Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Επειδη μεσω του forum (chat) θα αργησω να φυγω απο το επιπεδο του noob αν υπαρχει καποιος ο οποιος μπορει να μου πει δυο πραγματα για να αλλαξω ρομ...backup, root κλπ κλπ και γενικα να μαθω δυο βασικα... Σας αφηνω το fb εδω και οποιος θελει και εχει ορεξη μου στελνει εκει...Σας ευχαριστω ολους kamikazi.pouanevazei?ref=bookmark

• Το πηρα απο pandawill.com αλλα και το real or fake xiaomi note που ειδα....τα μισα το βγαζουν real και τα αλλα μισα fake οποτε...

• Ωραια... Εγω ποια ρρμ να κααεβασω για hongmi η για redmi? Και αν υπαρχει καποιο tutorial διαθεσιμο για να αλλαξουμε ρομ ευπροσδεκτο...

• Τωρα ειδα τις εικονες...ναι αυτα μου γραφει...βεβαια δεν καταλαβα γιατι μου λεει 4,59 inch εφοσον ειναι 5.5 αποδεδειγμενο.Παντως για τα ιδια χαρακτηριστικα μιλαμε( cpu z)

• Δεν ειναι αυτο ...με βαση το antutu εχει 320 dpi αντι για 267 και 8πυρηνο στα 1700 οχι στα 1400mhz

• Το εχω κατεβασει...λεει το εξης HM NOTE 1W...αυτο το λεει και η συσκευη... Το προβλημα ειναι οτι οταν πριν παω να κατεβασω ρομ κοιταξα τα χαρακτηριστικα του και αντι για το xiaomi hongmi note που αγορασα, μου βγαζει το redmi note ...μπορει καποιος να βοηθησει στο να το εξακριβωσουμε...γτ αν περασεις ρομ που ειναι για 6589t σε 6592(που φοραει το δικο μου) δεν νομιζω να λειτουργησει σωστα.Ευχαριστω προκαταβολικα...

• Προβλημα

DeKlaus - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Καλησπερα χρονια πολλα σε ολους...Ειμαι απειρος σε ρομ, φλας,ροοτ και τα λοιπα...και ο λογος ειναι οτι δεν ξερω ακομα ποια συσκευη διαθετω...πως μπορω να μαθω ποια ειναι?redmi note ?hongmi note?

• Καλως σας βρηκα