα καποιος φιλος μου ειπε οτι για να ξεκλειδωθει πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την κινεζικη σταθερη με flashtool και μετα να ασχοληθω με την κινεζικη developer .ξεκινησα με τον οδηγο αλλα μεχρι το twrp.img ,απο εκει και περα τιποτα δεν βρισκει (κατι τετοιο ) το twrp. ολα αυτα με την διαδικασια μεσω cmd. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει και θελει θα περιμενω . Ευχαριστω .Επισης γιατι στην επιλογη απο αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης παταω τις τελιτσες για επιλογη πακετου ρομ παντα ζηταει συνδεση ιντερνετ και μετα απο λιγο λεει οτι αδυνατει να επαληθευσει το πακετο που του δινω για αναβαθμιση
Ο/H Frix έγραψε: