Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
xiaomi tv box-netflix
alwsi - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους ,έχω το xiaomi mi box 3 4k , έχει προεγκατεστημένο το Netflix αλλά δυστυχώς σταματά η μετάδοση μετά απο 10-20 " ,έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Πως μπορεί να επιλύθει ? Σας ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις σας.
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ όλους παιδιά...
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαMi max...
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ..
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους ,ξέρετε αν υπάρχει κανένα βίντεο για αντικατάσταση digitizer στο κινητό μας ,γιατί "έφαγα" το youtube και βρήκα μόνο για αντικατάσταση οθόνης?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Καλησπέρα σε όλους, στην έκδοση που φαίνεται στη φώτο μπορώ να εγκαταστήσω το Dolly atmos και αν ναι με ποιο τρόπο? Επίσης ποιόν οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να βάλω την Ελληνική rom, έχω διαβάσει όλους τους οδηγούς και έχω μπερδευτεί, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link? Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
alwsi - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΧααχαχχαχαχαχα Ok παιδιά ευχαριστω πολυ
-
ΜήνυμαΧίλια συγγνώμη που σας πρήζω ,έχουμε κάνα Link με τον οδηγό?
-
ΜήνυμαΚαι μόλις ξεκλειδώσω?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι τελικά τα κατάφερα από άλλο pc ,επειδη έχω γεμίσει κινέζικα app και δεν έχει Ελληνικά έχει μονο Αγγλικα και Κινέζικα ,τι πρέπει να κάνω για να βάλω την Ελληνική ?Ποιόν οδηγό πρέπει να ακολουθήσω?
-
ΜήνυμαNαι το έχω κάνει αρκετές φορές , θα το ξαναπροσπαθήσω . =============== Ιαν 6th 2017, 2:55pm =============== Aυτός δεν είναι ο φακέλλος ?
-
ΜήνυμαΔε το βλέπει καθόλου , θα διαβάσω τον οδηγό που μου εστειλες , σε ευχαριστω πολύ.
-
ΜήνυμαΔε το βλέπει ...
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους έχω ένα προβληματάκι, το Mi flash δε μου διαβάζει το κινητό, καμία ιδέα?
-
Σας έχω κουράσει και συγγνώμη γι αυτό , διάβασα το παραπάνω οδηγό και έκανα τις παρακάτω ενέργειες : 1)Έλεγξα και κάνοντας τον έλεγχο ακολουθώντας αυτό τον οδηγό : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK διαπίστωσα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος . Στη συνέχεια ακολουθώντας αυτό τον οδηγό : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ξεκλείδωσα τον bootloader. Tώρα τι πρέπει να κάνω ? Έχω διαβάσει πολλούς οδηγούς και …