Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Απ' ότι βλέπω η συσκευή έχει τον Google dialer όπως και το Mi 9T Pro με EEA ROM οπότε καταγραφή κλήσεων απλά δεν υπάρχει. Ή θα αλλάξει dialer, αν επιτρέπει το Android 9 την καταγραφή σε εφαρμογές τρίτων, ή θα αλλάξει ROM. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Και εφαρμογές τρίτων πάλι δεν λειτουργεί η καταγραφή δεν ξέρω κι αν με την αλλαγή ρομ θα γίνει κάτι , αν το έχει κάνει κάποιος και γνωρίζει αν διορθώνεται το πρόβλημα ας με ενημερώσει γιατί μου φαίνεται πολ…
-
Παράθεση από lallasgr: “@mitsos1311 μου φαίνεται περίεργο να το έχουν αφαιρέσει/κρύψει αλλά όλα είναι πιθανά. Σε Mi 9T με Global Rom εμένα μια χαρά το έχει. Για να το βρω κάνω τα παρακάτω: 1) Πάω στο τηλέφωνο (σα να θέλω να κάνω μία κλήση) 2) Πατάω κάτω αριστερά στις τρεις παυλίτσες (το Ξ που λέμε καμιά φορά) και εμφανίζεται το μενού των Κλήσεων 3) Εκεί μου έχει να ενεργοποιήσω κανονικά το Call Recording (δεύτερο επιλογή) Για δες και συ αν και για να μη στο εμφανίζει και με search ίσως απλά η δι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Μην ανησυχείς για αυτό. Εφόσον το αναφέρεις και είναι με τη συγκατάθεση του συνομιλητή, όλα καλά και νόμιμα. Με την xtrv που είναι βασισμένη σε cn / eu source θα είσαι εντάξει. Περίμενε μόνο να βρούμε κάποιον που την έχει περάσει στη συσκευή σου να το επιβεβαιώσει. ” οκ σε ευχαριστώ πολύ μέχρι τότε επιστροφή στο mi max!
-
Παράθεση από amavroudis: “Μετά την αλλαγή region έκανες επανεκκίνηση; Με την xtrv εγώ την έχω την επιλογή σε polaris. Και σε όσα τηλέφωνα είχα μέχρι τώρα. Δε γνωρίζω για την εγγύηση. Ανά πάση στιγμή περνάς την αυθεντική rom και κλειδώνεις. Αν φαίνεται κάπου δεν ξέρω. Και @Costasc4vts1971 όχι, δεν κατάλαβες. Ποτέ δεν έπαιζε έτσι... ” ---------------- Ναι έκανα επανεκκίνηση άλλαξα και την γλώσσα έβγαλα και την κάρτα sim βγήκα κι από το ίντερνετ τίποτα δεν άλλαξε . Από ότι διάβασα κάπου η Google απ…
-
Παράθεση από Costasc4vts1971: “Μια χαρά κατάλαβα τι λέει ο φίλος... Δεν ηχογραφώ κλήσεις ποτέ, ούτε βασικά βλέπω τον λόγο για αυτό αλλά παλιότερα έτσι γινόταν... Τώρα έχεις δίκιο... Και να έχεις πατήσει ηχογράφηση τη κόβει όσο διαρκεί η κλήση... Για όποιον θέλει να διαπράξει αδίκημα γιατί όπως διάβασα τέτοιο θεωρήτε η ηχοχραφηση κλήσης χωρίς συναίνεση... Η λύση Χονγκ Κονκ γιατί η Ινδία σαν χώρα βγάζει τρελές διαφημίσεις ” Είναι πρακτικό το θέμα φίλε μου επειδή πολλές φορές δεν έχω δυνατότητα να …
-
Που μπορεί να είναι κρυμμένο ; Εγώ πάω στις ρυθμίσεις γράφω στην αναζήτηση καταγραφή και στο mi max το βρίσκω και note 8 pro όχι . Ακολούθησα επίσης την διαδρομή που έχει το mi max Εφαρμογές συστήματος/Τηλέφωνο/Καταγραφή κλήσεων/Αυτόματη ηχογράφηση κλήσεων . Μήπως θέλει κάποιο άλλο κόλπο; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα...
-
Καλησπέρα σας ! Πήρα κι εγώ το εν λόγω κινητό 6gb ram 64 gb . Αλλά δεν βρίσκω την λειτουργία ηχογράφησης κλήσεων η οποία με εξυπηρετεί απίστευτα πολύ στην δουλειά μου . Προφανώς δεν την έχει και όχι μόνο δεν την έχει άλλα απαγορεύει και σε άλλες εφαρμογές από το playstore να το κάνουν. Υπάρχει κανένας τρόπος να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone White.
-
Ευτυχώς βρήκα μια γνήσια rom της samsung την εγκατέστησα έκανα restore και βρήκα τις επαφές και τα μηνύματα! Κατέβασα μια εφαρμογή που λέγεται super backup ( πολύ καλύτερη και εύκολη λειτουργία από το titanium backup ) πήρα backup sms και επαφές και εγκατέστησα την miui κατέβασα την εφαρμογή φόρτωσα τα backup sms και επαφών και όλα μια χαρά για την ώρα ! Θα ανεβάσω σύντομα εντυπώσεις
-
Δεν έγινε τίποτα με το titanium γιατί μου έβγαζε μήνυμα ότι είχα άλλη rom όταν πήρα backup πάτησα μόνο τα δεδομένα έκανα επανεκκίνηση και μετά δεν λειτουργούσε τίποτα ξεκίναγε άλλα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω καμία λειτουργία μου εβγαζε μήνυμα "...Διακόπηκε" ! Κάνω restore δεν ανοίγει από ψάξιμο βρήκα ότι καλό είναι όταν κάνεις restore να έχεις την rom Που πήρες το backup! Αρα τι πρέπει να κάνω να βρω μια ρομ και να κάνω την διαδικασία όπως λέει ο οδηγός άλλα αντί για rom miui να βάλω της sams…
-
Δυστυχώς φίλε μου δεν είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό (1-2 χρόνια) συγχρονισμό οπότε όσα τηλ αποθήκευσα μετά πάνε άκλαφτα! Λες με restore να τις επαναφέρει ή με κανα titanium backup (που είχα πάρει ) να τις έχει μέσα?
-
Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε λείπει από τον οδηγό μια επιπλέον οδηγία . Σε αυτό το σημείο Επιλέγουμε το Wipe Data - Factory Reset Πρέπει να επιλέξουμε clean .... new rom Πάτησα ναι μετά έκανα τα υπόλοιπα και άναψε ταχύτατα! εχω βάλει τον kernel του οδηγού και μετά την εκδοση 4.8.8. Τώρα θα το εξερευνήσω να σας πω εντυπώσεις! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου sifnos1! επειδή δεν βρίσκω τις επαφές μου (τα τηλέφωνα που είχα αποθηκευμένα) ξέρει κανείς πως τα ανακτώ ή πρέπει να κάνω restore την προη…