Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Περαστηκε σε Mi 8 Pro η τελευταία αναβάθμιση που αναβαθμίζει και το android σε 10...την πέρασα πάνω από την 9 χωρίς να κάνω ούτε καν factory reset (από βιασύνη δεν είχα παρατηρήσει ότι ειναι Android 10) Κ όμως όλα καλά ! Όλα δουλεύουν ρολόι! Ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά σας παιδιά!
-
Περάστηκε σε Mi 8 Pro χωρίς να κάνω τίποτα εκκαθάριση...απλά TWRP και Install την Rom...όλα δουλεύουν ρολόι! Άψογη δουλεια! Ευχαριστούμε!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GioLever: “αν έχουμε την τελευταία του MIUI 10 θα έρθει ΟΤΑ η καινούρια η πρέπει να την περάσω εξ αρχής ; ” εξαρτάται από το τηλέφωνο που έχεις.Αλλά από 10 σε 11 καλό είναι να κάνεις factory reset και εγκατάσταση μέσω twrp. Αν αλλάξεις και android version μπορεί να θέλεις και format data. ” ευχαριστώ για την απάντηση...Mi 8 Pro με την τελευταία XTRV ...δεν αλλάζει η έκδοση android (ακόμα τουλάχιστον) όπως βλέπω
-
Καλημερα παιδια, αν έχουμε την τελευταία του MIUI 10 θα έρθει ΟΤΑ η καινούρια η πρέπει να την περάσω εξ αρχής ;
-
Επισης σε mi 8 Pro έχει χαθεί η ρύθμιση της αλλαγής του ήχου μηνύματος !
-
Σε Mi 8 Pro όλα μια χαρά αλλα έχει θέμα με τον ήχο του πληκτρολογίου GBoard...είτε το βάλεις μόνος σου σε ποσοστό είτε πατήσεις την προεπιλογή συστήματος δεν ακούγεται τίποτα στην πληκτρολόγηση !
-
Παράθεση από NasDriver: “Ακόμα κολλημένο είναι ? Έκανες αυτό πρώτα ---> format data ? ” δεν το ειχα κανει γιατι δεν υπηρχε στα βηματα...αυτο ηταν...ευχαριστω πολυ!
-
καλησπερα και καλο μηνα, εχω το Mi 8 Pro...ειχα την stable 10.2.2 μαμισια....εγκατεστησα την XTRV 9.3.28 κανονικα... ανοιγει το κινητο και εχει κολλησει στο Logo της XTRV εδω και ποση ωρα και απο κατω το android δειχνει οτι φορτωνει κανονικα....τι κανω? περιμενω επ απειρον?
-
Καλημερα παιδιά και καλό μηνα, έχω την μαμισια 10.2.2 Stable σε mi 8 pro ...θα υπαρξει κάποιο θέμα αν μεταβω στην τελευταία developer 9.3.28 ; Πρέπει κάτι να προσέξω πριν flashaρω developer; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GioLever: “Καλησπερα παιδιά, έχω το Mi 8 Pro (equuleus)...θα έχουμε νέα stable Rom για τη συσκευή μου; Βρίσκομαι στην μαμισια 10.2.2 global κ θελω να βάλω την δική σας ...Η τελευταία π βρίσκω είναι η 10.2.1. στις XTRV ...ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ” Θα περιμένεις λιγάκι μέχρι να βγάλουμε την νέα ROM για την συσκευή σου. ” Αναμένω λοιπόν
-
Καλησπερα παιδιά, έχω το Mi 8 Pro (equuleus)...θα έχουμε νέα stable Rom για τη συσκευή μου; Βρίσκομαι στην μαμισια 10.2.2 global κ θελω να βάλω την δική σας ...Η τελευταία π βρίσκω είναι η 10.2.1. στις XTRV ...ευχαριστώ εκ των προτέρων !