Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 57.
-
Φανταστικό!!! Μακάρι να κερδίσω!!
-
Από το mi 4 τα ερωτεύτηκα!!! Έβλεπα συνέχεια reviews για τα xiaomi. Αλλά δεν θέλω να καταχραστω και την ευγένεια σας στις χαζές ερωτήσεις μου!! Μόλις έχω μια σοβαρή απορία θα επανέλθω δριμύτερη!!! Προς το παρόν νομίζω ότι τα έχω ρυθμίσει!
-
Λες εεεε;;;
-
Σας ευχαριστώ πολύ. Τώρα τα έχω τακτοποιήσει όλα δεν θα σας ξαναενοχλησω σύντομα!!!
-
Εγω τπτ απλώς ρωτάω αν χρειάζεται αναβάθμιση η είναι οκ;
-
Αααα οκ!! Νόμιζα ότι οι αναβαθμίσεις είναι όλες ίδιες!!! =============== Σεπ 3rd 2017, 11:57pm =============== Καλησπέρα εγώ η ενοχλητική πάλι για πείτε τι κάνουμε εδώ;;
-
Δεν ξέρω τι να σου πω. Το κινητό της το πήρε πέρυσι τον Οκτώβριο note 3. Εγώ το mi 5 τον Φεβρουάριο!
-
Γτ στης αδερφής μου γράφει 8.5 και στο δικό μου 8.2;;; Το ξαναέκανα το δικό μου ενημέρωση και πάλι το ίδιο γράφει!
-
Καλησπέρα επέστρεψα με καινούργιο screenshot να μου πείτε αν χρειάζεται κάτι
-
Σαφώς!!! Όρεξη πολύ χρόνο χμμμμ! Για αρχή θα πω στον σύζυγο να μου στείλει το σχετικά με το τηλέφωνο να δω αν θέλει ενημέρωση το κινητό μια που είναι καινούργιο!!! Χαχαχαχαχα
-
Πραγματικά είμαι υπόχρεη!! Για την βοήθεια σας!!! Πρώτη φορά βρίσκω τόσο εύκολα δουλειά!!! Ουαου!!!Έστω και αμμισθι!!!
-
Για να είμαστε σίγουροι σας έβγαλα και το σχετικά με το τηλέφωνο. Πάντως ταλαιπωρία τόσες ώρες!! Ξεφορτισε το κινητό! Όσο για την θέση εργασίας άνετα. Δέχομαι τα μαθήματα!!
-
Λες να τελείωσα