Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την αίσθηση ότι με την 9.5.8. 0 το τηλέφωνο κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Από το πρωί στις 9 έχω μονίμως Bluetooth δεδομένα gps ανοιχτά και έχω χρησιμοποιήσει περίπου 2 ωρες το maps και είμαι στο 68% ενώ προχτές αντίστοιχα πρέπει να ήμουν κάπου στο 62-63 με ίδια χρήση. Θα μου πει κάποιος παρακαλώ τι είναι το sot;
-
Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από Paris 2018: “Πήρε αέρα σε δύο τρία σημεία στη μέση, την εβγαλα μπας και τη διορθώσω και φυσικά μετά ήρθε το χάος... Συν τοις άλλοις ανακαλυψα και πολλές μικρές παράλληλες γρατζουνιτσες στην οθονη που νομίζω πως έγιναν τώρα. Θα σκάσω ” Μήπως οι γρατζουνιές που λες είναι απομεινάρια κόλας; ψυχραιμία.... ” Όχι μπρο το καθάρισα πολύ καλά με ειδικά πανάκια για τα γυαλιά μου
-
Καλησπέρα στην παρέα. Αγαπητοί μου μόλις αντιλήφθηκα, μόλις 20μερες μετά, ότι δεν έχω το note 4x αλλά το σκέτο note 4.Αδυνατω να πιστέψω πως έκανα τόσο καιρό λάθος... Χαχαχαχαχα έλεος. Πήρα ένα full face τζαμακι και παρατήρησα πως πάνω δίπλα στο ακουστικό έχει δύο τρύπες αντί για μια που έχει το κινητό μου. Έτσι άρχισα να ψάχνω φωτογραφες τους για να δω τι πάει λάθος... Κατάλαβα λοιπόν πως έχω άλλο τηλέφωνο από αυτό που νόμιζα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σε διάφορες κλπ;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα βοήθεια σε ότι αφορά Virtual Reality θέαση σε vr headset. Αν υπάρχει ανάλογο thread η οδηγίες παρακαλώ οδηγείστε με.Εχω πάρει ένα φτηνό vr box και προσπαθώ να δω και αυτήν την εμπειρία αλλά με έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις. Έχω βάλει το Cardboard το fulldive και μερικά παιχνίδια αλλά κανένα δεν μπορώ να το λειτουργησω σωστά. Επί της ουσίας μόνο στο YouTube side by side βιντεακια 3d μπορώ να χαζέψω άνετα. Όποιος έχει ανάλο…
-
Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ;
-
Οπότε εγώ που είμαι με την 9.2. 1.0 και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα η 9.5 να κάτσω στα αυγά μου καλύτερα; Επίσης 2 ερώτησεις ακόμα παρακαλώ. Προτείνει κανείς κάποια αξιόπιστη εφαρμογή εκουαλαιζερ για τη μουσική μου καθώς και καμιά που να κατεβάζει flv video? Α και κάτι ακόμα. Αναφέρθηκε πως στην τελευταία ρομ υπάρχει θέμα με τη μπαταρία. Εγω που είμαι με την προηγούμενη έχω παρατηρήσει το εξής : πέφτει γρήγορα από το 100ως το 80 αλλά μετά μέχρι το 30 δείχνει ατελείωτη. Κακή εντύπωση μου έκανε …