Χαχαχα ευτυχώς μπήκα εδώ μέσα με καθοδήγησαν σωστά τα μέλη και είναι με ,priority οπότε αυτό δεν με αγχωνει!!! Παράλληλα γλιτώνω την κρεβατομουρμουρα γτ δεν έχει ιδέα για το τι τον περιμένει!!!
Και τα 2 αγοράστηκαν από banggood.Με τον ίδιο παραλήπτη και την ίδια διεύθυνση. Αυτό που με καίει είναι ότι είναι όλα δώρο για τον άντρα μου. Και τα βιάζομαι να προλάβω τις κατάλληλες ημερομηνίες. Πρώτα θα πάρω την θήκη και το tempered glass και μετά το κινητό!!! Είμαι απελπισμένη!!! χαχαχα
Καλησπέρα σας πραγματικά αυτό που συμβαίνει πρώτη φορά μου τυχαίνει. Να έχω κάνει μια παραγγελία από το ίδιο μαγαζί και οι θήκες να έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους και το κινητό ακόμη να μην έχει ξεκινήσει!!!! Σε διαφορετικές μέρες θα φτάσουν!!!
Ναι η αλήθεια είναι αυτή ότι αργούν. Βέβαια σήμερα μου έστειλαν και το τρακ ναμπερ για το κινητό!! Ποιο πολύ αγχώνομαι γτ είναι για δώρο και θέλω να φτάσει σύντομα!! Πάντως σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Καλησπέρα στην παρέα! Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει πολλές αγορές από εξωτερικό μα και τα 3 xiaomi 2 για μένα και τον σύζυγο και 1 για την αδερφή μου από vickmall τα παραγγειλα και δεν είχα θέμα. Χθες μετά από παρότρυνση μέλους έκανα αγορά από banggood με priority η θήκη και το τζαμακι shipped και το mi max είναι ready to process. Να ανησυχήσω;
Παω να κάνω την παραγγελία και σαν επιλογές έχει το priority direct mail με επιπλέον κόστος 11€ και το EMS με κόστος με 15.50€! Τι να διαλέξω;;(συγγνώμη μα μέχρι τον Φεβρουάριο ψώνιζα από vickmall)
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τώρα το κοιτάζω. Εσείς που είστε γνώστες θα το προτείνατε το συγκεκριμένο κινητό; Εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα xiaomi.
καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά.Πραγματικά πολύ καλό το review φίλε sam. Εγώ το παρήγγειλα απο το vickmall στις 18/12 και στις 29/12 ήταν εδώ. Το κινητό το έχω πάρει για τον άντρα μου και έχω απορίες σε κάποια θέματα ρυθμίσεων (φαντάζομαι οτι είναι που απλά δν μπορώ να τις βρω) θα μπορούσατε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Καταρχήν όταν γράφει μήνυμα κάνει δόνηση.Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Κατά δεύτερον όταν του στέλνει κάποιος μήνυμα έστω και αν είναι μέσα στις επαφές δεν εμφανίζει την επαφή όπως είνα…