Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Καλημερα παιδια. Σας παραθετω ακριβως τι μου έστειλαν απο το efox που νομιζω οτι ειναι καλο νεο. Προσωπικά θα τα δώσω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. * Dear customer, Thank you for your order. sorry we could not promise whether it needs to pay duty. it depends on your country customs. or you can buy shipping insurance EUR 15. then we could refund you for import sale tax if it needs to pay. Pls keep in touch with us if any problems. Greeting from Guo
-
Εγώ έκανα παραγγελία εχτές και μου γράφει στο order μου Delivery ::Registered air mail Στο site (efoxshop) γραφει Shipping from China (post) Netherlands post, SF / German Express και dhl παραπανω για εξπρες αποστολή. Δεν μου έδωσε επιλογή κατά την παραγγελία να επιλέξω τροπο αποστολης. Τι να κανω? Εχω στειλει μειλ για να γινει gift αλλα δεν εχω παρει ακομα απαντηση. Ειναι καλύτερα να το ακυρώσω και να το πάρω απο αλλου? Εχω παραγγείλει ενα mi mix και φοβάμαι πως αν το πιάσουν θα κλαψει και ο καθ…
-
Καλημερα παιδια. Με έτρωγε μέρες ο ποπός μου να πάρω το mi mix (το πρώτο δικό μου xiaomi) και αφού είδα οτι στα γνωστά φόρουμ είναι γεμάτα με "μάγκες" που τα πουλάνε 1000+ αποφάσισα να το πάρω από efox shop. Εχει κανένας άλλος εμπειρία από αυτό το μαγαζί? για τι απο εχτες το βραδυ που εκανα την παραγγελία εχω ξεκινήσει προσευχές και για κανένα μηνα ετσι με βλεπω το καλό είναι οτι το έχω πληρώσει με paypal και έχω κάποιο μαξιλαράκι.