Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις..αλλα μαλλον κατι εχο κανει κατι δεν κανω σωστα...δεν ξερω τι εχω κανει λαθος οταν δεινω την εντολη fastboot reboot στο cmd και ενω ειμαι σε fast boot μου λεει αναμονη για ευρεση συσκευης..το κιν. ειναι Note 3 MTK...Εχω μια κινεζικη Unofficial rom και θελω να βαλω την Ελληνικη.Μηπως να μην κανω καθολου αυτη τη διαδικασια και να περιμενω τον κωδικο για ξεκλειδωμα απο την Xiaomi?Πρωτη φορα ασχολουμε με τη διαδικασια της αλλαγης Ρομ
-
το εβαλα σε Fast boot αλλα οταν εδωσα παλι την εντολη στο cmd adb reboot bootloader μου εβγαλε no devices/emulators found..Τον υπολογιστη τον εχο σε Test Mode.Ετσι πρεπει να ειναι σωστα?
-
Παιδια εχω φτασει σε αυτο το σημειο οπου παταμε adb reboot bootloader και το μυνημα που μου βγαζειειναι reboot bootlaoder is disable τι κανω λαθος?
-
Αλλαγή Unofficial Rom
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Προχωραω σιγα σιγα και θα ενημερωσω...
-
Αλλαγή Unofficial Rom
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια τι ακριβως πρεπει να κανω για να περασω Official Rom ή την Ελληνικη Rom Η Rom που έχω αυτη τη στιγμή ειναι: