Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
καλησπέρα παιδιά, σε μένα δεν δουλευει ούτε με το wechat , εχω το redmi pro με android 6...καμια άλλη λύση υπάρχει?
-
Καλησπέρα , αντιμετωπίζω το εξής θέμα μετά την αλλαγή της Rom σε ελληνική, μου κρατάει η μπαταρία με μέτρια χρήση max 1 μέρα, και παρατήρησα το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί χάνει 20% κάθε μέρα , είτε έχω ανοιχτό wi fi είτε κλειστό ..έχει γίνει δοκιμή και με τα δυο... επίσης κλείνω πάντα όλες τις εφαρμογές να μην μένει τπτ ανοιχτό την νύχτα και κατά την διάρκεια της ημέρας πολλές φορές έχω την stable 8.1.2.0. Καμιά ιδέα..?
-
@stamatisv με έσωσες !!!
-
ευχαριστω και σορυ για την ταλαιπωρία...στο redmi 1s που είχα δεν ήταν τοσο δυσκολο...και προ 6 μηνες ξεκλειδωσα αμερικανικο HTC Μ8 να παιζει Ελλαδα...τώρα έχω χάσει επεισοδια πολλά...
-
Imgur: The most awesome images on the Internet φαινεται τπτ ή τα εκανα θάλασσα?
-
φυσικά με ποιον τρόπο?
-
δεν μπορώ να στείλω screenshot απο το pc για καποιο λόγο και οι φωτο ξεπερνανε το 1mb που είναι το όριο, ναι είναι στον δίσκο C: και το εσβησα και το πέρασα 3-4 φορές να σιγουρευτω ότι δνε κάνω λάθος
-
Πφφφφφ τπτ το ιδιο μου βγαζει κ με τους δύο τρόπους
-
Καλησπέρα σε όλους ξεκινάω να φλασάρω την ROM έχω ξεκλειδώσει bootloader με την διαδικασία που περιγραφέται.. και έχω θέμα με το TWRP απο την γραμμή εντολών μπαίνω cmd πατάω adb κλπ και στο τελευταίο βήμα που λέει fastboot flash recovery recovery.img μου βγάζει το μνμ error: cannot open 'recovery.img' εχω ακολουθήσει κατά γράμμα τον οδηγό, τι μπορεί να κάνω λάθος? Ευχαριστώ