Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου απάντησαν. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μέχρι τώρα είχα δύο τηλέφωνα. Θέλω να βάλω στο Xiaomi και τις δύο κάρτες. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το whatsapp και το viber. Αυτά τα χρησιμοποιώ μόνο στον έναν αριθμό που είναι ο προσωπικός μου ενώ ο άλλος είναι επαγγελματικος και δεν θέλω ούτε να φαίνεται πως τα χρησιμοποιώ.Πως θα το καταφέρω στο δικαρτο καινούργιο μου τηλέφωνο να παίζω μόνο με το δικό μου νούμερο αυτά τα apps.?
-
Ε αυτό αγαπητοί φίλοι το θεωρώ fail.Αν δηλαδή το μεηλ χακαριστει ή φάνε πχ οι σέρβερς της Google μια μαζική επίθεση εγώ θα μείνω χωρίς επαφές; Πολύ δύσκολο σενάριο μεν, αληθινό δε. Γιατί είναι κακό και μη ρεαλιστικό να αποθηκεύουμε στη συσκευή μας; Εγώ πχ 23 χρόνια δεν έχω διαλύσει και δεν έχω χάσει ποτέ τηλέφωνο. Όσον αφορά τον ήχο στο ηχείο δεν έχει σχέση με δόνηση την έχω βγάλει και μάλλον είναι θέμα λογισμικού. Αλήθεια δεν έχει ξανά αναφερθεί; Για να διορθωθεί σε Update,δεν πρέπει να αναφερθ…
-
Γειά σου φίλε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για το τζαμακι μου είπαν εκεί που την έβαλα πως επειδή το τηλέφωνο κάνει καμπύλες στις άκρες είναι δύσκολο να ταιριάζει κάποια 100 τοις εκατό και πάντα θα παίρνει αέρα. Οπότε έλεγα αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια σωστή. Όσον αφορά στις επαφές εννοείς πως τις αποθηκεύει στο τηλέφωνο και στο Google; Αν δηλαδή τις σβήσω από το Google η συγχρονίσω με άλλο λογαριασμό θα παραμείνουν στη συσκευή; Τέλος για το θόρυβο που λέω μου το κάνε και πριν α…
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Ειμαι νέος ευτυχής κάτοχος του Redmi note 4x 32gb snapdragon.Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα και παρακαλώ τους admins να με συγχωρήσουν και να πάνε το μήνυμα μου εκεί που πρέπει αν χρειαστεί.Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά στο νέο μου τηλέφωνο. Πρώτον θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον δεν ενδιαφέρομαι να βάλω custom rom. Από όσο έχω προλάβει να δουλέψω το τηλέφωνο μια εβδομάδα που το έχω στα χέρια, μου είμαι πολύ ικανοπο…