Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 331.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “Παράθεση από scorpio3: “η 1.3d δεν δουλεύει στο mi8 η bsg ειναι μια χαρα για το mi8 δεν θελει πολλά μπερδέματα.... papaflessa κάνε λιγες δοκιμές κάπου θα αράξεις σε ρυθμίσεις ” σε έμενα πάντως λειτούργησε σε mi8 δεν ξερω για εσας βεβαια αυτη απο οτι εψαξα ειναι ποιο πολυ για mi5s παρα για mi8 εκανα κατι δοκιμες την ημερα και βγαζει κοκο αρκετο στις σκιες ενω η Bsg την ημερα ειναι πολυ καλη το βραδι Πιστευω ειναι το θεμα βεβαια και με το αρχειο που ειχαν ανεβασει τα παι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από komatoza: “Ήρθε η νέα beta αλλά dark mode ακόμα δεν.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” double tap to sleep έχει? ” Εγω δεν εχω βρει αυτο που λες... Douple take to awake εχει. Το αντιθετο το εχει μονο ο poco lancher μεχρι στιγμης” μόνο στην xtrv
-
Παράθεση από coxy13: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από komatoza: “Ήρθε η νέα beta αλλά dark mode ακόμα δεν.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” double tap to sleep έχει?” Κι αυτή που έχουμε τώρα έχει, τι εννοείς? 9.1.17 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” α εχει μπει νωρίτερα δεν το γνώριζα... αντε αναμένουμε κ στην stable να έρθει
-
Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε μεγάλες εφαρμογες από το Play store? Πχ κάποιο παιχνίδι πάνω από 500mb.? Δεν μπορεί να κατέβει με τπτ... Βγάζει error 495.. Βλέπω πολλοί έχουν το συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει λύση.. Στο mate 10 pro που είχα δεν είχα τέτοια θέματα... The power of Mi8 be with you” Γιάννη αν κ δεν παίζω παιχνίδια κατέβασα το Mortal Kombat X κανονικά κ έτρεξε χωρίς πρόβλημα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas234: “@scorpio3 θα επιλέξεις κατά προτίμηση wifi και όταν είσαι σπίτι και δεν έχεις κάλο δίκτυο το γυρνάς σε λειτουργία πτήσης και έχεις κανονικά σήμα ” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου το δοκίμασα κ τρεις γραμμές να πέσει αλλαζει κατευθείαν. Γιαυτη την επιλογή στο wifi κάποια γνώμη για το πως δουλεύει ?? dd9aa78c5005940affae36fac8f6c4c5.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “έχουμε πουθενά λινκ για την καινούργια global stable γιατί δεν μου την εμφανίζει οτα?” GLOBAL Stable MIUI 10.2 yayınlandı! - MiBlog.Co εδώ φίλε μου