Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 217.

• @mixaliscy ναι βρε, δε προσπαθώ να σε πείσω να το δεις, ούτε χωράει εγώ έχω δίκιο, αυτός άδικο σε θέματα προσωπικού γούστου... ίσως να με συνεπήρε το γεγονός ότι ακόμα και χρόνια μετά, τη θεωρώ τη καλύτερη ever σειρά - με σεβασμό στις αντίθετες απόψεις πάντα. Επίσης controversial πολύ είναι και το sensate που πρότεινα επάνω - πολλοί ενοχλήθηκαν με τις κοινωνικές προσεγγίσεις και χαρακτήρες του... όσον αφορά το χρόνο που λες, σε νιώθω... είμαι σε ηλικία και οικογενειακή/κοινωνική κατάσταση που δε…

• @mixaliscy και γω αυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν το ξεκίνησα και πολλοί φίλοι επίσης... αλλά αν αντέξεις τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου μετά απογειώνεται... μέχρι το τέλος! Το ίδιο ισχύει και για το Westworld... στο πρώτο επεισόδιο είπα πλάκα μας κανουνε... μα καλά τόσο ανάγκη έχει τα φράγκα κοτζαμ Sir Anthony Hopkins να παίζει εκεί; ε λοιπόν στο τέλος του κύκλου είχα πάθει εγώ πλάκα

• Θα είμαι σαφής και περιεκτικός: όποιος δεν έχει δει το Breaking Bad (να μη πω δις) δεν έχει δικαίωμα να συζητάει για άλλες σειρές... παρακαλώ τους Mod να ζητάνε υπεύθυνη δήλωση πριν ποστάρει κάποιος εδώ! To Better call Saul καλό, άλλα αλλά με τίποτα ΒΒ! το Galactica το ξεκίνησα προς τιμήν των παιδικών μου αναμνήσεων... με βαριά καρδιά... o Starbuck γυναίκα - ιεροσυλία! @fog ... στη πορεία αποδείκτηκε πολύ καλό, αλλά το τραβήξανε απ' τα μαλλιά το στόρυ λόγω του σουξέ (ότι έγινε και με το Lost) κα…

• Magic WormHole

johnny_red - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

ναι βρε @fog το χρησιμοποιώ το κομβίο, μόλις διαβάσω όσα νήματα μ' ενδιαφέρουν... και πάνω που τα 'χω όλα διαβασμένα και πάω να βγω, τσουπ... Λόλα να ένα μήλο (με σκουλήκι): ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... κομβίο... σκουλήκι... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... Αστυνόμος Θεοχάρης: ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑ... κομβίο... α, μα πια ! αντιλαμβάνεστε το δράμα μου;

• XiaomiΜΑΝΙΑ

johnny_red - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

θέλει κι αυτό φίλο κινέζο για να πετάξει ή κάνεις δουλειά και με τους εδώ; καλές πτήσεις!

• Magic WormHole

Μήνυμα

... να κι ο Νίτσε... ψυχολόγα η μία, φιλόσοφος ο άλλος, επίπεδο κι ομορφιά ο τρίτος... που μπήκα, στην Ακαδημία Αθηνών; πάλι καλά που 'χετε και μένα να ρίχνω λίγο το επίπεδο ΥΓ: το πρόβλημα μου με τα αδιάβαστα μηνύματα έγινε χειρότερο... δε βοηθάτε καθόλου

• αστο άκυρο... δεν είχα ανοίξει τα data... με βρήκε όντως και καλά... πατάτα δική μου ωστόσο το είχα δοκιμάσει και στο σπίτι παλιότερα με wifi και δε δούλευε

• εμένα λες @derveni ; δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω βάλει κάποια ρύθμιση, πάντως το κινητό φαίνεται πάντα σ' αυτή τη θέση... στον Ατλαντικό

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μισώ το σκώληξ & penguin thread !!! θέλω να μη βλέπω αδιάβαστα μηνύματα στο φόρουμ, στα όρια του ψυχαναγκασμού!!! Διαβάζω όσα μ' ενδιαφέρουν και τα υπόλοιπα τα σημειώνω ως διαβασμένα. Όταν βλέπω αδιαβαστα μηνύματα τρελαίνομαι. Μια φορά είχα ένα αδιάβαστο κάτω κάτω στο other devices και δε μπορούσα να το βρω κι είχα λυσσάξει!!! Και σεις μπαίνετε κάθε λίγο και λιγάκι και γράφετε εδώ και τσουπ ... νέο αδιάβαστο μήνυμα... σημείωση ως αναγνωσμένο... τσουπ νέο μήνυμα... θα με στείλετε στο Δαφνί ρεεεε.…

• ναι και σε μένα το βρήκε με καλή ακρίβεια... είμαι ναυτικός και δε το ξέρω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44044/ πέρα απ' την πλάκα, είναι bug ή παίζει κάτι άλλο; στην ίδια ακριβώς θέση μου το δείχνει απ' τη πρώτη στιγμή που το πήρα πριν κανα μήνα...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Ποοόσοοοο?!? scared.png - "...αγάπη μου πλήρωσα όσο ένα κινητό για να πάρω ένα καθρέπτη... αλλά αν βρω ένα φίλο κινέζο να..." - [γκουπ - ησυχία - ή έπαθε εγκεφαλικό ή με σκότωσε]

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Προς το παρών μόνο για καθρέπτης κάνει!!! ” ...άρα θα την εκτιμήσει μόνο η σύζυγος που θα χει μεγαλύτερο καθρέπτη να βάζει κραγιόν ... για να την εκτιμήσω και γω θα περιμένω

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

βρε θηρίο @Sam, μόλις χθες δεν έβαλε το review o mich002 εδώ; τι διάλο, στο εργοστάσιο πήγες και τη πήρες κατευθείαν; αυτό θα πει xiaomi mania ...ή μήπως είναι προηγούμενο μοντέλο; τεσπα, ενδιαφέρομαι και γω αλλά επειδή έχω φίλους που μόνο κάνουν τους κινέζους και δεν είναι στη πραγματικότητα, θα περιμένω να βρεθεί λύση να λειτουργεί σωστά και θα τη χτυπήσω αργότερα

• Boot σε TWRP σε Galaxy Tab 3 10.1

johnny_red - - SAMSUNG

Μήνυμα

Είδα αυτό και είπα να δοκιμάσω στο (αρχαίο πλέον) Galaxy Tab 3 μου, να περάσω LineageOS με nougat... και ενώ φλασάρω κανονικά το twrp (μέσω Odin) δε μπορώ να bootαρω με τπτ στο twrp, με βγάζει στο android stock recovery με τέζα το ρομποτάκι και "no command" Δοκίμασα κάμποσες εκδόσεις του Odin και του twrp, σε όλες δείχνει να φλασάρεται σωστά το twrp κοίταξα και κάποιες πιθανές (και απίθανες) λύσεις του "no command" χωρίς αποτέλεσμα... σημείωση, το tablet δε μπρίκαρε, με reboot δουλεύει κανονικά …

• Mi Scale 2

johnny_red - - Mi Scale

Μήνυμα

Πιστεύω δε θα το μετανιώσεις, είναι πολύ βολική. Αυτό που λες με τα προγράμματα είναι ένα θέμα βέβαια (παρεμπιπτόντως, δε το ήξερα ότι το amazfit δε συνδέεται με το Mifit... that sucks!). Eγώ έχω τη ζυγαριά στο MiFit και wearable έχω το Garmin Vivosmart HR που έχει δικό του software... σκέφτομαι να πάρω ένα Mi band 2 που 'ναι φτηνό, για να χρησιμοποιώ μόνο το MiFit... αλλά το garmin είναι κλάσεις ανώτερο (έχει και 5πλάσια τιμή, πως να το παρατήσω) Το ιδανικό θα ήταν όλα τα gadgets/wearables να έ…

• Παράθεση από mpouxesas: “xiaomi μέχρι να δύσει ο ήλιος... ” ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 264η ημέρα του έτους Ανατολή Ήλιου: 07:11 Δύση Ήλιου: 19:24 Σελήνη 1 ημέρας από τις 19:25 μπορείτε να κοιτάτε και για Samsung

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

johnny_red - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Ναι, εκεί καταλήγω και γω, ωστόσο πρέπει να "τρώει" καναδυό καθαρά mm της οθόνης περιμετρικά, έτσι δεν είναι; αλλά και πάλι, από το να μένουν 5mm απροστάτευτα στο πλάι, να φαίνεται χάλια και να "κολλάει" το δάχτυλο, καλύτερα είναι. Εβαλα παραγγελία και θα βολευτώ με τις πολλές σαχλαμάρες που μου 'μειναν για κανα δίμηνο μέχρι να ρθουν. Ευχαριστώ. EDIT: Tώρα που παρατήρησα προσεκτικότερα την οθόνη του κινητού, δε "τρώει" τίποτα, θα είναι τέλεια. Αναμένω λοιπόν.

• Παράθεση από drillerkiller: “Παιδια βοηθεια, τελειωνει η μπαταρια και δεν ξερω τι να κανω... ” Να το φορτίσεις δοκίμασες; Πέρα απ' τη πλάκα, υποθέτω ότι εννοείς πως έχεις μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με τη rom αυτή... δε βάζεις κανα screenshot με τη χρήση μπαταρίας;

• Mi Scale 2

johnny_red - - Mi Scale

Μήνυμα

Μα καλά, μόνο 2 νήματα στο Mi Scale; Τι έγινε, όλοι fit είστε δω μέσα, μόνο εγώ είμαι χοντρός; Λοιπόν, παρέλαβα τις προάλλες τη Mi Scale 2 από σκρουτζομάγαζο, το μοναδικό προε το παρόν που την έχει εδώ Ελλάδα. Μάλιστα η τιμή είναι ίδια με του GB (αν υπολογίσεις και το priority line) και αποστολή την επομένη. Δε χρειάζεται να κάνω κάποιο review, φωτογραφίες κλπ, το review του mich002 εδώ είναι κατατοπιστικότατο. Εγώ εδώ θα πω μόνο δικές μου εντυπώσεις από μερικές μέρες χρήσης. - Αισθητικά είναι π…

• Αγορα κινητου

Μήνυμα

@KillGamerGr εφόσον λέει EU express καλά το έκανες. Με DPD είναι τριγωνική λογικα απο Αγγλία (UK) (όχι ότι σε νοιάζει, eu να ναι κι ότι να ναι), δε θα 'χεις τελωνείο. Με το καλό να σου ρθει. Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται και πόσο σε χρεώσανε το eu express?