Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Εφθασε Δευτερα..!!!!!!!!!!!! ολα δειχνουν πως ειναι και original.Στο recovery power + volume ειναι ΟΚ!! Dropbox - Screenshot_2015-03-23-20-10-42.png Dropbox - Screenshot_2015-03-23-20-11-35.png Dropbox - Screenshot_2015-03-24-19-35-32.png μπορειτε να καταλαβετε τιποτα απο τις φωτο;

• Εντυπώσεις για το MI2-S

SATOYRIOS - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ήρθε και το δικό μου επιτέλους.πρωτη μέρα και το μόνο αρνητικό ,προς το παρόν ,ειναι η μπαταρία.θα την φορτίσω-ξεφορτισω 2-3 φορές και βλέπουμε.κατα τα αλλά πως θα καταλάβω αν ειναι αληθινό;θα ανεβασω φωτο απο CPUΖ να πείτε τη γνώμη σας

• Οχι βεβαια!!!!!! ΚΙΝΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ Φαγαμε το βοδι ...!!! BODAI '''΅ας ειναι γερο που λενε'''''' τωρα.

• Νικο,κανονικα ειναι ετσι οπως τα λες.Εαν πανε ολα νορμαλ.Νορμαλ εννοω δεν θα σου πουν ψεμματα για το stock,δεν τυχεις σε αργια,δεν χαλασει κανενα φορτηγο ή αρρωστησει καποιος υπαλληλος.Ασε που οταν περιμενεις κατι ο χρονος μετραει διαφορετικα..

• Οτι αργησε ..αργησε.Τουλαχιστον να ερθει original και αθικτο.Και πριν 25η Μαρτιου.ΜΟυ ειπανε και ψεματα πριν απο την κινεζικη πρωτοχρονια οτι το στειλανε..Anyway που λενε και οι φιλοι και γειτονες μας κινεζοι..

• ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ10-03-201519:12ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ12-03-201513:22ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)18-03-201509:00Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ20-03-201511:24ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• Κατι ασχετο .Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα (δικαωματα και τετοια) που εβαλα εθνοσημο και φουστανελα στο avatar;

• Γεια σου BODAi γραφει αυτο. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ20-03-201511:24ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δεν ξερω εαν προωθησανε τα πραγματα την παρασκευη,Εαν ναι θα το εχω αυριο.

• Τελικα πιο κοντα ειναι ο BODAI ως τωρα.Για να δουμε θα ερθει αυριο:

• Άντε ρε παιδια να έρθει για να σας αρχίσω τις ερωτήσεις Μετα για rom και τέτοια .ευχαριστω για τις απαντήσεις.ελπιζω να έρθει σώο και αβλαβές.

• Παιδια το δικό μου ειναι Αθήνα .Τωρα πόσες μέρες θα κάνει για Βέροια γνωρίζει κανεις;