Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
MMORC- Προσφορά Απάτη..!!
ΜήνυμαΛαμβάνοντας το newsletter σας και βλέποντας τα προϊόντα που διαφημίζονται από την εταιρεία MMORC αποφάσισα να κάνω αγορά ενός λογαριασμού office365. Στον λογαριασμό αυτό, σύμφωνα με το site της MMORC, παρέχεται το πακέτο office 365 (word, excell κλπ) καθώς και αποθηκευτικός χώρος στο OneDrive μεγέθους 1TB μαζί με κάποιες άλλες εφαρμογές. Αφού αγόρασα το λογαριασμό, έκανα buck up στο OneDrive αρχεία συνολικού μεγέθους περίπου 500GB (καταναλώνοντας αμέτρητες ώρες uploading...). Πριν από 4 ημέρες, …
-
Το θέλω για τη γυναίκα μου για να της δείξω ότι είναι καλύτερα από τα μπαχατελο-samsung...!!!
-
Το κινητό καθαρίστηκε άμεσα αφότου βγήκε από τη θάλασσα. Δε με νοιάζει να λειτουργήσει για μεγάλο διάστημα, μόνο για να κάνω backup τις φωτογραφίες. Ψάχνω να βρω service που να θέλει να αφιερώσει χρόνο. Είδη έχει καθαριστεί η κεντρική πλακέτα με υπέρηχους, αλλά το μαγαζί που το πήγα δεν ήθελε να ασχοληθεί παραπάνω... Ψάχνω για service στην Αθήνα. Ευχαριστώ για όλες τις προηγούμενες απαντήσεις!!
-
Καλησπέρα στο forum !! Δυστυχώς, είχα την ατυχία να πέσει το κινητό μου στη θάλασσα. Το κινητό έπεσε σε λιμάνι με βάθος 6m και έμεινε στον πάτο για καμιά 15αρια ώρες !!!!!!!!!! (Ω ναι...). Αφού το έβγαλα, το άνοιξα και το καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα. Επειδή βρισκόμουν σε νησί δεν μπόρεσα να το πάω για σέρβις/επισκευή άμεσα, παρά μόνο αφού ήρθα στην Αθήνα. Έχω πάει ήδη σε 2 μαγαζιά που κάνουν επισκευές σε κινητά και μου είπαν ότι είναι απίθανο να φτιαχτεί. Δε με νοιάζει τόσο να φτιάξω τη συσκε…
-
Ζαχαρώνω ένα : Xiaomi Note Pro 4G LTE Phone MSM8994 Octa Core 5.7inch 2560*1440 Screen 4GB RAM 64GB 4G LTE Android Smartphone Golden