Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟ κωδικός ήρθε κατα την διάρκεια της δευτερης μερας απο την αίτηση! Αρκετα ευχάριστο
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το μήνυμα μου δεν αφορά αποκλειστικά εσένα. Απλά τις τελευταίες 6 μέρες που κάθομαι και παρακολουθώ πολυ περισσότερο το φορουμ διαβάζω πολλά τρελά. Θα σου πω εγώ τι έκανα. Πριν 2 χρόνια δεν ήξερα τίποτα από Android, αλλά πολλά από windows. Τις 25 μέρες που περίμενα βα μου έρθει το τηλέφωνό είχα ξεψαχνισει τελείως το internet και το φορουμ αυτό πoυ ακόμα ηταν πολύ φτωχό σε οδηγούς(διάβασμα 2-3 ωρες την ημέρα) Οταν το τηλέφωνό μου ήρθε ήξερα το 70% του τι είναι android τα…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Διαβάζουμε το πρώτο θέμα. Είναι πάλι απλό. Τωρα αν οι γνώσεις σε τηλέφωνα ειναι μόνο στο πώς βγάζουμε φωτογραφίες και τηλεφωνουμε ή στα Windows πως στέλνουμε φωτογραφίες με το facebook τότε έχουμε λάθος τηλέφωνο στα χέρια μας. Δυστυχώς κανείς δεν γίνεται τεχνικός πληροφορικής και android μέσα σε μια μέρα. Ναι οι οδηγοί είναι πάρα πολύ απλοί, αλλά χρειάζονται λίγο παραπάνω γνώσεις από την απλή χρήση. ” Τι εννοεις "πρωτο θεμα"? Δεν μπορεις να ξερεις το background του καθε…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Τα πράγματα είναι απλά. Αν φοράει official rom, κατεβάζεις και εγκαθιστας με το mi flash tool, μια κινέζικη dev fastboot rom, ξεκλειδώνεις και μετά με adb εντολές περνάς το TWRP και καπάκι μέσα από το terp την ελληνική rom. 4 απλά βηματακια. ” Εμενα φοράει Stable 7.9.3.0(MFCRU1100), είναι αυτη official rom? Νομιζω πως οχι. Και αν ΔΕΝ φοραει official rom τι κάνουμε?
-
Μας εχει ζορισει τελικα αρκετα το redmi 3 pro απο οτι βλεπω...στην αλλαγη rom εννοω παντα...γιατι κατα τα αλλα πεταει το κινητακι για τα λεφτα του!
-
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τους χρηστες απο τις προηγουμενες σελιδες...το περιβόητο "ROM package's signature cannot verified" Άρα ακολουθούμε τον οδηγο του @lallasgr ? Εχω την εκδοση Stable 7.9.3.0(MFCRU1100) απο το κινεζομάγαζο...εχει κατι ψευτοελληνικα στα ονόματα των stock εφαρμογων αλλα πουθενα αλλου. Μηπως φταιει η εκδοση επειδη λογικα ειναι απο τις τελευταιες δεν αναγνωρίζεται? UlrHSwE.jpg
-
Παράθεση από Tikopoulos Kostas: “Ευχαριστω και πάλι όλα τα παιδιά που με κατεύθυναν και πέρασα με επιτυχία τελικα την Ελληνική ROM....είναι υπέροχη και καμιά σχέση με αυτή που είχε. Έκανα όλα τα βήματα σύμφωνα με τους οδηγούς για την συσκευή μου. Ευχαριστώ και πάλι. ” Θα μπορουσες να αναφερεις επιγραμματικα την σειρα των οδηγων? Ισχυει αυτο που εχω καταλαβει? δλδ πως η σειρα ειναι η εξης: 1. Απο αυτον τον οδηγo flash μια official Rom 2. Ξεκλειδωμα bootloader 3. Ελληνική Rom
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην Peris_G4, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Ιουν 27th 2016, 3:44am <br /> Προφίλ: @Peris_G4 <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλησπέρα στην κοινότητα...σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Xiaomi, του Redmi 3 Pro συγκεκριμένα, οπότε δεν μπορούσα παρά να γίνω μέλος της must ελληνικής xiaomi κοινότητας! Μακάρι να βοηθήσουμε όλοι, όλους, όσο μπορούμε...!!! Να …