Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Εδω κάποιες φωτό ίδιες με τις προχθεσινές αλλά ημέρα, η μία ειναι τραβηγμένη σε portrait mode. Μπορώ να πω οτι το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό.

• Μεχρι στιγμης δεν βρηκα κάτι περίεργο. Ολα λειτουργούν ρολόι. Το μονο πρόβλημα μου ειναι με το πάγωμα της κάμερας που συνεχίζει σε μένα απο την προηγούμενη έκδοση.Αυτό γινεται οταν χρησιμοποιοώ το τηλέφωνο με gestures και οχι με τα virtual buttons οπου εκει ειναι ολα οκ. Δείγμα προβλήματος.

• Παράθεση από tandro: “Ξέρει κανείς τι σημαίνει το παρακάτω μήνυμα. Μου το έβγαλε μετά την αναβάθμιση. fccc9211bde653745dd8fe3f9a978af3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά όλα καλά. Δεν μου το ξαναβγαλε. Έκανα παλι online αναβάθμιση μεσα από το μενού ενημερώσεων και όχι από offline αρχείο που είχα κατεβάσει στην συσκευής νωρίτερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 69d75773cc026b94365b93fce4e16d52.jpg

• Ξέρει κανείς τι σημαίνει το παρακάτω μήνυμα. Μου το έβγαλε μετά την αναβάθμιση. fccc9211bde653745dd8fe3f9a978af3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Night Mode Test Photos

• Φίλε μου μέσα από την εφαρμογή του miui forum στην ενότητα του mi8. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατέβασα την αναβάθμιση από γειτονικό φόρουμ και την πέρασα χειροκίνητα. Μέχρι στιγμής πραβα να δω μόνο ότι η κάμερα είναι πιο φωτεινή και προστεθηκε το night mode. dd268b4dd767dec5970b9bf26d5de656.jpg58e004bafe024d57fb99318713a78eca.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατέβασα το turbo VPN και συνδέθηκα σε Γερμανία. Εκει μου έβγαλε για 2 δευτερόλεπτα ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση αλλά εξαφανίστηκε και δεν μου έχει ξαναβγεί. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από johnnyman: “Καλήμερα παιδιά και χρόνια πολλά. Ένα μέλος από γειτονικό φόρουμ έλαβε ota την 10.1.2.0 global stable pie. Πήρε κανείς τπτ? Πριν είχε την 10.1.1.0 pie Oριστε και τα screenshots! mi8.jpg mi8-2.jpg The power of the Mi 8 be with you” Μπα... τίποτα μέχρι στιγμής. Ησυχία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και από μένα η αρχική.c666b9333da39b238958171e9f0ecbfa.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bug report εσταλη

• To πιθανότερο να είναι bug γιατι με τα Virtual buttons δουλεύει σωστά. Θα στειλω bug report στην xiaomi. Ευχαριστώ

• Εχει αυτοκόλλητο Global Version και εχει ευρωπαικό φορτιστή.

• Καλημέρα σε όλους. Πηρα χθες στα χέρια μου το Xiaomi Mi 8 Global Version (μεταχειρισμένο 2 εβδομάδων), εχω ενα θέμα με την εφαρμογή της κάμερας. Οταν εχω το τηλέφωνο στην λειτουργία "Προβολή πλήρους οθόνης" (χωρίς τα τρία virtual buttons κατω κατω) τότε οταν χρησιμοποιήσω την κάμερα, βγω και μετα ξαναμπω η κάμερα ειναι "κολλημένη" στην τελευταια εικόνα. Πρέπει να την κλεισω και απο τις ανοιχτες εφαργογές για να συνερθει. Οταν γυρίσω την λειτουργία σε πλήκτρα (με τα virtual buttons στο κατω μερος…