Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 331.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...” το εχω πάθει κ εγω αυτό φίλε ακριβώς απο το ιδιο μαγαζί
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billucky: “Θα δείξει!!Ή από eglobal ή από αυτον. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δεν ψήνεστε για to2c??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Παιδες για καποιο λογο πιστευω οτι ειναι ο ιδιος με το topone απλα αλλαξε μεθοδο τριγωνικης και ανοιξε σε αλλο καταστημα! Δεν παιρνω ορκο αλλα οι ομοιοτητες ειναι παρα πολλες!” έκλεισε εκείνο?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τίποτα...δίνεις οδηγίες στα πακέτα να κινούνται σκληκιάρικα....μόλις φτάσουν Ελλάδα...να σούρνονται διακριτικώς....και όπου μπορούν να σηκώνονται και να τρέχουν, μέχρι να μπουν στο κοντέϊνερ, που είναι έτοιμα για φόρτωμα στο αερόπλανο!! :mrgreen:”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γατούλη, τι λες? Παράθεση από scorpio3: “Σκωληκες εν δράση!!!! Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια πηρα κ τα δυο tracking number απο eu global για 2 redmi note 4 να δουμε τωρα ποτε θα καταφθασουν στο νησί..περίεργο αριθμό πάντως έχει... για να δούμε αν θα ενημερώσει κ το track checker mobile ” αν είχες δώσει τη διεύθυνσή μου, Σκεύου Ζερβού κάτι, θα είχαν φτάσει αέρας μέχρι τώρα!!! :thumbsup:” ελα ρε γείτονα πες μου τα κόλπα σου!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από το eglobalcentral.eu έρχονται με την official global stable. @scorpio3” είσαι πολύ μάγκας ευχαριστώ!!!!!
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από scorpio3: “οπότε flash tool flash dev China ” Είναι σίγουρα το kenzo και όχι το kate? ” Και το hennesy μπορεί να είναι. ” To henessy είναι παιδιά με mtk...αύριο θα στηθώ να φλασαρω να εξυπηρετήσω τον φίλο.....κατεβάζω τώρα ελληνική xtrv stable και china dev official να είμαι έτοιμος