Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Παράθεση από imazehost: “Αυτό με τις αναβαθμίσεις πως καθορίζεται ? Γιατί κάποιοι δεν έχουν πάρει τις αναβαθμίσεις ? Εγώ έχω την 8.1.9.0 Global σταθερή. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο restart το κινητό ή απλά κάποια στιγμη΄θα μου έρθει και σ' εμένα η αναβάθμιση ? Πως γίνεται συνήθως ? ” Αυτο που έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ είναι (ειδικά για τις δύο τελευταίες) είναι ότι δεν καταφθάνουν οι ειδοποιήσεις μαζικά αλλά σταδιακά.

• Παράθεση από sakis112: “en.miui.com/download-302.html#450 ,, προσεξε μην τα μπερδεψεις.. ” Την 8.1.6.0 πήρα από εκεί όταν ήθελα να κάνω downgrade. H 8.2.1.0 δεν υπάρχει. Μου είχε έρθει μέσω ΟΤΑ. =============== Φεβ 12th 2017, 10:04am =============== Παράθεση από ste3001: “Καλημέρα, σε εμένα ήρθε ota η 8.2.1.0 , είμαι με global stable. Χαίρομαι που τα κατάφερες Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημερα. Χωρίς την βοήθεια σας θα είχα παραμείνει στην 8.1.6.... 1000 ευχαριστω!

• Παράθεση από iermis: “Παράθεση από sakis112: “XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ,, δεν ειμαι σιγουρος, αν ειναι η λυση!!!!!! ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς άργησα να τσεκαρω το φόρουμ. Μπήκα όταν πλέον είχα κάνει downgrade στην 8.1.6... Όμως με τρώει να ξαναβάλω την 8.2 για να το τσεκαρω....Αν κάποιος φίλος από εδώ είχε το θέμα αυτό ειδικά με την 8.2 και το έλυσε με την διαγραφή και εκ νέου εισαγωγή του APN ας μας ενημερώσει. Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρ…

• Παράθεση από sakis112: “XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ,, δεν ειμαι σιγουρος, αν ειναι η λυση!!!!!! ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς άργησα να τσεκαρω το φόρουμ. Μπήκα όταν πλέον είχα κάνει downgrade στην 8.1.6... Όμως με τρώει να ξαναβάλω την 8.2 για να το τσεκαρω.... Αν κάποιος φίλος από εδώ είχε το θέμα αυτό ειδικά με την 8.2 και το έλυσε με την διαγραφή και εκ νέου εισαγωγή του APN ας μας ενημερώσει. Και πάλι, ευχαριστώ πολύ.

• Παιδια βοήθεια... Εγκατέστησαν την 8.2.1.0 μέσω OTA και από τότε έχασα το mobile internet. Δοκίμασα και σε 4G και σε 3G αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Αν θελήσω να κάνω downgrade μπορώ?

• Παράθεση από iAmLiakos: “@iermis Κάνε καθαρισμό δεδομένων,μέσα απο τις ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος, στις 2 εφαρμογές που σου σκάνε να δεις εαν θα διορθωθεί. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρώτο που δοκίμασα είναι αυτό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το Google Photos συνεχίζει να σκάει στο σημείο που φορτώνει τις φωτογραφίες (που είχαν τραβηχθεί απο την παλαιότερη συσκευή και είναι στο cloud). Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω στην 8.1.1.0 global stable μέσα απο το updater app χωρίς να χάσω τα δεδο…

• Μετα από αναβάθμιση που μου ήρθε χθες (στην global stable 8.1.6.0), σκάει το Google photos και έπειτα το app της κάμερας (με σφάλμα "cannot connect camera). Το camera app σκάει μόνο εφόσον έχει προηγηθεί το σκάσιμο του Google photos. Τραβάω φωτο και μετά αδυνατεί να ενεργοποιηθεί η κάμερα. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος το θέμα αυτό;

• Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Νέος στην xiaomi (Mi Max 3/32) και νέος στο forum. Ευχάριστη έκπληξη και από τα δύο: φοβερό κινητό και υπερπλήρες το φόρουμ, ειδικά για τους νέους στο MIUI. Παρουσιάστηκε ένα περίεργο θεματάκι με την MAC του wifi: H MAC είναι e4:d0:de:32:8b:f4. Στο σπίτι και στην δουλειά τα access point δουλεύουνε με MAC Filtering. Ξεκινώντας την καταχώρηση της mac στα access point, σε άλλα πέρασε χωρις θέμα ενώ σε άλλα εμφανίζονταν σφάλμα καθώς η MAC είναι multicast. Ακόμη όμω…