Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• xiaomi redmi note 5

eiriniork - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Τη συσκευή τη σύνδεσα κανονικά σε δικό μου mi account και μάλιστα μετά όταν ξαναέκανα reboot μήπως ξεκολλήσει μου ζήτησε τον κωδικό από το mi account που είχα φτιάξει

• xiaomi redmi note 5

Μήνυμα

Όχι, βάζω τα δικά μου. Όταν όμως έβαλα το gmail της αδερφής μου ούτε καν με προχώρησε δε δέχτηκε το gmail

• xiaomi redmi note 5

Μήνυμα

Χθες κατάφερα να φτάσω μέχρι εκεί που βάζεις το θέμα της οθόνης αλλά μετά πάλι με γύρισε πίσω ότι να συνδεθώ με έναν λογαριασμό του κατόχου! Από εκεί κ μετά δε με βάζει κολλάει στον λογαριασμό

• xiaomi redmi note 5

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62806/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62807/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62808/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62809/Δε φαίνονται πολύ καλά τις τράβηξα με samsung young!!!

• xiaomi redmi note 5

Μήνυμα

Έχει mi account αλλά τη συσκευή αυτή δεν την είχε προσθέσει εκεί. Έκανα mi account δικό μου και την έβαλα τη συσκευή έκανα και σύνδεση του mi account με το gmail αλλά τίποτα!!!

• xiaomi redmi note 5

Μήνυμα

Καλησπέρα, Απέκτησα ένα xiaomi redmi note 5. Μου το έδωσε η αδερφή μου ύστερα από αγορά του mi9. Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω reboot τη συσκευή από ένα βίντεο στο youtube ώστε να μπω με τα δικά μου στοιχεία (gmail κλπ). Όλα πήγαν οκ. Όμως εκεί που γράφει "αντιγραφή εφαρμογών και δεδομένων πατάω εκεί που γράφει "ρυθμιση ως νέα" Όταν προχωρά γράφει "ξεκλείδωμα μετά την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" κ "έγινε εργ. επαναφορά της συσκευής. Μπορείτε να την" και έχει ένα πλαίσιο και ζητά κάποιον αριθμό.…

• Bodai ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αύριο θα επανέλθω είναι ώρα περασμένη για μένα τώρα. Θα ψάξω αυτό που ανέφερες με το αν είναι ξεκλειδωμένο και θα απαντήσω αύριο.

• Bodai που ρώτησες τη ρομ φοράει γράφει: MIUI Global 8.0 Stable 8.0.7.0(LXKCNMA)

• Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος της οικογένειας xiaomi! Παρέλαβα χθες από Κίνα το redmi pro 3/64. Έχει multi rom. Επειδή ξέρω ότι είστε πάντα βοηθητικοί εδώ στο forum θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Πώς μπορώ να αλλάξω τη rom; Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και φοβάμαι μήπως κάνω καμιά ζημιά ανεπανόρθωτη. Υπάρχει κάποιος από Κορινθία που θα μπορούσε να βοηθήσει;