Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Martin88 - - Recoveries

Μήνυμα

Οταν εκανα τη μεταβαση στην xtvr 9.9.27 ειχα θεμα με την κρυπτογραφηση και δεν περναγε τις νεες ρομ.Εχει συμβει και σε αλλους οπως αναφερθηκε στο θεμα του Mi9.Log δεν κρατησα αλλα μπορω να το ξαναβαλω να κανει buckup,αλλα πως θα παρω log?

Martin88 - - Recoveries

Μήνυμα

το Μi9 εχω.Το κακο ειναι οτι εβγαλε σφαλαμα και δεν ολοκληρωσε το buckup.Λογο του γνωστου θεματος με την κρυπτογραφηση δεν περνει αναβαθμησεις και γι'αυτο ηθελα να αλλαξω το recovery αλλα απ'οτι φαινετε δεν το γλυτωνω το στησιμο απο την αρχη.

Martin88 - - Recoveries

Μήνυμα

Χρονια πολλα και καλη χρονια . Οταν περνουμε buckup τα επιλεγουμε ολα???

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Martin88 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

ποιο otg καλωδιο προτυνετε για το mi9?κατα προτιμηση απο καποιο σκρουτζομαγαζο για αμεση αγορα

• TWRP σε Mi9

Martin88 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πως μπορω να αλλαξω το twrp?Ειμαι με την 9.9.27 Beta.Καπου διαβασα οτι η νεα εκδοση καταργει την κρυπτογραφηση του εσωτερικου χωρου

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Παράθεση από Martin88: “Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από geoanto555: “Ποια app δεν φορτώνει. Ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο όταν κάνουμε wipe data αυτό κάνει format ” @Martin88 είναι αυτό που μου έγραψε προχθές ο @geoanto555Στάλθηκε από το MI 9 μου ” Αρα ήταν λάθος του να μου πει να κάνω wipe εφόσων θα έκανε φορματ και δεν θα μπορούσα πλέον να δω τη ρομ,το θέμα είναι ότι ακόμα και μετά από φορμάτ παρέμεινε κρυπτογραφημένο,ακόμα και με factory reset παραμένει κρυπτογραφημενο…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από geoanto555: “Ποια app δεν φορτώνει. Ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο όταν κάνουμε wipe data αυτό κάνει format ” @Martin88 είναι αυτό που μου έγραψε προχθές ο @geoanto555 Στάλθηκε από το MI 9 μου ” Αρα ήταν λάθος του να μου πει να κάνω wipe εφόσων θα έκανε φορματ και δεν θα μπορούσα πλέον να δω τη ρομ,το θέμα είναι ότι ακόμα και μετά από φορμάτ παρέμεινε κρυπτογραφημένο,ακόμα και με factory reset παραμένει κρυπτογραφημενο,ναι μεν τώρα κανακατεβασα μέσω ota την νέα ρομ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

επειδη δεν μπορω να δω την rom μεσω του twrp,με τον παρακατω οδηγο θα βγαλω ακρη,να απαντησει καποιος που γνωριζει παρακαλω μη καουμε παλι! Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “@Martin88 βασικά το πέταξα όπως ήταν στο χώρο αποθήκευσης χύμα όπως τις ρομ. Μπήκα twrp έκανε wipe τα απλά γνωστά, φλασαρα αυτό, ξανά wipe και φλας την ρομ που ήδη ήταν μέσα γιατί είχε κατέβει από ota. Και έγινε χωρίς κανένα μήνυμα Στάλθηκε από το MI 9 μου ” ποια ειναι τα απλα wipe που δεν ειναι και τοσο απλα γιατι εκανα wipe->dalvik/data/cache και τα εσβησε ολα. πλεον δεν κατεβαζει το update,βγαζει error whille downloading MD5 sum does not match...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Σε παρόμοιο θέμα, όταν δεν βλέπει το twrp, τότε συνδέω καλώδιο otg, στο οποίο συνδέω φλασάκι. Από τα 5 φλασάκια, ένα συνήθως το βλέπει το twrp.. Και μια ερώτηση: στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω τέρμα, τι γράφει; Συσκευή πιστοποιημένη;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αλλος τροπος δεν υπαρχει χωρις otg?στο play store γραφει μη πιστοποιημενη,αυτο παλι τι σημαινει?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από gvoi: “Πάλι το ίδιο, τι κάνω λάθος?f336acea3893598f31d3359e167b1248.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θέλεις πριν κάνεις ινσταλλ με το τwrp την ρομ να κάνεις install αυτο το αρχείο Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_08.18.2019.zip είναι για να μην κάνει decrypt τον εσωτερικό χώρο ” και εμενα το ιδιο μου λεει,το αρχειακι πως το κανουμε install?μεσω twrp δεν το βλεπει

• τωρα δεν πηρα error, αρα προχωραμε κανονικα Σε ευχαριστω πολυ

• Σε mi9 την στιγμη που δεινω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img μου βγαζει το παρακατω error, error: cannot load 'recovery.img' εχω βαλει το twrp_cepheus_3.3.1_25-08-19_red_ss μεσα στο φακελο C:\adb και του εχω βαλει καταληξη .img για να το δει,τι εχω κανει λαθος???

• Παράθεση από bas13bou: “Ok πως μπορώ να βρω λύση για την κάμερα; Κρασαρει ” Κανε μια εκκαθαριση δεδομενων απο τη διαχειρηση εφαρμογων στη καμερα

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες μέσα.στο internal storage, miui, gallery, cloud, owner και το όνομα του άλμπουμ που δημιούργησε. ” εκει μεσα ηταν καταχωνιασμενα,και νομιζα οτι τα ειχα ψαξει ολα.Σε ευχαριστω

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Οι φωτογραφίες από τη φωτογραφική του κινητού είναι στη μνήμη στο φάκελο dcim. Ή στη sd κάρτα, ανάλογα τι έχεις ρυθμίσει. ” το mi9 δεν περνει sd .Απο τη στιγμη που τις εβαλα σε αλμπουμ και τις καταργησα απο τις φωτογραφιες δεν τις βλεπω στο pc για να τις μεταφερω,ακομα και οταν τις επανεφερα στις φωτογραφιες του κινητου παλι δεν τις εμφανιζει

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τα άλμπουμ είναι εικονικά. Βλέπεις μόνο τα αρχεία. Φτιάξε τα άλμπουμ στον υπολογιστή εσύ. Και μετά πέρασε τις φωτογραφίες. ” Ουτε ως σκετες φωτογραφιες τις βλέπω,μημπως επειδή τα έχω και στο κινητό ταξινομημένα σε album?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Οταν συνδεω το τηλ με τον Η/Υ σε κατασταση μεταφορας αρχειων ή μεταφορα φωτογραφιων δεν μου εμφανζει τα αλμπουμ φωτογραφιων που εχω φτιαξει,γιατι συμβαινει αυτο και αν υπαρχει αλλος τροπος να τα μεταφερω απο το τηλ στον Η/Υ

• Το καταφερα τελικα ,μεσα απο τις διαχειριση εφαρμογων εκανα εκκαθαριση ολων των δεδομενων και προς το παρον παιζει...καπου διαβασα οτι για να περασεις νεα εκδοση πρεπει να απεγκαταστησεις την προηγουμενη και αν και την πρωτη φορα δεν το εκανα ακομα και μετα που εκανα νεα εγκατασταση/απεγκατασταση δεν επαιξε παραμονο με εκκαθαριση!

• Παράθεση από akisjes: “Official rom?? ” global rom 10.2.28 απειραχτο οπως ηρθε