Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• miui 11 global stable σε mi max

geoneo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Από ότι έχω καταλάβει, διαβάζοντας τους σχετικούς πίνακες, μάλλον δεν θα βγεί miui 11 για Xiaomi Mi Max. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαταστήσω με... το ζόρι το miui 11 για Xiaomi Mi Max 2 σε Xiaomi Mi Max. Υπάρχει περίπτωση ανεπανόρθωτης βλάβης;

• - Καλημέρα Σάκη. Τι εννοείς ότι ήρθε σε σένα; Μέσω της εφαρμογής "Ενημερώσεις" το έκανες ή ξεκίνησε αυτόματα το update;

• Παράθεση από jaguar13: “Καλημέρα. Έχω το max 3/32 με global stable 8.1.6. Έχω πρόβλημα με τις επαφές από το Facebook. Δεν τις εμφανίζει ούτε στα accounts για να τις επιλέξω για συγχρονισμό ούτε και στην ίδια την εφαρμογή. Επίσης το Dropbox δεν εμφανίζει όλα τα αρχεία και φακέλους. Έχετε παρόμοια θέματα; Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έκανα και επαναφορά αλλά τίποτα. ” =============== Ιαν 27th 2017, 12:36pm =============== Παράθεση από vtag: “Καλησπέρα παιδιά Έχω κι εγώ το 3/32 internatio…

• Αυτά είναι τα αρχεία του φακέλου c:\adb\

• Είμαι στο φάκελο c:\adb τρέχω την εντολή fastboot devices και μου βγάζει το μήνυμα: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. =============== Ιαν 22nd 2017, 1:00pm =============== 1. Είμαι στο φάκελο c:\adb τρέχω την εντολή fastboot devices και μου βγάζει το μήνυμα: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. 2. Μετά από αυτά, πως ξεκινάς πάλι τη συσκευή σου; Βγάζεις το καλώδιο και την κλε…

• Παράθεση από kostas_falcon: “Έχεις πάρει το EU.....το κουτί γράφει απο εξω MI MAX IS THE NEW BIG Έτσι ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, αυτό ακριβώς γράφει. Το EU δεν το βλέπω πουθενά. Μήπως σημαίνει ότι είναι προσαρμοσμένο στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ή... καμιά σχέση;

• Παράθεση από mastersakis: “Ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε. Και εγώ τα ίδια , δεν είχα ούτε ένα κινέζικο app, playstore κανονικά και οι αναβαθήσεις πάνε σφαίρα. Μόνο το μενού είχα στα αγγλικά αλλά στην τρίτη αναβάθμηση ήρθαν και τα ελληνικά. Εχουμε την clobal με multilanguage γι αυτό. Δεν είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών και του ρουταρίσματος γενικά γιατί πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει με την ασφάλεια ακόμα..... ” Ούτε εγώ είμαι υπέρ των πειραγμένων λειτουργικών, γιατί δεν θ…

• Εγώ πήρα πριν 2 μέρες το mi max 32gb από το e-shop.gr. Είχα ακούσει στις Ελληνικές παρουσιάσεις στο youtube ότι έχει κινέζικα προγράμματα άχρηστα και αν θέλω μπορώ να εγκαταστήσω την "καθαρή" Ελληνική rom. Εγώ δεν βλέπω πουθενά κινέζικα άχρηστα προγράμματα-σκουπίδια. Όλα στα αγγλικά είναι. Στο 1ο update έβαλα την Ελληνική εμφάνιση και όλα είναι τέλεια. Σε ποιο σημείο συγκεκριμένα είναι τα κινέζικα "σκουπίδια"; Επίσης αυτό που είδα στο youtube είναι ότι η συσκευή έχει φορτιστή με πρίζα "αμερικάνι…