Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 331.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Παράθεση από lucky_13_hc: “Παιδια που την βρισκω αυτήν που λέτε? MGC xcam beta 18 & Sant1ty” Εδώ είναι του xtrme MGC_6.1.021_xcam_5_beta18.apk Και εδώ sanity MGC_6.1.021_F1_V1.6.apk Του xtrme είναι η μοναδική έκδοση που μπορείς να αλλάξεις και να φτιάξεις configs Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. The power of Mi8 be with you” ετσι Γιάννη ωραίος φίλε..... λογικά την beta 18 εννοούσε απλα δεν το έγραψε σωστά ο φίλος
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lucky_13_hc: “Παιδια που την βρισκω αυτήν που λέτε? MGC xcam beta 18 & Sant1ty” εδώ είσαι φίλε μου το σωστό λινκ Google Camera Port: xtrme apks
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Άλλο ένα άλμπουμ σε χαμηλό φωτισμό με MGC xcam beta 18 & Sant1ty με δυο διαφορετικές ρυθμίσεις. Μπράβο @alvin1983 και @johnnyman το confing Nexus 6p -expo +0.2 με την global beta rom δεν άνοιγε η κάμερα. Με άρεσαν τα παρακάτω config: Pixel 3Xl AWB on του Δημήτρη και Pixel 3 Xl WB on 25 frames 1.4 night του Johnnyman aHsm9DKaFe” μόλις έβαλα γυαλιά κ ειδα το φως μου επιτέλους χαχα.... τρομερές οι φώτο το wb on κανει φοβερή δουλειά στα χρώματα κ καθόλου κιτρίνισμα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimtz: “Ευχαριστώ πολύ, με ποιες ρυθμίσεις; Τις βασικές θέλω, ή τ αφήνω ως έχει; Edit έβαλα frames 20, min iso 1/5 και libs ...v3, αλλάζω κάτι άλλο;” για τσέκαρε εδω κ διορθωνεις μόνος σου με το μάτι Guide: Xiaomi Mi8 Google Camera (GCam) installation without root - MiBlog.Co Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από spideman3: “Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχει αρκετά γρήγορο χρόνο λήψης φωτογραφίας. Του san1ty. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalκ ” ναι ειναι ποιο γρηγορη …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/36813-foxy4270/ η συγκεκριμενη δεν εχει ουτε καν libs δεν ξερω γιατι ο Bsg την εκανε ετσι την εχω ψαξει παντου δεν έχει τέτοια ρύθμιση επίσης @alvin1983 οι ρυθμίσεις σου για την καμερα που μας εδωσες ειναι πολυ καλη αυτη με το pixel 3 xl” κ εγώ δεν βρίσκω πουθενά τα libs... ξέρεις τι παίζει?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από scorpio3: “ευχαριστώ!με το gadget bridger η το notify tracker ” Όπως πέρασες και το firmware. Αν δεν το πέρασες εσύ αλλά αναβαθμίστηκε μόνο του από προηγούμενο firmware τότε πέρασέ το όπως θέλεις αλλά προτιμότερο είναι το Notify & Fitness. Το GadgetBridge είναι λίγο πιο "δύστροπο". ” οκ ευχαριστώ
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από scorpio3: “Καλημέρα!! πέρασα όλα καλά την ελληνική 3.5.8 αλλά μονο στην μέρα μου βγάζει αυτην την ένδειξη ΠΗ. Πως διορθώνεται?? ” Καλημέρα, Πέρασε και το αρχείο πόρων (resources) από την πρώτη σελίδα και θα φτιάξει ;)” ευχαριστώ! με το gadget bridger η το notify tracker
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΚαλημέρα!! πέρασα όλα καλά την ελληνική 3.5.8 αλλά μονο στην μέρα μου βγάζει αυτην την ένδειξη ΠΗ. Πως διορθώνεται?? b8422c9c71bad3804e065e5a7c350e9e.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Για να σταματήσει αυτό το θέμα, που έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό για όλους τους υπόλοιπους(οι εμπλεκόμενοι ξέρουν ποιοί είναι και καλό είναι να λύσουν τα θέματά τους με πμ.): Διάφορες ρυθμίσεις παρατέθηκαν. Οι κάτοχοι του κινητού δοκιμάζουν και αυτές που τους εξυπηρετούν καλύτερα τις κρατάνε. Δε μιλάμε για θεωρία, είναι νούμερα που παράγουν αποτέλεσμα. Τα δοκιμάζουμε και ο καθένας αποφασίζει.” πολύ σωστά το καλύτερο ειναι να δοκιμάσει ο καθένας κ όπως κάτσει καλύτερα στο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Ρε παιδια στο Video πανω αριστερα εχει να αλλαξεις τα frame απο 30 σε 60 . Λειτουργει ???” οχι δυστυχώς φίλε μου αν δεν δώσει το μαρς η xiaomi...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Πέρασα το tempered glass της Spigen. Λόγω έλλειψης εμπειρία ς, βγήκε ένα κλικ κάτω και αριστερά. Ίσως επειδή το πέρασα νύχτα, όπου δεν έβλεπα τόσο καθαρά.. Ελεγξα τον αισθητήρα εγγύτητας, δουλεύει κανονικά στις κλήσεις σβήνει η οθόνη, σελφι βγάζει καθαρές, Οπότε το αφήνω έτσι. Και παρατήρησα, ότι έχει φυσαλίδες αέρα. Πώς φεύγουν ?” οι φυσαλίδες θα φύγουν σε 1-2 μέρες... αν δεν θες παλι να τις βλέπεις καθόλου με υπομονή παίρνεις το κίτρινο πανακι που εχει μεσα η συσκευασία…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “πειραξα καποιες ακόμα ρυθμίσεις μικροαλλαγές με την βοήθεια των των σχολίων των δασκάλων @foxy4270 & @alvin1983και τους ευχαριστω πολυ για τα σχολειά τους με βοήθησαν πολύ αλλαγη στο μοντελο της πισω κάμερας απο pixel xl σε Pixel III xl με επιλογη στο config pixel 2018 ZsIR βοηθαει πολυ γιατι το μοντελο αυτο ειχε οis για να εχεις ποιο σταθερη φωτογραφια και pixel 2018 ZslR παρατηρώ οτι βοηθάει η φωτογραφια σε night mode να εχει χαμηλο iso αρα και χαμηλό θόρυβο η επόμεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παιδες περασα την τελευταια beta 17 αλλα δεν δεν εχει σχεση με την arnova beta 6.Μακραν η δευτερη πολυ καλυτερη κ μαλλον εδω ειναι που θα μεινω πολυ καρο. Απροβληματιστη κ χωρις θορυβο με ευκολες ρυθμισεις βγαζει τελειες φωτο...” η πρωτη ποια ειναι φίλε?