Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Το ίδιο και σε μένα. Αργεί πολύ να δείξει το όνομα του καλωντος και να σε αφήσει να απαντήσεις. Ο ήχος κλήσης παίζει κανονικά και αν έχεις συνδεμένο κάποιο αξεσουάρ με οθόνη (πχ smart band) , εκεί εμφανίζεται αμέσως το όνομα του καλώντα. Εμένα τρέχει την 12.5.1.0 RJGMIXM γιατί "αναγκάστηκα" να του κάνω υποβάθμιση σε android 10 (είχα βάλει την beta 11 με τις τυχαίες επανεκκινήσεις) και καταλάθος έβαλα global 10 αντί ευρωπαϊκή (μετά ήρθε η global 11 με ΟΤΑ) Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• Γνωρίζεις το tasker? Με αυτή την εφαρμογή, μπορείς να αυτοματοποίησεις το android, αλλά πρέπει να γράψεις tasks που θα εκτελούνται όταν συμβαίνει κάτι. Αν πχ έρθει ειδοποίηση, να την παίρνει, να τη διαβάζει και μετά να φτιάχνει μια καινούργια με άλλα χαρακτηριστικά ώστε ο ήχος της καινούργιας να ακούγεται. Είναι λίγο μανουρα Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

• RE:

ttlog - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Παράθεση από stavi: “Παράθεση από ttlog: “Παράθεση από stavi: “Στο Samsung S7 που είχα αν και ήταν συνδεδεμένα τ ακουστικά ακούγονταν όλα εξωτερικά. Emails, ειδοποιήσεις, κλήσεις, συμβάντα κλπ ” Είναι αλλαγή που έχει κάνει η Google στο android 9. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα το κρατήσει ή αν θα το"φτιάξει". Η Samsung πχ έχει ρύθμιση σε μερικές συσκευές και εφαρμογή (SoundAssistant νομίζω) μέσω της οποίας το ενεργοποιείς. Sent from my M2007J20CG using Tapatalk ” Σ ευχαριστω πολυ. Ξερεις π…

• RE:

ttlog - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Παράθεση από stavi: “Στο Samsung S7 που είχα αν και ήταν συνδεδεμένα τ ακουστικά ακούγονταν όλα εξωτερικά. Emails, ειδοποιήσεις, κλήσεις, συμβάντα κλπ” Είναι αλλαγή που έχει κάνει η Google στο android 9. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν θα το κρατήσει ή αν θα το"φτιάξει". Η Samsung πχ έχει ρύθμιση σε μερικές συσκευές και εφαρμογή (SoundAssistant νομίζω) μέσω της οποίας το ενεργοποιείς. Sent from my M2007J20CG using Tapatalk