Παράθεση από NasDriver: “Να πεις μπορείς να βάλεις λινκ δεν μπορείς αν δεν συνεργάζεται με το φόρουμ. Το @mygad συνεργάζεται με το φόρουμ οπότε δεν έχεις θέμα και σίγουρα σου έχουν βάλει την official developer, ξέρουν την δουλειά τους καλά Θα κερδίσεις το TWRP, πιο γρήγορη ρομ, sms mod για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Καλό θα ήταν να κάνεις αυτήν την αίτηση να υπάρχει, αλλάξεις δεν αλλάξεις την ρομ Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” Ειμαι καλά διαβασμεν…
Παράθεση από derveni: “@xrysa_syros Εσύ τι θέλεις βασικά θα έχω μια ένσταση ότι έχεις offiacial rom γιατί δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα σκρουτσομαγαζα, βάλε λίγο να δούμε ποια rom έχεις πήγανε στο about Phone και ανέβασε foto ” Μη μου λες τετοια. Πως βγάζω φωτό την οθόνη;;;
Σημερα παρέλαβα mi max. Σας γράφω απο αυτό! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη! Μου ήρθε απο γνωστό ελληνικό κατάστημα που εμπορεύεται xiaomi, έτοιμο με official global. Και σκέφτομαι τώρα. Να το αφήσω στα αγγλικά που δε με χαλάει; Έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Κερδίζω κάτι αν το γυρίσω σε ελληνικο;
Παράθεση από demakhs: “Αν είναι Official Global stable δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να αναβαθμίσεις κ στην Developer που έχει πλήρη Ελληνικά. Αν όμως είναι unofficial θα χεις προβλήματα κ πρέπει να πας, τουλάχιστον, σε Official Global... ” Αναμένω αναμένη λοιπόν να παραλάβω το τερατακι μου...
Περιμένω σε λίγες μέρες το mi max μου. Από ελληνικό κατάστημα, θα μου το δώσουν με global. Πρέπει να κάνω κάτι ή είναι έτοιμο; Είχα καταλάβει ότι θα έχει αγγλικό μενού, που δεν με χαλάει, και μπορώ να κατεβάσω ελληνικό πληκτρολόγιο. Σωστα; Θα είμαι οκ με αυτο;