Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Καλήτ τύχη σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Απ'οτι φαινεται ολα πηγαν μια χαρα! Ευχαριστω παρα πολυ για ολη τη βοηθεια και τις γρηγορες απαντησεις! Συγγνωμη και παλι για το πρηξιμο και τις πολλες ερωτησεις αλλα ηθελα να αποφυγω το ρισκο να το "χασω".

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Ωραια, πηγα στην επιλογη install zip, επελεξα το zip της ελληνικης rom και μου εχει 2 επιλογς για τικαρισμα: -Zip signature verification -Reboot after installation is complete Τικ και στα 2;

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Εκανα install το image του twrp. Παταω reboot system; Ή κανω κατι αλλο σχετικα με το zip της rom; =============== Μαι 15th 2017, 5:53pm =============== Εκανα install το image του twrp. Παταω reboot system; Ή κανω κατι αλλο σχετικα με το zip της rom; Σορρυ, για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που μπλεκω με κατι τετοιο και δεν θελω να γινει τιποτα και να μεινω χωρις συσκευη...

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Κουλαμαρα δικια μου... Ειχα ξεχασει να τικαρω την διαγραφη των drivers στο google nexus. Ναι τωρα μια χαρα μου το εβγαλε και αντιγραφω το zip της ελληνικης rom και το img του twrp.

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι μου το εμφανιζει ως google nexus. Disable και uninstall μεσα απο το μενου που εμφανιζεται απο το δεξι κλικ πανω στο google nexus; =============== Μαι 15th 2017, 5:39pm =============== Αφου το διεγραψα τι κανω;

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Το προβλημα ειναι πως αφου δεν μπορει να φορτωσει καποιο λογισμικο, δεν μπορω να το βαλω σε mode για file tranfer. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Το MTP παντως ειναι enabled.

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν μου εμφανιζει το zip της rom αν αυτο ψαχνουμε..

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Ωραια! Ξαναμπηκα στο twrp και μου βγαζει για αρχη ενα παραθυρο που εχει την ερωτηση "Keep System Read Only?" και απο κατω εχει τις εξης επιλογες: -Keep Read Only -Select language (που το γυρισα απο ισπανικα σε αγγλικα) -Μια μπαρα "Swipe to Allow Modifications" Κανω swipe;

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Μετα το format data εκανε reboot μονο του και τωρα απλα μου δειχνει το λογοτυπο mi συν το οτι τωρα ακομα και το volume+ που κραταω πατημενο μαζι με το power με βαζει απλα σε fastboot.

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Οχι ξεκλειδωτος ειναι. Screenshot by Lightshot

Kapalagas - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια! Καινουριος χρηστης xiaomi εδω! Επιτελους ηρθε το Redmi Pro και σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του. Σημερα λοιπον που ειχα χρονο ειπα να αλλαξω την rom και εχω τα εξης προβληματα: - Μου ζητουσε κωδικο οταν ανοιξα το twrp και απ'οτι διαβασα σε προηγουμενα σχολια του θεματος, εκανα wipe>format data, αλλα τωρα εχει κολλησει στο αρχικο loading εμφανιζοντας μου μονο το λογοτυπο mi και χωρις να συνεχιζει τη φορτωση του συστηματος. - Ακομα και πριν κανω το…