Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.

• Καλη επιτυχία σε ολους!!!

• Πιθανον ναι . ???? Στάλθηκε από το X8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν το ειχα στα χερια μου το ειχε η αδερφη μου αλλα μου ειπε οτι μολις το ανοιξε της ζητουσε κωδικο για βοοτ. Στάλθηκε από το X8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: redmi 3s προβλημα!!

misigun - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από misigun: “Γεια παιδιά!! Ήθελα την βοήθεια σας...πριν 5 μέρες παρέλαβα ένα redmi 3s για την αδερφή μου από το site vickmall.Όλα καλά μέχρι εδώ. εχτές με πηρε τηλ η αδερφή μου και μου είπε ότι το κινητό της λέει να βάλει ένα κωδικό για να κάνει boot.έβαλε το 1234 και από τότε το κινητό δεν έχει ελληνικά!!(έγινε μάλλον κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις.) τι μπορώ να κάνω τώρα??(προσπάθησα λίγο να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλα χάθηκα). Υ.Σ. έχω κάνει λογαριασμό mi και περιμενω με sms το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από misigun: “αυτό δεν έχω καταλάβει. που θα την βρω την developer και πως θα την περάσω? ” Περνάς την fastboot rom global stable με το miflash Μέσα από το κινητό, περνάς μετά την recovery rom global developer σαν αναβάθμιση” Ευχαριστω φιλε μου.το εκανα κιολας. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ακομα ειναι γιατι εγινε hard reset?πατησε καποιος κατι? Στάλθηκε από το X8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• αυτό δεν έχω καταλάβει. που θα την βρω την developer και πως θα την περάσω?

• συγνώμη αλλά ο φίλος στον οδηγό λέει Μην κατεβάσετε Global Developer Rom γιατί έχει αναφερθεί ότι δεν ολοκληρώνεται σωστά η διαδικασία και το κινητό brickάρει. ?????

• τώρα κατάλαβα!! δηλαδή αυτή Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot μπορώ να την βάλω χωρίς ξεκλείδωμα και θα έχει playstore , ελληνικά και update μέσο συσκευής??

• διαφορετικά κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_GTV-6.8.11.zip (Fixed) και την περνάω κατευθείαν?

• είπα ποιο πάνω ότι θέλω ελληνικά και playstore.άρα πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader σωστά? άρα περιμενω έγκριση. σωστά? αυτό με το twrp που θα το βρω αφού ξεκλειδωσω? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...

• μπορείς χωρίς έγκριση? δεν έχω καταλάβει .χάθηκα τώρα.

• για να βάλω ελληνικά και playstore δηλαδή άλλη ρομ χρειάζεται ξεκλείδωμα?

• ακολούθησα των οδηγό και έβαλα την κινέζικη ρομ.China Developer(V6.8.25) (ελληνικά και playstore θέλω να βάλω). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18597/ τώρα πρέπει να περιμενω το μήνυμα για την άδεια ???

• redmi 3s προβλημα!!

Μήνυμα

Γεια παιδιά!! Ήθελα την βοήθεια σας...πριν 5 μέρες παρέλαβα ένα redmi 3s για την αδερφή μου από το site vickmall.Όλα καλά μέχρι εδώ. εχτές με πηρε τηλ η αδερφή μου και μου είπε ότι το κινητό της λέει να βάλει ένα κωδικό για να κάνει boot.έβαλε το 1234 και από τότε το κινητό δεν έχει ελληνικά!!(έγινε μάλλον κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις.) τι μπορώ να κάνω τώρα??(προσπάθησα λίγο να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλα χάθηκα). Υ.Σ. έχω κάνει λογαριασμό mi και περιμενω με sms το δικαίωμα για unlock.