Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Το θέλω!!!!!
-
XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool Καλή επιτυχία!!!
-
Καλημέρα παιδιά. Την πέρασα και εγώ και όλα δείχνουν οκ. Δύο θεματάκια μόνο. Η γραμματοσειρά είναι πολύ μεγάλη, παρόλο που την έχω στο μικρότερο δυνατό μέγεθος. Εαν κάποιος ξέρεε κάποια που φαίνεται μικρότερη θα βοηθόυσε. Όταν κλειδώνω το κίν. δεν ακούγεται κάποιος ήχος (όχι οτι πειράζει αλλά λέμε τωρα...)
-
Πέρασα και εγω την 5.2.6. στο NOTE 4g και όλα δείχνουν οκ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ένα ScreenShot πάντα βοηθάει... ;)” Σωστός! Εφτασεεεεεεε!
-
Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την 5.1.30 στο note 4g και παρατήρησα οτι στις ρυθμίσεις της κάμερας τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που καλύπτουν τα εικονίδια. το έχει κάποιος άλλος ?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από teopapage: “Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα και εγώ το κινητό μου πριν από λίγες μέρες και πέρασα την 4.12.26. Όλα δείχνουν οκ αλλα έχω δύο (πολλές έχω αλλα θα τα βρώ ...) απορίες.: 1. Όπως ρώτησε και κάποιος άλλος δεν μπορώ να αλλάξω θέματα. Στο μενού θέματα έχει μόνο δύο επιλογές: '' ενεργοποιηση ήχων κλίσης'' και ''προβολή όρων χρήσης'' και τίποτα άλλο. 2. Στον ΟΤΑ Udtader μου δείχνει την 5.1.3. Άν κατάλαβα θα περιμένω για την επώμενη έτσι? Όταν την κ…
-
Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα και εγώ το κινητό μου πριν από λίγες μέρες και πέρασα την 4.12.26. Όλα δείχνουν οκ αλλα έχω δύο (πολλές έχω αλλα θα τα βρώ ...) απορίες.: 1. Όπως ρώτησε και κάποιος άλλος δεν μπορώ να αλλάξω θέματα. Στο μενού θέματα έχει μόνο δύο επιλογές: '' ενεργοποιηση ήχων κλίσης'' και ''προβολή όρων χρήσης'' και τίποτα άλλο. 2. Στον ΟΤΑ Udtader μου δείχνει την 5.1.3. Άν κατάλαβα θα περιμένω για την επώμενη έτσι? Όταν την κατεβάσω την περνάω μέσω του μενού αναβάθμιση χω…