Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από fotis pap: “παιδια τα εκανα ολα. παρολαυτα το μενου παραμενει στα αγγλικα και εχει και πααααρα πολλες κινεζικες εφαρμογες μεσα! πηγα στα settings να δω μηπως κατεβασα λαθος Rom αλλα λεει miui version-miui.gr GTV 7.2 stable 7.2.1.0 (lhmcndb). δεν ξερω τι πηγε στραβα!!!!!!!! ” Ψυχραιμία βρε! Τίποτα δεν πήγε στραβα! Μια χαρά τα έκανες ΟΛΑ!Λοιπόν άκου: Για να βάλεις τα ελληνικά πήγαινε Setttings-->Additional settings-->Language & input-->Language -->Ελληνικά! Και κ…
-
υπαρχει καποιο σχετικο βιντεακι ή οδηγος να με κατατοπισει για αυτο που μου λες να κανω (συγχωρεστε την αγνοια μου) ? και μια φωτο... 100_4200.jpg
-
ναι. τα εβαλα στα ελληνικα αλλα εχει μεσα ενα καρο κινεζικες εφαρμογες. οταν μπηκε η ελληνικη ρομ δεν μου ζητησε να κανω καμμια ρυθμιση. απλα ανοιξε μονο τοθ το κινητο ετσι!
-
παιδια τα εκανα ολα. παρολαυτα το μενου παραμενει στα αγγλικα και εχει και πααααρα πολλες κινεζικες εφαρμογες μεσα! πηγα στα settings να δω μηπως κατεβασα λαθος Rom αλλα λεει miui version-miui.gr GTV 7.2 stable 7.2.1.0 (lhmcndb). δεν ξερω τι πηγε στραβα!!!!!!!!
-
ευχαριστω πολυ! δεν κανω ουτε extract πουθενα? οπως ειναι χυμα στο κινητο?
-
τα καταφερα. τα περασα κατευθειαν στο c:/ και εγινε. ευχαριστω!!!!!! τωρα ειμαι ετοιμος να περασω την ελληνικη stable rom. θα πρεπει να περασω ολο το φακελο στο κινητο ή μονο το αρχειο update.zip? και θα ειναι update.zip ή update σκετο? πριν ελεγε flash.all και οχι flash.all.bat... δεν ξερω αν βοηθαει αυτο καπου καθοτι ειμαι ασχετος! ps: παντα κοιταζω αν εχει λεχθει αυτο που ρωταω. πριν το συγκεκριμενο το εχετε πει αλλα δεν εχω καταλαβει τελικα. με zip ή χωρις?!
-
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τις αμεσες απαντησεις παιδια. θα κανω τη συμβουλη του ceaser μιας και ειναι πιο απλη κινηση και θα ενημερωσω!
-
καλησπερα παιδια! συγχαρητηρια για τη δουλεια σας! πριν λιγες μερες ηρθε απο κινα το redmi note 2. μεσω του οδηγου του caeser redmi note 2: flash rom με miflash προσπαθησα να κανω πρωτα fastboot rom και μετα να περασω την ελληνικη. αναγνωριστηκε η συσκευη μου στο miflash αλλα οταν πατησα το flash που εβγαλε το εξης: unspecified error: cannot load c:users/fotis/desctop/xiaomi: no error. και οχι Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error) οπου υπαρχει ξεχωριστος οδηγος να ακ…