Διαφήμιση

Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

• Εγω δεν ξεμακραίνω από τα nillkin...εναι αδύνατον!! :nono:

Τα πλαϊνά κενά, μέσα στη θηκη, καλύπτονται τζαστ... :/

Χάνει βέβαια η συσκευή τα 3/4 της ομορφιάς του μέσα σε θήκη, αλλά καλύτερα κρυμμένη κ...ζωντανή (4/4 δηλαδή) :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

Περιμένω το PZOZ (το οποίο είχε μισή τιμή). Είχα πάρει ένα για το RN4 και ήταν άριστο. Έκατσε με την μία και ήταν αστέρι. Με καμπυλωτές άκρες. Ήταν πραγματικά πολύ ποιοτικό.
      Εχει πράγματι καμπυλωτές άκρες; =O Αν είναι έτσι θα 'ναι τέλειο... κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει δεν είχε... θα κάθεται με τη μία και θα προστατεύει 100%
      Το χτυπάω άμεσα... τι 'ναι 4€ ακόμα, στα τόσα που έχω πετάξει... κι αν κάνει δουλειά, χαλάλι όλα τα προηγούμενα (και οι +2 μήνες αναμονή)
    • Ο/H johnny_red έγραψε:

Εχει πράγματι καμπυλωτές άκρες; =O Αν είναι έτσι θα 'ναι τέλειο... κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει δεν είχε... θα κάθεται με τη μία και θα προστατεύει 100%Το χτυπάω άμεσα... τι 'ναι 4€ ακόμα, στα τόσα που έχω πετάξει... κι αν κάνει δουλειά, χαλάλι όλα τα προηγούμενα (και οι +2 μήνες αναμονή)
      Στο RN4 έκατσε κουτί! Γάντι! Αλφάδι! Πώς να το πω αλλιώς; :D
      Και ΝΑΙ, είχε καμπυλωτές άκρες και εφάρμοζε από άκρη σε άκρη χωρίς να αφήνει ούτε χιλιοστό του χιλιοστού!
      Εάν θυμάμαι καλά (μόνο αυτό μου ξεφεύγει...) δεν ήταν ακριβώς γυαλί. Ήταν κάτι μεταξύ χοντρού γυαλιού και πλαστικού. Πάντως δεν ήταν ζελατίνα. :thumbdown:
      Και φυσικά είχε κόλλα σε ολόκληρη την επιφάνεια ε.

Και να ΣΕ πω και το καλύτερο; Ήρθε από Σιγκαπούρη σε 7 ημέρες!!! 8o 8o 8o 8o 8o
      Δεν ξανάγινε αυτό στο παγκόσμιο σκηνικό! Άσχετα εάν εγώ κράτησα το RN4...4 ημέρες...οπότε όταν ήρθε το PZOZ στο 7ημερο ήδη είχε αλλάξει χέρια. :lol:
      Το πήρε όμως ένας φίλος και όταν ήρθε το PZOZ του το πέρασα εγώ οπότε και είδα όλα όσα περιγράφω.

Έχει ένα θέμα όμως. Στο δικό μου δεν το έκανε...αλλά το περιγράφουν πολλοί αγοραστές. Κάνει κηλίδα πετρελαίου-λαδιού-ορυκτελαίου και όπως αλλιώς το λένε...μέσα στην μέση. Μικρή λένε. Στο δικό μου δεν είδα κάτι αλλά το αναφέρει πολύς κόσμος.

Όπως το βλέπεις εδώ, έτσι ακριβώς είναι και έτσι έκατσε με μηδέν κόπο.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H johnny_red έγραψε:

Εχει πράγματι καμπυλωτές άκρες; =O Αν είναι έτσι θα 'ναι τέλειο... κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει δεν είχε... θα κάθεται με τη μία και θα προστατεύει 100%Το χτυπάω άμεσα... τι 'ναι 4€ ακόμα, στα τόσα που έχω πετάξει... κι αν κάνει δουλειά, χαλάλι όλα τα προηγούμενα (και οι +2 μήνες αναμονή)
      Στο RN4 έκατσε κουτί! Γάντι! Αλφάδι! Πώς να το πω αλλιώς; :D
      Και ΝΑΙ, είχε καμπυλωτές άκρες και εφάρμοζε από άκρη σε άκρη χωρίς να αφήνει ούτε χιλιοστό του χιλιοστού!
      Εάν θυμάμαι καλά (μόνο αυτό μου ξεφεύγει...) δεν ήταν ακριβώς γυαλί. Ήταν κάτι μεταξύ χοντρού γυαλιού και πλαστικού. Πάντως δεν ήταν ζελατίνα. :thumbdown:
      Και φυσικά είχε κόλλα σε ολόκληρη την επιφάνεια ε.

Και να ΣΕ πω και το καλύτερο; Ήρθε από Σιγκαπούρη σε 7 ημέρες!!! 8o 8o 8o 8o 8o
      Δεν ξανάγινε αυτό στο παγκόσμιο σκηνικό! Άσχετα εάν εγώ κράτησα το RN4...4 ημέρες...οπότε όταν ήρθε το PZOZ στο 7ημερο ήδη είχε αλλάξει χέρια. :lol:
      Το πήρε όμως ένας φίλος και όταν ήρθε το PZOZ του το πέρασα εγώ οπότε και είδα όλα όσα περιγράφω.

Έχει ένα θέμα όμως. Στο δικό μου δεν το έκανε...αλλά το περιγράφουν πολλοί αγοραστές. Κάνει κηλίδα πετρελαίου-λαδιού-ορυκτελαίου και όπως αλλιώς το λένε...μέσα στην μέση. Μικρή λένε. Στο δικό μου δεν είδα κάτι αλλά το αναφέρει πολύς κόσμος.

Όπως το βλέπεις εδώ, έτσι ακριβώς είναι και έτσι έκατσε με μηδέν κόπο.
      Όταν το πάρεις εννοείται ότι θέλουμε mini review!
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Πάνω από μήνα έχει που το παρήγγειλα. Αλλά αφού δεν έφτασε μέχρι τώρα...για Φλεβάρη μας κόβω. =O

=============== Δεκ 20th 2017, 9:15am ===============
      Ορίστε και μερικές live photo από το PZOZ πάνω στο RN4.

MEGA

Τελικά, είναι γυαλί! :rolleyes:

Υ.Γ Μήν κοιτάτε που έχει σπασίματα το γυαλί γιατί το συγκεκριμένο κινητό περνάει δύσκολα! :evil:
    • Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

Να είναι έτσι και για το δικό μας και μας βλέπω να εξαντλούμε τα αποθέματα μόνοι μας!
    • μόλις παραγγειλα 2 ...
      με τα 2 (με το mi logo) που περιμένω, έχω παραγγείλει/πάρει συνολικά 5 διαφορετικούς τύπους ζελατίνας/γυαλιού συνολικής αξίας περί τα 25€ και δουλειά δεν έχω κάνει ακόμα...
      άντε να δούμε
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc τελικα το πηρες στα χερια σου το σουπερ-τζαμακι? Εντυπωσεις?
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

@pavlidisc τελικα το πηρες στα χερια σου το σουπερ-τζαμακι? Εντυπωσεις?
      Δεν ήρθε ακόμη .. την αγανάκτησή μου μέσα!! 2 μήνες έχει!!! :cursing:
    • Καλησπέρα σε όλους. Εμένα τελικά μου περίσσεψε ένα screen protector το γνωστό με το λογότυπο της mi το οποίο προσπάθησα να το ταιριάξω στο mi6 αλλά δεν μου έκατσε. Όποιος τον ενδιαφέρει εάν θέλει ας μου στείλει p.m ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ήρθε μετά από χρόνια και καιρούς το περιβόητο screen protector με το λογότυπο mi. Ένα έχω να πω: Κλάϊν Μάϊν on the line!!! Σιγά τον πολυέλαιο!!!!!! Τίποτα το ιδιαίτερο. Περίμενα εύκαμπτο "τζάμι". Ξέρετε...αυτά τα πλαστικά πολυκαρβΟΥνικά ή πώς σκ@τ@ τα λένε.. Αυτό είναι ντιπ ξελατίνα. Άσε που για να ευθυγραμμίσεις όλες τις τρύπες με τα κουπιά του κινητού (έχει άσπρο πλαίσιο πάνω κάτω ντε)...πρέπει να πεις 7 φορές το Πάτερ Ημών και 17 το Πιστεύω.
      ΞΕΝΕΡΑ. :thumbdown:
      Σε αναμονή του PZOZ.
      Φίλε @pavlidisc συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις γενικώς, αλλά εδώ θα διαφωνήσω... ήρθε (45 μέρες - και πάλι καλά να λέμε) το περιβόητο protector, το πέρασα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
      • Καταρχάς, το προτιμώ ζελατίνα... μικροσημάδια από ελαφρά τριβή με αντικείμενα στη τσέπη/τσάντα θέλω να προστατεύσει, στο άσχημο πέσιμο ή σε καμιά σφυριά :D δε νομίζω να σε σώσει ούτε το τζάμι. Όσα τζάμια δοκίμασα ήταν ογκώδη, με τρελές δακτυλιές και μου έδιναν την εντύπωση ότι "αλλοίωναν" ελαφρώς τα χρώματα της οθόνης (για να είμαι δίκαιος βέβαια, δε δοκίμασα κανένα επώνυμο ποιοτικό/ακριβό). Αυτό λοιπόν πλησιάζει πολύ την αίσθηση της γυμνής οθόνης τόσο στην αφή όσο και στα χρώματα και καμία σχέση με τα τζάμια στις δαχτυλιές.
      • Επίσης επειδή είναι πολύ πιο λεπτό, η θήκη κάθεται ευκολότερα απο πάνω του κι αγκαλιάζει καλύτερα τη περίμετρο της οθόνης.
      • Επιπλέον σε αντίθεση με άλλες κινεζιές (βλ. ποστ μου παραπάνω) επιτέλους έχει τις σωστές διαστάσεις και δε μου "τρώει" οθόνη.
      • Τέλος ως προς την εφαρμογή, χωρίς να φημίζομαι για την υπομονή και τελειομανία μου, χύμα θα λέγα, το έβαλα με τη πρώτη, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτές οι ατέλειες είναι αποδεκτές για μένα (μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού τώρα - μη τρελαθούμε κιόλας)

Περιμένω και γω το ΡΖΟΖ, το οποίο ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερο, αλλιώς θα μείνω μ' αυτό και επιτέλους θα τελειώνω με το θέμα προστασίας μετά από 6 μήνες από την αγορά του κινητού :|
    • Διαφήμιση
    • @johnny_red
      ΕΥΓΕ!!!! ΠΟλύ ωραία μπήκε!!! Είσαι καλλιτέχνης!

Κοίτα να δεις που θα με κάνεις και εμένα να το επιχειρήσω! Ακόμα στο ντουλάπι είναι. Περιμένω το PZOZ αλλά έκλεισε ήδη 2μηνο και δεν το βλέπω να καταφτάνει ποτέ...
      Περισσότερο με "τρομάζει" το μαύρο πλαίσιο που έχει στο καρέ της οθόνης. Τα άλλα θα τα πετύχω. Αλλά το το πλαίσιο...δύσκολα... ;(

=============== Ιαν 11th 2018, 5:03pm ===============
      Μετά από χρόνια και από καιρούς...κατέφτασε το περιβόητο PZOZ.
      Δυστυχώς ΔΕΝ είναι καμπυλωτό στις άκρες. ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση οι άκρες του με τις άκρες που είχε το PZOP που είχα πάρει για το RN4.

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο σε διαστάσεις με το Mi απλά είναι σαν tempered glass (δεν μου μοιάζει 100% για γυαλί αλλά είναι άκαμπτο) και έχει άσπρο πλαίσιο οθόνης αντί για μαύρο που έχει το Mi. Μάλιστα το πλαίσιο, είναι ποιό χοντροκομμένο από του Mi.
      Α! Έχει και ολόκληρο το δαχτυλίδι στο "δαχτυλικό" και όχι μισό.

IMG_20180111_164522

Το ένα πάνω στο άλλο (καμία διαφορά)

IMG_20180111_164605

Πάει πάντως από άκρη σε άκρη, όπως και το Mi.