Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Πάνω που για κάποιο διάστημα έτρεχε απροβληματιστα, απελπιστική η κατάσταση με cosmote tv τις τελευταίες 2 ημέρες, 7-8 επανεκκινήσεις την ημέρα. Τo implayer, πλέον σέρνετε όταν πάει να κάνει ανανέωση λιστών και κολλάει το boxaki, το xc iptv τα ίδια με φορτωμένες 5-6 λίστες. Έχουν αρχίσει τα χρόνια και φαίνονται, κολλημένο στην 9η, όσοι είμαστε με ethernet και vpn κάνουμε αλχημείες να δουλέψει, κοινώς είμαστε για άλλο box.
-
Φυσικά και συνεχίζονται, τώρα απέκτησα και με το nba league pass app πρόβλημα. Ξαφνικά παγώνει η εικόνα, το κοντρόλ δεν ανταποκρίνεται και για άλη μια φορά βγάλσιμο και βάσλιμο στην πρίζα. Με βλέπω να παίρνω καινούργιο, δεν είναι κατάσταση αυτή!
-
με ethernet μου το κάνει.
-
Με το ethernet ξεκίνησαν τα προβλήματα και μένα από χθες βράδυ και είχα σήμερα το πρωί. Κάτι δεν πάει καλά
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ προβλήματα επανεκκίνησης με χρήση cosmote tv. Δεν χρησιμοποιώ Netflix ενώ το xc iptv δουλεύει άψογα.
-
Γιατί το βγάζεις να λιάζεται;
-
Για τις επανεκκινήσεις της συσκευής με χρήση streaming εφαρμογών, να γράψω κι εγώ 2 λόγια: Mε cosmote app είναι πολύ συχνά τα προβλήματα εδώ και μήνες, με αυξομείωση της συχνότητας κατά καιρούς, ενώ με nba league pass δεν είχα ποτέ προβλήματα ....μέχρι προχθές που έκανε μόνο του reboot. Το παράξενο είναι πως με χρήση hardcoded app για θέαση iptv δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση, όσες ώρες και να παίζει. Να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ανεβάζει θερμοκρασία για αυτό και συμβαίνει. Λύσεις μην ψάχ…
-
Για να δημοσιεύσει κάποιος ένα μήνυμα θα πρέπει να υπάρχουν οι 3 τουλάχιστον προϋποθέσεις: 1. Σύνδεση ίντερνετ 2. Υγεία 3. Βούληση. Ας πούμε πως μόνο η 3η προϋπόθεση ήταν δεδομένη. Από κει και πέρα, ο κάτοχος δε θυμάται να του έχει πέσει ή να έχει πάρει νερό, χωρίς να είναι σίγουρος τι έκανε ένας φίλος του που από ότι θυμάται το είχε δανείσει για λίγο ή από τον προηγούμενο κάτοχο της συσκευής. Από μέρους μου δοκίμασα: 1. mtk engineering mode αλλά δεν κάνει τίποτα (cannot find engineermode app) 2…
-
έχεις δίκιο, δεν το εξήγησα κι εγώ εξ αρχής. Όπως βλέπετε στο προφίλ μου, έχω άλλη συσκευή και το note 8 μου το έδωσε ένας ξάδερφός μου να το κοιτάξω για την κάρτα sim. Έψαξα χθες σε διάφορες ιστοσελίδες και αφού δεν βρήκα άκρη, είπα να απευθυνθώ στο εδώ (πασίγνωστο) φόρουμ που ειδικεύεται στην xiaomi. Όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου, το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να του συμπεριφερθώ ως μία συσκευή δική μου, να την παραμετροποιήσω σύμφωνα με τα δικά μου θέλω, αφενός για να δω γενικά πως δουλεύ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > πληροφορίες συσκευής > όλα τα χαρακτηριστικά > πατάς 5-6 φορές συνεχόμενα πάνω στο έκδοση kernel να μπεις CIT > κάνεις τα τεστ που έχει για τις SIM Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να είχε δύο sim μέσα και να έχει απενεργοποιηθεί το slot 1 ? ” Δεν το γνωρίζω. Ανεβάζω και 3 φωτογραφίες μέσω onedrive γιατί είναι μεγάλες για να ανέβουν στο φόρουμ. Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online.
-
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Παράθεση από amavroudis: “Για δες τα ΙΜΕΙ στις ρυθμίσεις. Είναι και τα δύο εκεί; Αν έχεις τη κάρτα αυτή θέση που δεν έχει σήμα και πας στις ρυθμίσεις, all specs, status, sim card status πόσα db βγάζει στο signal strength; ” ΙΜΕΙ δεν έχει το πρώτο slot και ισχύς σήματος είναι στο 0%
-
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτο μου μήνυμα και ο λόγος ένα πρόβλημα με ένα redmi note 8 pro (M1906G7E) με την miui global 11.0.6 που έπεσε στα χέρια μου : Βάζω την κάρτα sim (cosmote) στο πρώτο slot, την αναγνωρίζει η συσκευή αλλά δεν έχω σήμα, μα αν την βάλω στην δεύτερη υποδοχή, έχει. Δοκίμασα και άλλη κάρτα και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.