Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
redmi pro
Μήνυμαευχαριστω κορίτσι!!! =============== Μαι 18th 2017, 4:52pm =============== ξεκλιδωσε!!!!!!!!!!
-
redmi pro
Μήνυμαμετα κόπο και βασάνων έχω φτάσει εδω =============== Μαι 18th 2017, 4:24pm =============== τωρα τι?
-
redmi pro
Μήνυματωρα βρίσκομαι σε αυτή την φάση.
-
redmi pro
ΜήνυμαΔεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό μου στο miui δεν δέχεται τους κωδικούς και τα pasword .και δεν μου στέλνει στο mail reset.
-
redmi pro
Μήνυμαπαιδια sis βοηθήστε με τώρα δεν βλέπει ουτε τα στοιχεία μου για σύνδεση στο site ουτε μου στέλνει στο mail μου reset password
-
redmi pro
Μήνυμαoem unlock δεν υπάρχει εντολή.το find device που το τσεκαρω?
-
redmi pro
Μήνυμασας ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση ανταπόκριση σάς... είναι κλειδωμένο το. Bootloader
-
redmi pro
Μήνυμασυγνωμη για τα ελληνικα. =============== Μαι 18th 2017, 1:13am =============== ΤροποποίησηΤροποποίηση =============== Μαι 18th 2017, 1:15am =============== ok? =============== Μαι 18th 2017, 1:16am =============== το έχω πάρει μεταχειρισμένο και δεν ξέρω τι έχει κάνει ο προκάτοχος
-
redmi pro
Μήνυμαkalispera an mporeite na me voithisete den mporo na kseklidoso ton bootloader.adynamia epalitheysis moy vgazei.... sas eyxaristo ek ton proteron.exei global stable 8.0.4.0