Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.
-
Παράθεση από makis1024: “θα ξανακλειδώσει μόλις περάσεις Official rom με mi flash. Αλλά αφού το έχεις ξαναξεκλειδώσει, ξεκλειδώνει εύκολα. Δες όμως πρώτα εάν κλείδωσε ο Bootloader σε fastboot mode και ξεκλειδώνεις εάν είναι κλειδωμένος. ” Επειδη καθε φορα κοιταω αν ειναι κλειδωμενος ή οχι δεν εχει ξανακλειδωσει απο τοτε που τον ξεκλειδωσα με τον official τροπο.Ακομα και στο mi.flashunlock οταν ξανακανω τη διαδικασια σταματαει (error)και γραφει no need to unlock. Με μπεδεψες ομως τωρα,πρεπει να κ…
-
ενω τα εκανε σωστα αυτη τη φορα χωρις fail πηγα να κανω install τη ρομ γεμισε για λιγο η μπαρα εσβησε ανοιξε στο σημα της thw mi.com και ξανακολλησε. Ερωτηση:οταν το επαναφερω με αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Πρεπει να περασω μια dev rom??γιατι εγω εφοσων ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader παω κατευθειαν να περασω την Ελληνικη
-
καλησπερα στη παρεα,λοιπον μπαινω κατευθειαν στο προβλημα Αφου εχω brickaρι 2 φορες και την εχω επαναφερει τη συσκευη παρατηρω οτι οταν κανω wipe στο τελος της διαδικασιας μου γραφει faild,συγκεκριμενα λεει Failed to decrypt data. unaible to decrypt with default password.Ypu may need to perform a Format data. Updaiting particion details... ...done Unable to mount storage Full SELinux supportis present . Faild to wipe dalvic Updaiting particion details... ...done Unable to mount storage Faild to …
-
με τον παραπανω οδηγο και την βοηθεια σας η συσκευη επανηλθε πληρως,παω να συνεχισω το τσιγκλισμα τωρα...
-
οχι τιποτα τετοιο,την πρωτη φορα μετα απο αυτα που μου ειπες να κανω εβγαλε πρωτα το σημα MIUI 8,μετα οτι αποδεχομαι τους ορους κτλ και μετα σταματαει εκει που εγραψα πριν
-
δεν ανοιγει η συσκευη στο menu δεν φτανει ως εκει,σταματαει εκει που θελει να συνδεθει με ιντερνετ ή δικτυο κινητης και δεν μπορω να κανω skip
-
ακολουθησα αυτο τον οδηγο και μετα στο παρον νημα Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
οκ ευχαριστω καταρχην για την αμεση ανταποκριση.κανω αυτα που μου ειπατε και ενημερωνω. =============== Φεβ 4th 2017, 7:20pm =============== εκανε reboot αλλα εχει κολλησει στο σημειο που θελει να δει τη sim για να ενεργοποιηθει ή να συνδεθει μεσω wlan αλλα ουτε το ενα γινετε ουτε το αλλο και δεν προχωραει
-
το τηλ ειναι redmi note 3 pro και πηγα να περασω πρωτη φορα την stable. Στο twrp μου ζηταει ενα κωδικο,βαζω κατι ή το προσπερναω?
-
και εμενα σταματησε και στο τελος μου εγραψε οτι εχει 7 error,εκανα reboot και δεν βλεπει τη sim και πεταει πολλλες αναφορες σφαλματατων,τι να κανω τωρα?να ξαναπερασω τη rom αλλα πως?την περασα σε μια sd πλεον αλλα ουτε αυτη βλεπει.
-
ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΜήνυμαΔεν ξερω τι λετε εσεις εγω κανω χρονια αγορες απο κινα και αμερικη και ποτε δεν περασε κατι τελωνειο,τελευταια παραλαβη προχτες απο Aliexpress ενα redmi note 3 pro και μαλιστα ηρθε σχετικα γρηγορα,11/1 εφυγε απο κινα και προχτες παρελαβα - 2017.01.29 19:02 (GMT-7): ITEM DELIVERED - 2017.01.29 21:02 (GMT-7): Product Delivered (Country code: GR) - 2017.01.29 21:02 (GMT-7): Delivered - 2017.01.27 12:09 (GMT-7): ITEM ARR ATHINAS 11 (PATISIA) - ELTA - 2017.01.27 10:34 (GMT-7): Delivery attempted, uns…
-
Γεια και χαρα σε ολους,μολις εγινα ευτυχης κατοχος ενος redmi note 3 pro αγορασμενο απο Alliexpress.Ξεκινοντας απο εδω για να δω αν ειναι κλειδωμενος ή οχι ο bootloader κολλαω στο σημειο οπου πρεπει πρωτα να το συνδεσω με τον υπολογιστη μεσω του Mi suit,εκει μου λεει οτι πρπει πρωτα να κανω update τη συσκευη για να συνδεθει αλλα μεσα απο τη συσκευη λεει οτι εχει τη MIUI Global 8.0.5.0 και οτι ειναι ενημερωμενο.Τι ακριβω πρπει να κανω???