Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Λοιπον παιδια εκανα ροοτ με το lazy flasher και κατι εγινε και μαλλον δεν εγινε. youtube.com/watch?v=Gds0PDs1DOM εκανα κατα γραμμα αυτον τον οδηγο. Το κινητο μ δν μπορει ν εγκαταστησεις εφαρμογες απο το playstore και μ φαινεται οτι κολλαει. Εχω miui9 ειναι αυθεντικη ρομ γκλομπαλ stable Και εχω ξεκλειδωμενο bootloader. Εχω εγαταστησει twrp. Τι να κανω?
-
Ωραια αρχικα ειχα unoficial rom. Κ περασα την china dev γ ν βαλω την ελληνικη. Απλα γ καποιο λογο δν μπορουσα ν κανω Unlock το bootloader. Επειτα σημερα αποφασισα ν βαλω στην global stable και οπως εκανα φλασ την ρομ μ πεταξε μια ειδοποιηση. Τον οδηγο τον ακολουθησα κατα γραμμα. Μετα πατησα κατι επιλογες π ειχε ο οδηγος κ τλκ το κινητο brickare και δν μ αφηνει ν μπω σ fastboot. Mono s edl apo to cmd. Borw n kanw kati?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδια εχω ενα προβλημα. Εχω το redmi note 3 pro το οποιο μ ηρθε με unofficial Rom. Τλπ με τα πολλα περναω την china developer με σκοπο να περασω την ελληνικη ρομ. Δεν μπορω ομως με τπτ να κανω unlock το bootloader. Ενψ εχω παρει αδεια και βαζω σωστα τους κωδικους σταματαει στο 50 % και μ λεει οτι δν μπορει ν κανει verify την συσκευη μου. Τι μπορει να φταιει?
-
Παιδια εχω ενα θεμα και χρειαζομαι βοηθεια.. Λοιπον εχω παρει το xiaomi redmi note 3 pro απο το αλλιεξπρεςς και πριν 2 βδομαδες αποφασισα να του φλασαρω την ελληνικη ρομ γτ μ εμφανιζει κατι κινεζικες διαφημισεις και εκνευριζομαι.. Λιγο π το εψαξα αρχικα θελει unlock το κινητο.. Αφου λοιπον εκανα αιτηση και πηρα εγκριση παω να το κανω με το miunlock και κολλαει στο 50%. Πολλοι λενε οτι φταει ο κωδικος.. Εγω ομως εχω τον ιδιο κωδικο και στο pc και στο κινητο. Καπου διαβαζα οτι πρεπει να φλασαρω τη…