Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το priority direct mail είναι λίγο στην τύχη πλέον! μπορεί όντως να έχεις το δέμα σου στις 3 εβδομάδες και άλλες φορές, είτε από λάθος στα ταχυδρομεία/courier, είτε από αυθαίρετη αλλαγή του τρόπου αποστολής από τον πωλητή, να σου έρθει από 30 και πάνω μέρες! στις 61 μέρες έκανα dispute δεν το συζητώ! απλά να παίρνουμε ότι πληρώνουμε και όχι κοροϊδία!
-
τα καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφετε και το κακό μου είναι ότι σε PDM παραγγελίες είμαι ανυπόμονος. σε άλλες που έχω βάλει απλή παράδοση που ξέρω ότι θα πάρει γύρω στον 1,5 μήνα, είμαι τελείως χαλαρός. αυτή η μία που με έχει νευριάσει, είναι γιατί λογικά κάπου θα χάθηκε το δέμα φεύγοντας ή όχι από το ταχυδρομείο Κίνας.
-
Γεια και χαρά σε όλους! Να γράψω λίγο και εγώ το θέμα μου! Έχω κάνει από Banggood 5 παραγγελίες, 3 με Priority Direct Mail, 1 με Registered για να βλέπω το tracking και 1 με απλή! Η παραγγελία στις 01/01/20 ήρθε στην ώρα της με PostNL, η επόμενη που την είχα κάνει presale αντί για 24/01 που θα το είχαν, από τις 17/01 μου το έστειλαν και 27/01 πάει στο PostNL, άρα για PDM πάει σε καλούς χρόνους στο να έρθει! Αλλά στην 3η με PDM έχω καθυστέρηση! Την έκανα 30/12/19, την έστειλαν 02/01 και η διαδρομ…