Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• bootloop redmi 4 [SOLVED]

kazabuku - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

ναι δεχεται κλησεις. Επισης δεν εχουν χαθει εφαρμογες, επαφες, μηνυματα κτλ. Απλα εχουν προστεθει καποιες κινεζικες. Αυτο για τον bootloader δεν το πιασα. Αφου εχω παρει εγκριση απ την xiaomi και εχω βαλει official rom ο bootloader δεν ειναι προφανως ξεκλειδωτος?

Μήνυμα

Μια σιμ μονο. Το pc suite ενω εφτασε στο 100% μου εβγαλε μηνυμα couldn't update. Παρολα αυτα απ οτι φαινεται η ρομ περαστηκε. Συγκεκριμενα η MIUI 8.7.1.20 Beta. Υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να περασω τωρα την ελληνικη ?

Μήνυμα

Χαχαχαχα. Λοιπον το θεμα λυθηκε με εναν οδηγο που βρηκα εδω REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED] πλεον μεσω pc suite (2η επιλογη) φορτωνω την κινεζικη developer που εχω κατεβασει και βλεπουμε

Μήνυμα

Τα ακολουθω, (επισης απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη, κατεβασα τους adb drivers, εβαλα και το αρχειο adb στον C) αλλα μολις συνδεω το κινητο στο pc λεει οτι δεν υπαρχουν drivers. Στο device manager το βλεπει ως Rdemi 4 με το κιτρινο θαυμαστικο οπως λεει στο spoiler. Ωστοσο αν κανω update driver δεν βρισκει κατι. Οταν συνδεω το κινητο στο pc χωρις να ειναι σε recovery mode, αναγνωριζεται κανονικα στο device manager ως Android Composite ADB Interface. Βεβαια o οδηγος θελει recovery mode για να…

Μήνυμα

τζιφος και με το κινεζικο. Γενικα οταν συνδεω το τηλεφωνο με το pc μου λεει οτι οι Drivers δεν εγκατασταθηκαν σωστα. Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο.

Μήνυμα

Δοκιμασα να ξεκινησω με τον οδηγο Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A αλλα το κινητο δεν μπαινει σε recovery mode. Πατώντας το κουμπι κλειδωματος και το + της εντασης απλα κανει reboot και μου εμφανιζει μαυρη οθονη που μου υποδεικνυει να συνδεσω την συσκευη με τον υπολογιστη. Επίσης τον οδηγο του GAIOKTHMONAS αλλα στο βημα 6, το κινητο δεν αναγνωριζεται αλλα ουτε κανει update οποτε δεν μπορω να συνεχισω...

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28861/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28862/ Τα ειχα ανεβασει και πιο πανω. Ισως δεν εμφανιστηκαν

Μήνυμα

Κατεβασα την κινεζικη developer, την περασα στην συσκευη αλλα οταν επιλεγω ενημερωση πακετου μου βγαζει can't verify update. couldn't verify update package. Η rom μου ειναι ελληνικη, δεν ξερω αν φταιει αυτο. Μήπως υπαρχει περιπτωση να εχω ξεκλειδωτο bootloader ήδη?

Μήνυμα

χθες το βραδυ μου εστειλαν sms οτι εχω αδεια να ξεκλειδωσω την συσκευη με το Mi Unlock. Οποτε αν εχω καταλαβει καλα ξεκιναω για ξεκλειδωμα του bootloader ακολουθώντας αυτον τον οδηγο? Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28514/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28515/

Μήνυμα

Καταρχάς ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Οποτε αυτο που πρεπει να κανω αρχικα ειναι να ξεκλειδωσω bootloader απο την xiaomi και οταν παρω εγκριση να ξεκινησω ενα ενα τα βηματα του οδηγου για το μοντελο που εχω, για να φλασαρω την ελληνικη ROM του σαιτ?

Μήνυμα

Καλησπερα! Αγορασα πριν 5 μέρες το redmi 4. Ολα καλα μεχρι που αρχισε random επανεκκινησεις μεχρι και 4-5 φορες τη μερα. Ολες οταν το κινητο ηταν κλειδωμενο και δεν το χρησιμοποιουσα. Εχει το MIUI Global 8.0 Stable 8.0.3.0.0(MCECNDG) το οποιο απ ότι καταλαβα ειναι αυθεντικο. Καμια ιδεα??