Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 217.

• Magic WormHole

johnny_red - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στους Θανάσηδες! youtube.com/watch?v=3RXeb3bgGJE

• @pavlidisc Καλά να πάθεις για να μην έχεις τη δικιά μας την ελληνική που πετάει Λοιπόν, από περιέργεια (και λίγο βαρεμάρα να ξαναστήνω) πέρασα την dev 8.1.11 πάνω απ' τη stable χωρίς fr και μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι περίεργο... είδωμεν Έβαλα και το ξεκλείδωμα με πρόσωπο... τι πλάκα έχει ρε παιδιά!... και 100% ακρίβεια... δεν έχει χάσει ούτε ένα ξεκλείδωμα μέχρι τώρα... κάθε λίγο και λιγάκι ξεκλειδώνω χωρίς λόγο και με κοιτάνε περίεργα στο γραφείο Θα το διαπιστώσω σύντομα, αλλά ερωτώ προκαταβολι…

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

johnny_red - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Μου ήρθε και το ΡΖΟΖ... σε 29 μέρες με Χριστούγεννα μέσα; ε ρε, μεγαλεία... H συσκευασία υπερπαραγωγή... παίζει να είναι κι ακριβότερη από το περιεχόμενο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48645/ το τζάμι όπως προαναφέρθηκε, ψιλομάπα δυστυχώς... ίδια έχω δει πολλά, περίμενα κάτι διαφορετικό... άσε που κι αυτό δεν έχει σωστό περίγραμμα και θα "τρώει" οθόνη... πόσο δύσκολο είναι τελικά ρε να μετρήσετε σωστά μια οθόνη; Τεσπα, έχω 2 κομμάτια τα χαρίζω (λεπτομέρειες στο παζάρι).

• Εχει βελτιωθεί το δακτυλικό, ωστόσο με εξοργίζει που τέτοιο εργαλείο σ' αυτό το τομέα είναι χειρότερο από πολύ φθηνότερα... πιάνω το RedMi 4X της γυναίκας μου και κλαίω... αμεσότατη απόκριση πάντα, ακόμα και με υποψία αγγίγματος του σένσορα και πολύ πιο βολικό που είναι πίσω... προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι να βάλουν το δακτυλικό κάτω απ' την οθόνη, η καλύτερη θέση είναι πίσω πάνω κι όχι κάτω μπρος... ευτυχώς μόνο για το δακτυλικό κλαίω, κατα τ΄ άλλα είναι άπαιχτο το εργαλείο μας τεσπα, άλλο θέλω να…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδες

Μήνυμα

Καλημέρα. Με βάση τα γραφόμενά σας λοιπόν, νομίζω ότι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μέχρι στιγμής, το protector (ζελατίνα) με το mi logo είναι η καλύτερη λύση για τη κινητάρα μας, από άποψης εφαρμογής, λειτουργικότητας και εμφάνισης τουλάχιστον. Τώρα, αν προστατεύει λίγο ή πολύ, είναι θέμα που σηκώνει κουβέντα. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Και εφόσον το pzoz μας προέκυψε ψιλοπατάτα όπως αναφέρει ο φίλος @pavlidisc δε θα μπω καν στη διαδικασία να το δοκιμάσω, με το που θα έρθουν θα τα χαρίσω.…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ήρθε μετά από χρόνια και καιρούς το περιβόητο screen protector με το λογότυπο mi. Ένα έχω να πω: Κλάϊν Μάϊν on the line!!! Σιγά τον πολυέλαιο!!!!!! Τίποτα το ιδιαίτερο. Περίμενα εύκαμπτο "τζάμι". Ξέρετε...αυτά τα πλαστικά πολυκαρβΟΥνικά ή πώς σκ@τ@ τα λένε.. Αυτό είναι ντιπ ξελατίνα. Άσε που για να ευθυγραμμίσεις όλες τις τρύπες με τα κουπιά του κινητού (έχει άσπρο πλαίσιο πάνω κάτω ντε)...πρέπει να πεις 7 φορές το Πάτερ Ημών και 17 το Πιστεύω. ΞΕΝΕΡΑ. Σε αναμονή του PZO…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες. Να μας χαίρεστε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και χαμόγελα! ...και μιας και δε πιάσαμε το λαχείο, πίσω στη δουλειά... δε πειράζει, καλά να 'μαστε, γεροί να 'μαστε, δουλειά να 'χουμε κι όλα καλά Καλημέρα

Μήνυμα

μόλις παραγγειλα 2 ... με τα 2 (με το mi logo) που περιμένω, έχω παραγγείλει/πάρει συνολικά 5 διαφορετικούς τύπους ζελατίνας/γυαλιού συνολικής αξίας περί τα 25€ και δουλειά δεν έχω κάνει ακόμα... άντε να δούμε

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Περιμένω το PZOZ (το οποίο είχε μισή τιμή). Είχα πάρει ένα για το RN4 και ήταν άριστο. Έκατσε με την μία και ήταν αστέρι. Με καμπυλωτές άκρες. Ήταν πραγματικά πολύ ποιοτικό. ” Εχει πράγματι καμπυλωτές άκρες; Αν είναι έτσι θα 'ναι τέλειο... κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει δεν είχε... θα κάθεται με τη μία και θα προστατεύει 100% Το χτυπάω άμεσα... τι 'ναι 4€ ακόμα, στα τόσα που έχω πετάξει... κι αν κάνει δουλειά, χαλάλι όλα τα προηγούμενα (και οι +2 μήνες αναμονή)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ήρθε μετά από χρόνια και καιρούς το περιβόητο screen protector με το λογότυπο mi. Ένα έχω να πω: Κλάϊν Μάϊν on the line!!! Σιγά τον πολυέλαιο!!!!!! Τίποτα το ιδιαίτερο. ” Πωπω ξενέρωσα τώρα... το περιμένω πως και πως (έχει κανα μήνα ταξίδι άραγμα στο τελωνείο ακόμα). Τελικά το πρόβλημα είναι μόνο στη διαδικασία τοποθέτησης (όχι ότι είναι λίγο αυτό) ή είναι γενικώς πατάτα; Θα βλαστημήσουμε για να το βάλουμε; Αν κι αυτό δε παίξει, τότε τι μένει να δοκιμάσουμε ρε παίδες;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα μελομακαρονοκουραμπιεδοσκούληκα...

• Μετά από 65 μέρες μου ήρθε από ali αυτό το tempered glass... παρότι κούμπωσε καλά και δείχνει στιβαρό, την έκαναν πάλι την πατάτα οι κινέζοι... ενώ αριστερά-δεξιά είναι τέλειο (φοβόμουν ότι θα μου "τρώει" οθόνη) τη τρώει ~1mm πάνω κάτω ... ειδικά πάνω είναι πολύ χάλι, δε φαίνονται καλά τα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46932/ Ε, παραγγειλά τελικά αυτό screen protector (το γνωστό με το MI logo που κυκλοφορεί εδώ) και ελπίζω επιτέλους να ξενοιάσω... μ' …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σκουλήκια... μου λείψατε παλιόπαιδα, αλλά λόγω εμπλοκής στη δουλειά δε μπορώ να κωλοβαράω στη τρούπα όσο θα ήθελα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@vrs5 χαμός θα γινόταν στην 1η πανευβοϊκή συνάντηση... κοσμοπλημμύρα... στην επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψή σου κερνάω καφέ, αρκεί να το ξέρω τουλάχιστον μια μέρα πριν, διότι με δουλειά και μωρό τρέχω ασταμάτητα ... αχχχ που 'ναι τα χρόνια ωραία χρόνια που κανονίζαμε 10 λεπτά πριν... (και χωρίς κινητά)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κλαίω ρε φίλε... μέχρι και σώβρακα έβγαλαν οι απαιχτοι οι τύποι ΧΙΑΟΜΙ ως το σώβρακο ΡΕΕΕΕΕΕ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα τρύπα

• Boot σε TWRP σε Galaxy Tab 3 10.1

johnny_red - - SAMSUNG

Μήνυμα

7. Boot your Tab 3 into recovery mode now. To do so, power it off first. Now press Volume Up + Home + Power keys altogether. 8. As your phone boots up, leave the keys. It should pull up the TWRP recovery menu. Εμ, έλα που δε μπαίνει... δοκίμασα και διάφορα κουλά που διάβασα, όπως ν' αφήσω μόνο το home κουμπί, ν' αφήσω το volume up και πατήσω αμέσως το volume down, να τ' αφήσω όλα αλλά όχι πολύ γρήγορα και όχι πολύ αργά κλπ... μάλλον με τρολάρανε και ξεχεριάστηκα... δοκίμασα επίσης να ξετσεκάρω τ…