Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Καλησπέρα, θέλω να περάσω την gcam στο κινητό μου , και ξέρω ότι πρέπει να ενεργοποιήσω την παράμετρο camera2 . Αλλά δεν έχω επιχειρήσει να πειράξω το κινητό μου πότε δηλαδή να ξεκλειδώσω bootloader και τέτοιες ιστορίες.Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος με σχετικά νήματα στο πώς γίνετε όλη η διαδικασία; Ευχαριστώ. (Ουσιαστικά η συσκευή είναι έτσι όπως την αγόρασα, αγορασμένη από ελληνική αλυσίδα.)
-
Auto Zoom στο βίντεο
ΜήνυμαΚανει κατευθείαν maximum zoom ενώ στην λειτουργία μικρό βίντεο δεν έχει κανένα θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή κάνει max zoom χάνεται πλήρως η ποιότητα και δεν φαίνεται τίποτα στο βίντεο, μόνο κόκκος (μερα-νυχτα).
-
Auto Zoom στο βίντεο
ΜήνυμαΟυτε η επαναφορά ρυθμίσεων ούτε η απενεργοποίηση της αυτόματης σταθεροποίησης άλλαξε κάτι☹️
-
Auto Zoom στο βίντεο
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το Redmi note 5 /pro και στην εφαρμογή της κάμερας όταν πάω να τραβήξω βίντεο,κάνει zoom μόνο του και χαλάει πλήρως η ποιότητα.Δεν με αφήνει να κάνω zoom out. Ξέρει κανείς πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα;(τα χαρακτηριστικά του κινητου στην φωτογραφία)
-
1. Καλησπέρα στην κοινότητα.Εχω το redminote 5 και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία face unlock, αλλάζοντας την τοποθεσία.Εχω όμως το εξής πρόβλημα,μόλις πατάω το power button η κάνω double tap, ξεκλειδώνει ακαριαία γρήγορα χωρίς να μπορώ να δω ούτε τις ειδοποίησεις,ούτε την ώρα , επιπλέον κάνει και τον ήχο ξεκλείδωματος κάτι που αν είσαι σε κάποιο ήσυχο χώρο είναι ενοχλητικό.Θελω να μου πείτε αν γνωρίζετε πως μπορει να γίνει κάτι σε στυλ iOS,που έχει την κλειδαριά και ξεκλειδώνει με swipe up.Επ…