Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Εξακολουθούμε πρώτοι!Ψήφισα με το username geoni.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
geon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geon: “αφού ξεκίνησα να φλασάρω με το miflash αποσύνδεσα το καλώδιο πριν τελειώσει το φλασάρισμα. ” Αυτό είναι ένα απο τα χειρότερα σενάρια τρόμου για την συσκευή σου.Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς πλέον για το αν θα καταφέρεις να επαναφέρεις την συσκευή σου, γιατί αν καταστράφηκε το Partition του Pre-loader στο οποίο βρίσκεται και το FastBoot, δεν ξέρω αν θα βρεθεί τρόπος να γίνει Recover. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό που είναι για το RedMi N…
-
geon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μια ακόμα ερώτηση και μάλλον η τελευταία για αρκετό καιρό... Προσπαθώντας να ακολουθήσω τον οδηγό και αφού ξεκίνησα να φλασάρω με το miflash αποσύνδεσα το καλώδιο πριν τελειώσει το φλασάρισμα. Κατάλαβα ότι έγινε μεγάλη καλαμία αλλά σκέφτηκα να κάνω πάλι refresh και να ξαναφλασάρω. Ε...έκοψα την προσπάθεια στα 400+ sec γιατί δεν γινόταν τίποτε. Από εκείνη την ώρα δεν bootαρει ούτε κανονικά ούτε σε fastboot. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάει στα σκουπίδια το note? update...μετά από μια περίεργη…
-
geon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από geon: “Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν διάβασα και τις 36 σελίδες) αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι usb2 η θύρα; ” Καλό θα ήταν, αλλά αφού δεν έχεις άλλη επιλογή δοκίμασε με αυτή την usb που έχεις ” Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω.
-
geon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα και συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που κάνετε. Όντας νιούμπης όσο δεν πάει και έχοντας μόλις πάρει στα χέρια μου το redmi note 2 ξεκίνησα να διαβάζω τον οδηγό αλλά φτάνοντας στη σύνδεση του κινητού στον υπολογιστή διαπίστωσα ότι έχω μόνο usb3 μόνο. Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν διάβασα και τις 36 σελίδες) αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι usb2 η θύρα;